Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arkiset lookit by Lumene & Max Factor

Olen täällä blogissa tehnyt täyslookkeja tähän mennessä kalliimmilla merkeillä kuten Dior ja Estee Lauder. Ja olihan täällä kerran muuten yksi Lavera-lookkikin. Nyt ajattelin tehdä vaihteeksi nassut edullisemmilla markettimeikeillä. Lumene & Max Factor, olkaa hyvä.

MFLumene_lookit

Vasemmalla Max Factor, oikealla Lumene.

Markettimeikeissä eniten ärsyttää sävyvaihtoehtojen puute. Ainoastaan IsaDoralla, Goshilla ja BeYu’lla on todella värikkäitä luomivärejä, muiden valikoima koostuu lähinnä neutraaleista sävyistä. Rimmelillä ja L’orealilla on silloin tällöin erikoisempiakin sävyjä.

Max Factorilla on mielestäni suhteellisen laadukkaita meikkejä ollakseen ”halpis”, ja luomivärien koostumus on erinomainen. Sävyt vain ovat tylsät.

MaxFactor_meikit

Meikkiin käytetty:

Kasvot

 • Second Skin Foundation, sävy 040 Creamy Ivory (vaalein)
 • Mastertouch Under-eye concealer, sävy 303 Ivory (vaalein)
 • Estee Lauder So Ingenious -irtopuuteri (meillä ei ole testeriä MF:n irtopuuterista)
 • Make Up Store -poskipuna sävy Matt Glory (jälleen, meiltä uupuu testeri MF:n ainoasta pinkkisävyisestä poskipunasta)
 • Luomiväri Modernist Pink korostuksena poskipäille (sopii hyvin siihen tarkoitukseen viileäsävyisissä meikeissä)

Silmät

 • Pohjustus Masterpiece Colour Precision Eyeshadow Pearl Beige
 • Luomiväriduo Mystic Moon
 • Luomiväriduo Star-Studded Black
 • Luomiväriduo Sunset Mood
 • Kohl Pencil 020 Black ja 010 White
 • * L’ancome L’Extreme-ripsiväri (Factorilla on vain ”kuivatesterit” maskaroista)

Huulet

 • Huulipuna Angel Pink (kauhistus – tästä tuli yksinään ihan Tuksu-efekti!)
 • Huulipuna Midnight Mauve (laitoin päälle kevyesti tummentamaan Tuksu-pinkin)

Meikki_MaxFactor3

Meikki_MaxFactor2

Laitoin koko luomelle harmahtavaa vaaleaa Mystic Moon -duosta. Luomivakoon ja ulkonurkkaan levitin Mystic Moon -duon tummempaa, viileää taupemaista sävyä. Luomivakoon levitin edellisen sävyn päälle violettia Sunset Mood -duosta. Tämä on tosiaan ehkä se kaikkein ”värikkäin” sävy Max Factorin luomivärivalikoimassa, ja katsokaa miten mieto. Ulkonurkkaan ja alaluomelle levitin glittermustaa (!) Star-Studded Black -duosta. Ei ole mustaa nähnytkään, toistuu iholla lähinnä harmaana. Kulmaluulle levitin ihanaa Modernist Pink -sävyä, joka on lempparini viileiden meikkien highlighterina niin silmissä kuin kasvoillakin. Yläluomen rajaus mustalla kajalilla, joka ei sekään ole ”oikea” musta, ja alaluomen vesirajaan laitoin valkoista kajalia.

Yleisenä kommenttina voin todeta, että tykkäsin Second Skin -meikkivoiteesta kovasti. Se on hyvin ohutta mutta peittää riittävästi ja levittyy iholle todellakin kuin ”second skin”. Sävy sopi iholleni kuin nakutettu, ja meikkivoide pysyi paikoillaan koko päivän. Edes illalla se ei ollut kerääntynyt huokosiin. Jos vielä käyttäisin nestemäisiä meikkivoiteita, niin tämä saattaisi olla hyvä valinta.

