Arvonnat

Kymmenen onnekasta Lavera-arvonnan voittajaa on nyt arvottu! Seuraavat henkilöt pääsevät hellimään pakkasen koettelemaa silmänympärysihoaan Laveran Villiruususilmänympärysvoiteella:

Äitititi

Terhi

Tike

linpu

paju

Kaisa

tainav

Ellie

Laura

Ellu

Skin_around_eyes

Kuva täältä.

Osallistumiskommentteja lukiessani kävi mielessä monta kertaa että älkää nyt ihmiset ihmeessä unohtako sitä silmänympärysihon kosteutusta…! Monikaan ei tunnu sy-voidetta käyttävän. Silmienympärysiho on ohuinta ihoa koko vartalossamme, ja juonteet sun muut ikääntymisen merkit näkyvät sillä alueella kaikkein herkimmin ja nopeimmin meillä kaikilla. (Ja nyt en siis sano etteikö SAA olla ryppyinen, tiedän että siellä ruudun takana on lukijoita joiden mielestä ihon ikääntymisen saa kunnniakkaasti antaa näkyä koska se on täysin luonnollista. Olen siinä samaa mieltä kanssanne, mutta en kiellä ettenkö itse mielelläni hidasta näiden iän merkkien juurtumista iholleni jos sen voi niinkin yksinkertaisella – ja myöskin luonnollisella – tavalla kuin kosteusvoiteen käytöllä tehdä :)) Kehoakin huolletaan ja harrastetaan liikuntaa jotta se jaksaa kantaa meitä koko elämän läpi, sama huolenpito on mielestäni yhtä lailla perusteltua iholle!

Haluan myös muistuttaa, että on aivan ok käyttää silmänympärysiholla samaa voidetta kuin koko kasvoillakunhan käyttämäsi voide ei ole kovin rasvaista,  muistat levittää sitä paljon ohuemmin kuin muualle kasvoihin ja iho ei turpoa tai reagoi muulla lailla ikävästi. Olen kirjoittanut aiheesta ja vertaillut silmänympärysvoiteiden ja kasvovoiteiden incejä blogissa aiemmin täällä.

Mikäli sy-iho reagoi, tiedät ettei kasvovoiteesi sovi sy-iholle. Useimmiten kyse on liian täyteläisestä voiteesta. Useimmat tavalliset päivävoiteet sopivat kuitenkin vallan loistavasti silmänympärysiholle, sinun ei tarvitse välttämättä hankkia arsenaaliisi erikseen sy-voidetta.

Revlon_Brazen

Koska Revlon Brazen -paletin voittanut lukija ei ole vastannut yhteydenottoihin, arvoin luomivärin uudelleen. Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Janna!

Otan yhteyttä voittajiin myöhemmin päivän aikana. :)

Kommentit (10)
 1. Tiltu Kultu
  21.1.2013, 17:41

  Minä en voisi kuvitellakaan eläväni ilman sy-voidetta, olen siitä riippuvainen. Atoopikkona se myös alkaa hilseillä tosi äkkiä ja meikkaaminen olisi mahdotonta ;)

 2. Hei! Mikä olisi kosteuttavin voidesuositus n.35 vuotiaalle, jolla ei ole muuta kuin lähinnä kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita kasvoilla. Ja eniten kiinnostaisi luonnonkosmetiikka, muttei ihan välttämätöntä. Madaran kuivan ihon kosteusvoide minulla onkin ja Oliv by la claree (anteeksi kirjoitusvirheet), joista olen tykännyt Madarasta enemmän. Ihotyyppi on herkkä sekaiho noin muuten, jossa liian rasvaiset voiteet helposti kiiltelevät. Korresin jugurttivoide on kanssa testattu ja sekin on ihan ok. Hakusessa vaan edelleen se kaikkein paras voide. :)

  1. Oman kokemuspohjani puolesta suosittelen Laveran My Age -voidetta, se on paras luonnonkosmetiikan päivävoide La Clareen Olivin antioksidanttivoiteen ohella mitä olen tähän mennessä käyttänyt.

   Sitä en osaa sanoa onko tuo My Age kosteuttavin, etenkin kun ensin pitäisi määritellä mitä tässä yhteydessä tarkoitetaan ”kosteuttavimmalla”. :) Kuiva iho vaatii lipidipohjaisen voiteen, pintakuiva taas sellaisen jossa on enemmän vettä ja humektantteja. Sanot tykkääväsi Madaran kuivan ihon voiteesta, jolloin ilmeisesti pidät täyteläisemmästä, lipidirikkaasta koostumuksesta…? OK, silloin My Age ei välttämättä ole paras vaihtoehto, mutta suosittelen silti kokeilemaan sen koostumuksen. Haet nimittäin voidetta joka ei saisi kiillellä, ja sitä tuo My Age ei missään nimessä tee. Sinulle saattaisi sopia myös Laveran Villiruusulinjan päivävoide, siitä on kaksi versiota joista suosittelen kokeilemaan kevyempää. Se saattaa siltikin olla rasvaisemman tuntuista kuin My Age.

   Kautta linjan totean, että Madaran ja Laveran voidekoostumukset ovat mielestäni ohuimpia ja vähiten ”tahmeita” luonnonkosmetiikkamerkkien viidakossa. Kaikkia Suomessa myytäviä merkkejä en tokikaan ole kokeillut. :)

   1. Kiitos vastauksesta ja nyt on pakko hymyillä itsekseen, kun minulta peräti sattui löytymään näyte tuosta My age:sta ihan kotoa. :) Olin vain työntänyt sen muitten saatujen sekaan. Weledan mantelisarjan kosteusemulsio on kanssa tuntunut hyvältä ja kiiltelemättömältä aiemin. Nyt se on tosin ollut loppu ja tuntuu olevan ensimmäinen talvi, kun iho selkeästi kaipaa jotain ”tujumpaa”, ollen samalla kuitenkin jotenkin herkistynyt. Olen yllättynyt, kuinka kevyen oloista tuo Madara on. Lumenen sensitive-linjan seerumi ja se on tuntunut nyt parhaimmalta käyttökombolta. Kokeilen nyt tuon Laveran ja pyydän näytettä tuosta toisesta jossain kohtaa kanssa. Se on kyllä suorastaan ihmeellistä, kuinka hyviltä nuo INCIt näyttävät verrattuna taviskosmetiikkaan.

    1. Se on kyllä suorastaan ihmeellistä, kuinka hyviltä nuo INCIt näyttävät verrattuna taviskosmetiikkaan.

     Niiinnn-pä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *