Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arvonta; tuoksuvia kylpyhetkiä

Nyt kun kylmät säät vielä jatkuvat on ihana pulahtaa tuoksuvaan, höyryävään kylpyyn vaikkapa pitkän pakkaslenkin jälkeen. Lavera hemmottelee meitä jälleen lahjoittamalla arvontaan kahdeksan herkullista kylpyöljyä. Tuoksuina ovat Vanilja-Kookos, Maito & Hunaja, Appelsiini-Tyrni, sekä Lime-Rautayrtti. Arvatkaapa harmittaako kun en itse omista kylpyammetta?

Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttiboksiin miten tykkäät rentoutua. Kuinka usein me itse asiassa maltamme ottaa aikaa itsellemme ja hengähtää? Mä en edes muista milloin mulla olisi viimeksi ollut aikaa vajota sohvannurkkaan hyvän kirjan kanssa. Koko ajan tuntuu olevan hirveä kiire jonnekin ja muistilista asioista jotka piti tehdä jo eilen kasvaa kasvamistaan.
Mulle sauna on hirveän tärkeä rentoutumiskeino, ja tällä hetkellä odotankin melkein eniten sitä että saadaan kirja- ja cd-pinot tyhjennettyä saunasta ja kiuas lämpiämään! Kai mä olen perinteinen suomalainen kun sauna on mulle niin tärkeä. Mieluiten saunon tietysti mökillä puulämmitteisessä saunassa mutta pienen kerrostaloasunnon sähkökiuaskin menettelee. Kunhan vaan saa lämpöä….

Amme olisi todella luksusta, ja jos meillä sellainen olisi niin valitsisin kylpyyn varmaan kookos-vaniljaöljyn….


Osallistumisaikaa arvontaan on viikko, 15.3. saakka.

Kommentit (90)

 1. Eve-ning

  Kyllä sauna rentouttaa, nimenomaan puusauna, ja saunonkin säännöllisesti joka toinen päivä. Myös cheerleading-treenit ovat tietyllä tapaa rentouttavia, vaikkei uskoisikaan. Mieli on ihanan tyhjä kun treeneistä pääsee kotiin, varsinkin rankan lihaskunnon jälkeen! Tietenkin sohvalla löhöileminen hyvän kirjan kanssa kissa kainalossa on mahdottoman ihanaa.

 2. Anonymous

  Löysin blogisi vasta tänään, ihana tuo viimeinen tuoksu-juttu; tykkään Kenzon Amour- tuoksun Florale- versiosta:). Rentouttavaa on rankan treenin jälkeinen sauna, hyvä ruoka, lasi hyvää viiniä/olutta/siideriä, hyvä seura ja jalka- tai kasvohoito saunomisen yhteydessä. Sitten voikin nauttia sohvalla edelleen siitä seurasta ja jostain leffasta, kyllä siinä mieli ja ruumis rentoutuvat!

 3. Anonymous

  Avan ihana blogi!

  Ehdin hyvin harvoin oikeasti rentoutua ja vain olla. Kun siihen löydän aikaa kuuluu rentoutumisiltaani saunomista, jalkahoitoa itsetehtynä, j hyväntuoksuisia kosteusvoiteita. Sitten lösähdän sohvalle uuden Elle-lehden tms sekä tumman suklaan ja valkoisen teen kanssa. Vielä ennen nukkumaan menoa uusin jalkojen rasvauksen ja vedän puuvillasukat jalkaan.

  Terkuin a-m.h@luukku.com

 4. Piina

  Mä rentoudun yleensä iltaisin, kun lapset on menneet nukkumaan. Katon jonkun hyvä leffan tai luen kirjaa, saa olla ihan rauhassa. Lasi kaakaota vaikka niin on jotain herkkuja, kauheesti en tykkää mässäillä :) Edellisessä kodissa oli iso amme, siel tuli lilluttua :D

 5. Kat

  Rentoudun pelaamalla tietokoneroolipelejä. :D Eskapismia kaiketi… Silloin tällöin hemmottelen itseäni jollain naistenlehdellä. Myös vihreä tee rentouttaa mukavasti stressin keskellä.

 6. badbomben

  Mun rentoutumiskikka on kylpy, ryyditettynä kylpypommein ja öljyin. Lisäksi mulla on paha tapa roudata läppäri ammeen viereen ja laitan sieltä käsin youtuben meikkivideoita shufflena tulemaan :D Ja jos on OIKEIN törkeän öky meininki niin sitten otan kahvia tai siideriä mukaan…:)

 7. Inkivääri

  Badbomben – hihii, enpä ois koskaan arvannut että tykkäät kylpeä….! ^_^ :P

 8. Marjo66

  Kudin käteen ja joku hyvä tv-ohjelma, aivot ainakin nollaantuu

 9. Milla

  Rentoudun piikkimaton avulla.

 10. Iris

  Tekemällä jotain rutiinista poikkeavaa. Mieli rentoutuu paremmin kun on aktiivinen, eikä vaan löhöä. Vaikkapa lumenluonti tai perunamaan kuokkiminen vanhojen sukulaisten iloksi rentouttaa paremmin kuin pitkä kylpy (vaikka kyllä sekin kelpaa :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.