Sitten Lumene-lookkiin. Unohdin ottaa kuvan käytetyistä tuotteista, tylsää. :/

Meikkiin käytetty:

Kasvot

 • Double Stay -meikkivoide, sävy 1 Inkiväärikerma
 • Matte Harmony -kivipuuteri, sävy 3 Aurinkokaakao
 • Arctic Glow -poskipuna, sävy 2 Soilikki
 • Arctic Sun -aurinkopuuteri, sävy 2 Iltarusko

Silmät

 • Beauty Base Eyeshadow Primer
 • Luomiväriduo 14 Taivas Sinertää (turkoosi/tummanruskea)
 • Luomiväriduo 18 Hiekan Pehmeys (luonnonvaalea/vaalea beige)
 • Arctic Definition -silmänrajauskynä, sävy 3 Myrskynharmaa
 • * Ripsaria en enää muista :p (mutta ei Lumenen, sillä Lumenellakin on maskaroissa vain kuivatesterit)

Huulet

 • Cranberry Kiss Lipliner, sävy 9 Nougat
 • Wild Rose Lipstick, sävy 23 Haave vain
 • Wild Rose Lip Gloss, sävy 14


Lumene_makeup

Lumene_eye

Double Stay -meikkivoiteen vaalein sävy oli hieman tummempi kuin oma ihon sävyni, ja vaikka se sulautuikin kasvoilleni ihan nätisti ilman rajoja, näytin selvästi jotenkin päivettyneeltä. (Tämä ei kylläkään näy hieman ylivalottuneessa kuvassa.) Puutereista on todettava se, että sävyt ovat tavallista vaaleampia. Kolme ensimmäistä sävyä ovat niin vaaleita, että menevät kaikki suhteellisen vaalealle iholle, ja seuraavat sävyt 4 ja 5 ovat sitten selvästi tummempia. Kolme ensimmäistä sävyä eivät ilmeisesti ole edes kunnolla eri sävyasteita, vaan numero 1 on neutraali, numero 2 punertava ja numero 3 kellertävä.

Double Stay’tä laittaessa huomasin kyllä eron laadukkaampiin meikkivoiteisiin. Tämän koostumus ja levittyvyys tuntui minusta selvästi huonommalta kuin aiemmin testaamieni Diorin ja Estee Lauderin. Itse asiassa kokeilin toiselle puolelle kasvoja toista Lumenen meikkivoidetta, Premium Beautya, ja se tuntui yhtä huonolta vaikka on Lumenen kallein meikkivoide. Meikkipohja näytti ”hikoilleelta” iltaan mennessä, ja ihon pinta oli epäsiisti. Näitä en tykkäisi käyttää.

Eyeshadow Primer tuntui yhtä heikolta kuin muistelinkin. Se ei kuivu luomelle kunnolla, ja luomiväri kasaantui jo heti levitysvaiheessa. Pinnasta ei tullut siisti. Monet tykkäävät tästä, ja pakkohan sen on siis jollain toimia, mutta itse olen saanut huonoja tuloksia niin itsellä kuin asiakasmeikeissäkin. Rasvoittuville luomille en tätä ainakaan suosittelisi.

Lumenen luomivärejä en ole kertaakaan testannut viimeisimmän uudistuksen jälkeen, ja täytyy sanoa että ei nämä edelleenkään kovin vakuuta. Pigmenttiä tässä Taivas Sinertää -duossa kyllä on, mutta koostumus on jotenkin outo, kuivan lumenemainen. Lisäksi Lumenella on harvinaisen tunkkainen sävymaailma, vaikka he tietenkin mielellään ajattelevat sen muotoon luonnollinen. :) Missään luomiväreissä ei ole kirkkaita, selkeitä sävyjä vaan ne ovat murrettuja, pehmeitä ja, no, jotenkin huomaamattomia. Mutta se lienee tarkoituskin ja sopii Lumenen kohdeyleisölle.

Jos nyt jotain positiivista keksin sanoa niin huulimeikki! Tykästyin kovasti Haave Vain -nudepunaan, ja rajauskynä Nougat & huulikiilto numero 14 (kiilloilla ei enää ole nimiä!) sopivat komboon kuin nenä päähän. Tuon huulipunan voisin oikeasti jopa ostaa. Eri asia sitten kannattako minun… ;) Eipä nuo aiemmatkaan punat tule koskaan käytettyä.

