Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arvaatteko meidän suosikkituotteet?

Tänään paljastui virallisesti, että minä ja Virve kuulumme myös tämän syksyn LivBoxin Bloggaajaboxiin. Aiemmin on paljastettu Nude-blogin Erikan osallisuus.

 Sanni_LivBox

* * *

LivBox lienee konseptina tuttu jo monelle kosmetiikkablogien lukijalle. Kyseessä on siis palvelu, jossa voi tilata itselleen kerran kuussa kotiin toimitettavan yllätyslaatikollisen pieniä kosmetiikkanamusia. Tosi moni kauneusbloggaaja tekeekin LivBoxin kanssa yhteistyötä ja boxien sisältöä odotetaan,  arvaillaan ja ruoditaan somessa antaumuksella joka kuukausi.

Itse en ole ajankäytön rajallisuuden ja testituotteiden valtavan määrän vuoksi lähtenyt mukaan LivBoxien vastaanottajaporukkaan, mutta bloggajaboxiin oli hauska ottaa osaa.

Arvaakohan kukaan mun lempparituotetta…? :) Yhtäältä se on mielestäni aika itsestäänselvä, mutta toisaalta on mahdollista, että moni lähtee veikkausten kanssa väärään suuntaan muuan toisen selkeän lempparisuuntaukseni pohjalta. :)

Edit. Heh, minähän olen pätkäissyt LivBox-kuvakaappauksen juuri siitä kohtaa, minkä jälkeen oma tuotevihjeeni lukee :D Mun vihje tuotteesta kuuluu siis näin: ”Tämän tuotteen ottaisin mukaan autiolle saarelle, tai minne vain, jos mukaan saa valita vain yhden ainoan kosmetiikkatuotteen.”

LivBox_Virve

* * *

Me valitut bloggaajat emme ole saaneet tietää muista valituista ennen kuin nimiä nyt lähdettiin paljastamaan. En siis tiennyt ennen tätä päivää, että Virvekin on mukana. Alkoi heti kutkuttamaan, että mitähän nuo Virven suosikit on (Virve on saanut mukaan kaksi tuotetta). :) Yksi tuli heti mieleen vinkin perusteella, mutta että kaksi samalta valmistajalta…. hmmmm…. jännää :D

No, syyskuussa selviää. :)

Kommentit (26)

 1. Tiina

  Juuri äsken tilasin ensi kuun Livboksin, kun luin, että olet mukana :) Toivoinkin sinua ensi vuoden bloggaaja-boksiin, mutta tämä on vielä parempi, ettei tarvitse vuotta odotella :)

  • Sanni

   Juuri äsken tilasin ensi kuun Livboksin, kun luin, että olet mukana :)

   Ooo, *imarreltu* :D Täytyy toivoa että tykkäät mun suosikista ^_^

 2. Milla

  Vitsi kun tekis mieli tilata, nää bloggajaboksit on ollu yleensä hyviä! Mun veikkaus sun tuotteeksi on Blistexin huulirasva ;)

  • Sanni

   Syyskuussa selviää :D

 3. Sissi

  Oikein odotan tätä boksia! Tosin heinä- ja elokuun tympeiden boksien jälkeen mikä tahansa tuntuu melkein huipulta:D

  • Sanni

   Huuuh, paineita bloggaajaboxille! :D Jännittää kyllä kovasti että minkähänlainen kokonaisuus sieltä on tulossa. Tämän boksin halusin nimittäin saada itsellenikin ^_^

 4. Janni

  Kiitos ihanasta blogistasi.
  Sinä kun tiedät paljon ihonhoidosta ja tuotteista,niin osaisitko sanoa,mistä johtuu ihonväriset vähän kuin koholla olevat ihohuokoset kasvoissa? Ja mitä tuotteita suosittelisit,jotta niistä pääsisi eroon?

  • Sanni

   Moi Janni! Et tarkoita kuitenkaan ihonvärisiä pieniä luomia…? Huokosethan ovat käytännössä ”reikiä”, eivät kohollaan, siis talirauhasten, hikitiehyiden ja ihokarvojen tuppien muodostamia.

   Vai tarkoittaisitkohan miliumeja…? Ne näyttävät tältä:

   http://www.negocioestetica.com.br/wp-content/uploads/2014/06/milium-1.jpg

   Kosmetologi osaa auttaa miliumien hoidossa paremmin, mutta olen kuullut että mm. pintakuivuus voi aiheuttaa niitä, ei niinkään ihon rasvoittuminen. Jos miliumit häiritsevät, niitä voi käydä poistattamassa kosmetologilla. Jotkut poistavat niitä itse steriloidull neulalla. Useimmiten miliumit lähtevät pois itsestään ajan myötä.

   Minulla on ollut muutamia miliumeja ja ne ovat pysyneet pari vuotta ja hävinneet sitten. Maalaislogiikka sanoisi, että kuorinta nopeuttaa niiden irtoamista. Viimeksi minulta lähti miliumi AHA-happokuurin yhteydessä (AHA-hapot kuorivat ihoa).

   • Janni

    Kiitos vastauksestasi! Voivat olla sitten miliumeja, ovat pienempiä kuin kuvassa ja niitä on nenässä ja nenänpielissä kunnon rykelmät. Ihon pinta tuntuu rosoiselta niistä kohdista. Täytyy kokeilla AHA-happoja :)

 5. anu

  Muistelen, että et voi elää ilman Blistex huulirasvaa. Sen siis varmaan ottaisit mukaan autiolle saarelle :).

  • Sanni

   :) :)

 6. TeijaH

  Saako arvailla? Onko Mr. Karkkipäivä tuonut sitä sinulle kerran maailmalle, kun olit arvioinut menekin alakanttiin…?

  Tilasin boksin viime viikolla, kun tunnistin teidät kaksi Livboksin vihjeistä. Muita blogeja seuraan satunnaisesti, mutta teitä kahta (+ nykyään myös Elisaa/Miten niin liikaa) säännöllisesti. Mikähän teitä yhdistää? =)

  • Sanni

   Saako arvailla?

   Saa :) Sitä mä vähän toivoinkin :D Mutta sitä en saa sanoa osuuko teidän arvaukset oikeaan, ennen kuin syyskuussa :)

   mutta teitä kahta (+ nykyään myös Elisaa/Miten niin liikaa) säännöllisesti. Mikähän teitä yhdistää? =)

   Hmm, no minua ja Elisaa ainakin kaupunki :D Ja yhdistäähän meitä kaikkia tietysti herttainen friikkeys kosmetiikkaan… :) Ja hei – mua ja Elisaa yhdistää myös rakkaus leivontaan, tosin Elisan kokkailut ei juuri taida päätyä blogin puolelle :)

   • Elisa

    Hii, olipa kiva kommentti! Tosiaan, mehän ollaan molemmat leipureita ja vissiin aika kokeilijoita…? Mä ainakin sovellan aina jotain omaa jokaiseen reseptiin, ei vaan voi tehdä ohjeen mukaan! :D

 7. HennaA

  Heh, veikkaisin tuotetta YR:ltä. Meikkituote se ei ole, joten veikkaan hiuksiin liittyvää :) Jännää !

  • Sanni

   Hyviä arvauksia teillä! :) Kyllä te mun suosikit selvästi tiedätte :D

 8. elli

  Hahaa, blistexin purkkihuulirasva! et ehkä selviytyisi ilman sitä autiolla saarella

  • Sanni

   Hmmm…. Entäs jos on joku monitoimituote joka toimii myös huulirasvana? ;)

   • Riikka

    Hah, nyt keksin. Se on se nivean purkkirasva :)

 9. muruska

  UDPP tai blistex tai se nivean rasva…. Veikkaisin. Jänskää!

 10. Jonttu

  Ei liity tähän postaukseen, mutta voisitko tehdä jonkinlaisen esittelyn siitä, mitä härpäkkeitä käytät keittiössäsi? Siis onko sinulla esim. blenderi tai sauvasekoitin. Olisi kiva lukea juttu ”Sannin keittiössä”. :)

  • Sanni

   En mä oikein käytä härpäkkeitä :D Ainoa päivittäisessä käytössä oleva keittiövekotin on maidonvaahdottaja. :)

   Sauvasekoitin ja blenderi löytyy, mutta niistä käytän nykyisellään vain sauvasekoitinta, paljon nopeampi kuin blenderi (jonka pesuun menee aikaaa….). Sauvasekoitintakin käytän vain jos teen sosekeittoa tai kukkakaalimuusia.

   • Jonttu

    Joo, itsellänikin on blenderi, ja pesu-urakka on melkoinen. Teen vain yhden ihmisen annoksia, ja kannussa olisi tilaa vaikka suurperheen smuuthieille. Kiva sitten pestä tuollaista super-XXL-kannua pienen pirtelön pyöräytettyäni.

 11. Sari

  Pyydän anteeksi edellisen kommenttini loppuosaa, joka oli tarkoitettu vain huumoriksi – en tajunnut, että arvaukseni osuisi oikeaan. Siihen tuotteeseen olen kyllä halunnutkin tutustua, ihan jo uteliaisuuttani, ja jopa uskon, että se voi toimia pienellä alueella käytettynä :)

  • Sanni

   Höö, se kommentti on tainnut kadota jonnekin bittiavaruuteen – ainakaan itse en näe sinulta aiempaa kommenttia tässä ketjussa :)

 12. Emmi

  Elizabeth Ardenin Eight hour cream? Se ainakin olisi monikäyttöinen… :)
  Toisaalta, olet luonnonkosmetiikan ystävä, joten voisi olla jotain siltäkin puolelta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.