Mitä mieltä te olette Max Factorin & Lumenen meikeistä? Löytyykö suosikkeja näiltä merkeiltä?

P.S. Vähänkö mua rasittaa kun tällä WordPressillä ei näköjään saa lyötyä yhtään enempää kuin yhden rivivälin. En saa teksteihin mitään ilmavuutta. :/ Vaikka hakkaisin kymmenen kertaa entteriä niin julkaistussa tekstissä on siinä kohtaa tasan yksi riviväli. Mrrr.

Kommentit (32)

 1. milipili

  Kyllähän nuo meikit nättejä ovat, mutta kumpikin merkki on vain niiiiin blaah että pitää olla jotain todella upeeta että ostaisin.
  Lumenen luomivärit ovat aina olleet ihan karmeita, niin sävyiltään kuin koostumukseltaan, kuka niillä pystyy meikkaamaan?

 2. Lisa

  Mulla on ollut käytössä Lumenen puuterit ja meikkivoiteet. Nyt viimeksi Natural code. Mulla on tosi vaalea iho, semmonen melkein läpinäkyvä vaaleanpunainen ja on ollut vaikea löytää tarpeeksi vaaleita tuotteita muilta merkeiltä. Monta kallistakin (ja myyjän avustuksella ostettua) tuotetta on jäänyt käyttämättä kun naama näyttää jotenkin keltaiselta.

 3. Gloss

  Heips,

  Tyhmä kysymys, mutta kai sä puuteroit vielä luomet Lumenen Eyeshadow Primerin jälkeen? :) Ainakin itsellä toimii puuteroimisen jälkeen todella hyvin. Jopa hääpäivän kesti silmämeikki Lumenen pohjustuksella.

  • Sanni

   Sitäpä en muuten ole tehnyt. Yleensä vältän silmäluomien puuterointia ennen luomivärin levitystä, sillä se himmentää sävyt. Helpottaa toki häivytystä, mutta himmentää tulosta. Olen sitä mieltä että silmämeikin primerin täytyisi toimia ilman puuterointiakin, sillä luomivärit itsessäänhän ovat puuteria. Luomivärin pitäisi siis ”lukita” primer samalla tavoin kuin puuteri kiinnittää meikkivoiteen. Tosin, parhaat silmämeikin pohjustusvoiteet kuten Urban Decay Primer Potion, lukittuvat iholle yksinäänkin eivätkä hievahda mihinkään oli luomella muuta meikkiä tai ei.

 4. an

  pystytkö käyttämään html:ää tekstissäsi? :llä saat rivivälejä jos toimii.

  • Sanni

   Kyllä tässä on html-puolikin (siis niinkuin Bloggerissa on Luo/html- puolet, niin WordPressissä on vastaavat), mutta vaikka hakkaisin entteriä html-puolella niin ei siltikään tapahdu mitään. :/ Pitää kysyä ylläpidolta. On tässä tekstin luomisessa muutakin häikkää, vähän vielä hidasta postausten teko Bloggeriin verrattuna.

 5. Lou

  Jos tuo uudistunut Eyeshadow Primer on yhtä huono kuin edellinenkin, niin minulla ei toimisi edes puuterin kanssa – en uskalla edes kokeilla. Luomeni ovat siis kylläkin rasvoittuvat.

  Lumenelta kiinnostaisivat tällä hetkellä juuri nuo huulipunat ja myös silmänalusten peitevoide (pääsisitköhän testaamaan sitä?)

 6. Bez-

  Html-puolella pitää kirjoittaa rivivälin html-koodi. ;) Se muuten on . Poistat tosta vaan ton tähden niin pitäs toimia. :) Tuo Lumene-meikki on minunkin silmääni yllättävän nätti, vaikken hirveästi vihreästä pidäkkään…

 7. Bez-

  Jaahas. Tämä ei sit anna laittaa html-koodeja. Mutta se koodi on br ja molemmin puolin .

 8. Bez-

  Mutta siis, kun en saa noita merkkejä niin selitetääs sanallisesti. eli ensin tulee suurempi kuin-merkki, sitten br ja sen jälkeen pienempi kuin-merkki. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin. :)

  • Sanni

   br…. Ai siis että jos haluan vaikka kolme riviväliä, niin laitan kolme kertaa sellaisen br-jutun alekkain? Mä en tykkää käyttää sitä html-puolta kun en ymmärrä niistä koodeista mitään ja se näyttää niin sekavalta. Mutta voinkohan mä siis tehdä niin, että ensin kirjoitan tekstin valmiiksi Luo-puolella, ja sitten lisään vaan ne br-jutskat?

   • saara

    Voit. Eikä sillä ole väliä että laitatko ne allekkain vai peräkkäin, html-kieli kun ei tunne rivinvaihtoja.
    (hajoilin muuten mielikuvalle siitä että oot istunut hakkaamassa naama hehkuen enteriä ja kiroillen kun ei tule enempää rivinvaihtoja :D joop)

    • Sanni

     Hahaa, joo… en vaan tajua miksei enter toimi täällä kun toimi Bloggerinkin puolella. Ei kaikki ole mitään html-wizardeja, olettaako WordPress että jos heidän pohjallaan bloggaava ei osaa html:ää niin ei se sitten varmaan kaipaa rivin vaihtojakaan…? ^_^

     • Bez-

      Jos haluat opetella hieman joitakin yksin kertaisia koodeja tai jotain hieman vaikeampaakin niin suosittelen käymään Menthal27-sivustolla. Siellä on hyvin kerrottuna miten mitäkin koodia käytetään. :)

   • Bez-

    Joo. Jos tosiaan haluat kolme riviväliä niin laitat kolmesti sen br-koodin. :)

 9. Nonnu

  Max Factorilta en ole kokeillut koskaan muuta kuin joskus sata vuotta sitten teininä kiinteää meikkivoidepuikkoa, olisko ollut Panstick-niminen..? Sitä tahkottiin naamaan semmonen reiluhko kerros ja eiku kylille :D

  Lumenelta olen tykännyt meikkivoidepuuterista ja muutamista huulipunista (joiden sävyt ovat ajat sitten lopetettu) Silmämeikkien puolella en ole ollut niin tyytyväinen Lumeneen, ripsarit ovat olleet kuivahkoja ja ovat herkästi rapisseet poskille päivän mittaan. Luomiväreissä ei ole pigmenttiä tarpeeksi minun makuuni.
  Mutta kyllä muuten Lumene menee :) Tälläkin hetkellä meikkipussista löytyy aukkapuuteri Lumenen valmistamana.

 10. S

  Kivoja nämä täyslook-postaukset!

  Nuo Lumenen sävyt kyllä sopivat sinulle tosi kauniisti, huomasitko?

  Itse olen käyttänyt Lumenen meikkipuuteria tosi monta vuotta. Vanhasta koostumuksesta tykkäsin paljon, uusikin on ihan ok. Voisi sanoa, että luottotuote minulle. Lisäksi Natural Code-puolella on ihan hyviä kajalkyniä, tykkään erityisesti heleyttävästä helmiäissävyisestä kynästä, jolla saa kätevästi valoa esim. silmän sisänurkkaan. Muuten Lumene on jäänyt paitsioon meikkipussissani. Ennen se oli hyvinkin voimakkaasti edustettuna, mutta nyttemmin olen tajunnut siirtyä monissa tuotteissa laadukkaampiin.

  • Sanni

   Jeps, kyllä nuo Lumene-meikin sävyt mulle paremmin sopi kuin MF-meikin. Ja Lumenen meikkipuuteri oli munkin luottotuote tosi pitkään! Tuli käytettyä varmaan 10 kpl ainakin. Siitä siirryin sitten Lily Loloon.

 11. Jenna K.

  Olen pikkuhiljaa siirtynyt lumenesta muihin merkkeihin, kun olen todennut ettei suurin osa tuotteista (siis nimenomaan meikki, ihonhoitopuolella on ihan ok juttuja kyllä) vaan toimi. Eyshadow primer on toiminut ihan ok, mutta en tosiaan ole muita edes vielä testannut, joten vertailukohdetta ei ole. Mutta siis vaatii sen puuteroinnin kyllä.

  Lumenen luomiväreihin en koske pitkällä tikullakaan, näyttävät jotenkin kaikki ihan samalta, jotenkin liian hailakoita ja koostumus on omituinen. Kulmakynä taitaa olla ainoa tuon primerin lisäksi jota käytän säännöllisesti.

 12. Hanna

  Ostin tuon Sunset Moodin alesta kolmella eurolla ja siihen hintaan se on ollut tosi hyvä! Pysyvyys on ainakin loistava. Vaikka sävyt onkin vähän tylsiä, niin niitä on helppo yhdistellä muihin paletteihin.

  Oon ihan samaa mieltä Lumenen sävyistä sun kanssa, mua ei oo ikinä kiinnostaneet ne. Luomivärivalikoima on niillä muutenkin tosi kapea.

  Käytän tota Lumenen primeriä kyllä, ja se on toiminut joidenkin luomivärien kanssa ihan ok, mutta vaatii huomattavasti enemmän ainetta kuin aluksi kuvittelin. Mulla on rasvoittuvat luomet kuitenkin ja tuntuu että jos vähänkään jotain päivällä joutuu tekemään, kestää 5 min ja väreistä ei ole enää tietoakaan muualla kuin luomivaossa. Toimisko UDPP paremmin?

  Sä oot muuten aiheuttanut myös sen, että leffoja/telkkarisarjoja kattoessa tiirailen silmämeikkejä. Yllättävän tylsiä suurin osa…

  • Sanni

   Voin luvata että että UDPP toimii ihan varmasti paremmin! Olen tähän mennessä kuullut ehkä yhdestä ihmisestä jolla UDPP ei olisi toiminut. Se on varmasti meikkimaailman suosituin eyeshadow primer, eikä suotta.

 13. Cecilia

  Molemmat meikit olet kumminkin saanut näyttämään hyviltä, vaikka tiedänhän mä, että Max Factor ja Lumene ei oo mitään ’tällä saat takuuvarmasti virheettömän ihon, täyteläiset huulet ja intensiivisen katseen’-meikkejä. :D
  Anyways, Max Factorin meikkejä en ees oo vittinyt kokeilla. Jotain Lumenen merkissä on, mihin oon tykästynyt. Eli aluksi kaikille meikkailua aloitteleville: Valitse JOKIN TOINEN luomivärinappi, kuin se Lumenen harmahtavan-ruskean-tylsähkö eli ”turvallinen” vaihtoehto. On kokemusta. Ei toiminut.
  Niin, hyviiin asioihin sitten; 1. Lumene quick & chic- kynsilakat= hyvin levittyviä + kauniit sävyt! Mutta- kannattaa muistaa että ilman sitä kirkasta päällyslakkaa ne lähtee päivässä lohkeilemaan!!
  2. Lumenen Natural Code peitekynät, liukuvat hyvin peitettäviin kohtiin, toimivat hyvin sekaiholla, mutta täytyy varoa, ettei osta liian keltaista sävyä olevaa kynää… ;D Nimim. Kokemusta ON! Anyways, näillä saa kestävän peittävyyden. :)
  3. Lumene huulipunat, levitä siveltimellä, on ainoa neuvo tähän. Sävykin näyttää sillon jotenki kirkkaammalta. Tykästyin punaiseen huulipunaan, muista värisävyistä en osaakaan mitään sanoa. Saattaa karata väri hampaisiin ja juonteisiin, mutta pysyy aika pitkään huulilla.
  Siinä oli vähän hyviä puolia Lumenesta näin normikuluttjan näkökulmasta, MUTTA- ne Lumenen luomiväriduot on NIIN täyttä kuraa!! Älkää ihmiset missäään tapauksessa alota meikkaamistanne niillä. Sen mä vaan sanon! :-)
  -Cecilia

 14. Eiko

  Mulla on muutama Lumenen luomiväri, jotka ajallisesti edeltävät nykyistä myyntilaatua. Ne on minusta ihan ok arkimeikkeihin, mutta mitään näyttävää meikkiä niillä ei saa. Nykyisin olen Lumenen tuotteista käyttänyt lähinnä kulmakynää ja -geeliä jotka ovat luottotuotteita kulmakarvojen siistimisessä.

  Max Factorilta omistan vain yhden helmiäishohtoisen luomiväri duon jonka värit ovat juuri tylsät, nopeasti kuluvat ja hohtavat. En tosin ole käyttänyt palettia nyt kun silmämeikin pohjustustuote on kunnollinen. Ainoa aktiivisesti käytössä oleva MF tuote on kynsilakka sävyä 733 Rose Petal, joka on kerrassaan kaunis arkikynsilakka.

 15. Helinä

  Löysin blogisi jokin aika sitten ja palaan ihastelemaan meikkejäsi tasaisin väliajoin.
  Näyttääkö kaikki meikit mitä kokeilet hyviltä ja sopivilta kaukaakin katsottuna? ja miten saat otettua noin hyviä kuvia? millaisessa valaistuksessa niitä otat?

  Lumenea ei ole paljon mun meikkipussissa, en ole koskaan löytänyt hyviä värejä silloin kun niille olisi ollut tarvetta, eikä niistä saa hyvin väriä. Olen karttanut Lumenea myös siksi, että silloin kun aloin meikata, heidän värivoiteensa oli kaamea pakkeli, jonka alla syntyi joukolla finnejä. En ole nähnyt syytä päivittää kokemustani :) Silloin vielä lehdissä väitettiin, (ja kyllä nykyäänkin) että finnit tulevat siitä että pesee huonosti kasvonsa iltaisin. Ei johdu kyllä mulla ainakaan siitä, sillä tunnen niiden tulon jo päivän aikana siellä meikin alla. En siis käytä kovinkaan usein meikkivoidetta.
  Ripsiväriä ja kajalia on Lumenelta tällä hetkellä käytössä. Blueberry on ollut käytössä ok, eikä kutita silmiäni.

  • Sanni

   Erikoinen kysymys tuo minkä esitit… :) ”Näyttääkö meikit hyviltä ja sopivilta kaukaakin katsottuna”…. Kyllä mä teen kaikki meikit niin että ne toimivat ”oikeastikin”, siis että voin mennä ulos ihmisten ilmoille niissä. Mun silmissä hurjimmatkin väricocktailit miedontuvat kauempaa tarkasteltuna, niin että meikit yleensäkin näyttävät räikeämmiltä läheltä kuin kaukaa. Tämä johtuu ihan silmieni muodosta.

   Otan kuvat jalustalla ikkunan ääressä, käyttäen suhteellisen pitkää valotusaikaa (yleensä 1/25- 1/40). Töissä otetut kuvat (kuten tämän postauksen) ovat huonompia, sillä joudun ottamaan ne työpaikan kellertävässä valaistuksessa ja käsivaralla.

   • Helinä

    Kysyin tätä sillä, kun omien kokeilujeni perusteella, vaikka näyttäisi hyvältä peilistä läheltä silmää katsottuna, niin kaukaa katsottuna ei oikein mikään tunnu passaavan mulle :(
    Meikkailen sitten vaan niillä parilla hyväksi havaitulla tyylillä ja tylsillä murretuilla ruskean t. vihreän sävyillä.

 16. mirri

  Voikohan tuota UDPP:tä vetää vaikka kulmakarvoihin asti (väritöntä?), ja auttaakohan se yhtään siihen kun jotkin rajaukset alkaa vähitellen tekemään mustaa viivaa luomivaon seutuville? Eli kun silmää tarpeeksi monta kertaa aukoo, niin rajaus ”monistuu” myös luomivakoon.

  Lumenen meikkisi on nätti(noin pliisun väriseksi siis:) Itse en ole kyseisen sarjan meikkejä ostanut moneen vuoteen, ja niiden laatu ja sävyvalikoima olivat aika kauheita. Itsekään en ole mikää tunkkaisten ja ”luonnollisten” sävyjen ystävä.

 17. KatriK.

  Ooh, meikkiamatööri se täällä tunnustaa, että menee päästään pyörälle Lumenenkin luomivärisävyjen edessä. Kun ei tiedä mikä sopii, ei kerta kaikkiaan tiedä :/

 18. badbomben

  Kiva postaus! Muuten pidän kyllä Lumenen meikeistä, erityisesti huulipunista ja lakoista, mutta olen samaa mieltä kanssasi meikkipohjista, ne tuntuvat aika sovjeteilta.

 19. pipsa-j

  Täytyy sanoa, että Lumenella on joskus ihan kivoja juttuja, mutta kyseinen merkki ei kyllä mua houkuta ostamaan…:) Etenkin kun hinnat on nousseet järjettömästi, mutta laatu ei…Karkottaa aika hyvin ostajat.

 20. Christine

  Itse kun olen aika vannoutunut ruskeiden ja vaaleanpunaisten luomivärien käyttäjä (vaikka tosin meikkilaatikosta löytyy varmaan 70 muunkin väristä), voin sanoa, että Lumenen pari vanhaa ruskeaa duoa on palvellut yllättävän hyvin. Jos alle lykkii vähän voideluomiväriä (itselläni YR:n toimii hyvin tähän) saa sävyt selkeämmin esille, mutta ilman voide-juttuja tulee kivan luonnollinen pohja. Ja toisaalta, jos kaipaa värikkäitä Lumenen luomivärejä, niin kannattaa ohjata itsensä Natural Coden hyllylle.

  Mitä muihin Lumenen tuotteisiin tulee, voin sanoa, että Hydra Drops-meikkivoide (jota ei tosin enää tehdä) oli kosteusvoiteeseen sekoitettuna mukavan tuntuista ja hyvin levittyvää. Tosin kaikki sävyt, jopa vaalein, olivat minulle liian tummia, mutta nassurasva vaalensi sitä vaaleinta sävyä ihan mukavasti. Ja etenkin kesällä tämä combo oli mukavan kevyt, ei tullut mitään maski-oloa.
  Peitevärit Lumenelta ovat mielestäni turhan tummia ja kellertäviä, minkä vuoksi olen siirtynyt muihin merkkeihin näiden kohdalla.
  Puutereista olen löytänyt itselleni täydellisen sävyn Natural Coden joukosta ja sitä onkin kulunut vähän enemmänkin. Aurinkopuuterista tykkään myös (se ihan ”Lumene Lumenen” puolelta), poskipunasta löytyy myös kiva sävy, tosin olen siirtynyt YR:n persikkaiseen, sillä välillä Lumenen levittäminen tökkii..
  Ja no, ripsareita löytyy ehkä laadukkaampia, mutta omalla kohdalla Lumenen excellenght ripsari on ainoa, joka todella pidentää ihan näkyvästi (ja tosiaan olen kokeillut epätoivoisesti lähes kaikki pidentävät ripsarit mitä markettipuolelta löytyy).

  Kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen Lumenen meikkeihin, toimivat minulla ihan hyvin arkimeikkiin. Testailen tosin mielelläni muitakin hyviä vaihtoehtoja, enkä ole niin vannoutunut Lumenen käyttäjä, etten voisi vaihtaa paremman tuotteen osuessa kohdalle.

  MF:ltä olen kokeillut jopa yhtä ripsaria ja sen perusteella en lähtisi muita kokeilemaan, oli kyllä niin suuri pettymys..

  • Sanni

   Mullakin on muutama vanha Lumenen solo-luomiväri jotka toimivat erittäin hyvin, ihan eri laatua kuin nykyiset duot. Etenkin sellainen Eye Time -solosarja, johon kuului ehkä 5-6 tummaa sävyä, oli ihan järkyttävän pigmenttinen. Mulla on siitä sarjasta kaksi sävyä, ja ne ovat by far mun pigmenttirikkaimmat luomivärit. Eli on Lumenellakin joskus onnistuttu…. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.