Karkkipäivä
Karkkipäivä

Arkiaamu

Tänään on lauantai, mutta teen kuitenkin postauksen arkiaamun meikkirutiinistani. Jos minulla on kiire, saan meikin tehtyä nippa nappa alle puoleen tuntiin. Kovin nopea en siis ole!
Kello on 07.55. Jos olen menossa töihin yhdeksäksi, aloitan meikkauksen näihin aikoihin.


Kerään meikkitarvikkeet valmiiksi pöydälle edeltävänä iltana jotta säästän senkin muutaman minuutin mikä menisi tuotteiden valintaan ja etsimiseen.

En tosin näköjään muistanut poskipunaa ja rajauskin vaihtui Indelible Carbonista Grimasin tummanharmaaseen luomiväriin.

Aamunaama. Kulmissa on vielä kivasti jäljellä kestovärjäystä.

Teen silmämeikin ensin. Kesän aamujen vakiotuote on ollut IsaDora Blooming Spring. Tänä aamuna persikkaa liikkuvalle luomelle ja vaaleanpunaista ulkonurkkaan ja luomivakoon. Rajaukset tummanharmaalla, Grimasin sävy 713. Näinkin yksinkertaiseen, 2-sävyiseen meikkiin saan kulumaan runsaat 15 minuuttia. Kulmissa Lumenen kulmakynää, sävy 2. Olen nyt harjoitellut tuon käyttöä muutaman viikon mutta kuten kuvastakin näette, kynän jälki erottuu vielä selvästi etenkin kulmakarvan alkuosassa. En tiedä millä ihmeellä saisin jäljestä luonnollisemman, yksittäisten karvojen piirtäminen niin että ne sulautuisivat kulmakarvoihin tuntuu ihan mahdottomalta.Silmämeikki valmiina, meikkipohja vielä tekemättä. Huomaan että päivetys ja kuvaustilanteen kirkas valo saavat ihoni näyttämään paremmalta mitä se todellisuudessa on, oikeasti ihoni ei siis ole noin tasainen ja silmieni alla on reilun siniset puoliympyrät.
Seuraavaksi Lily Lolon Foundation sävyssä In The Buff (mun kesäsävy, talvisin käytän Blondieta), Meowin peiteaine silmänalusille (en muista sävyä kun olen siirtänyt toiseen purkkiin) ja Yves Rocherin hento vaaleanpunainen poskipuna, sävy Pehmeä roosa. Huulille Lumenen Berryfun-huulikiilto sävy 26, Rakkauden Tunnustus (bleurgh noita Lumenen sävynimiä….) Tämä huulikiilto on ihan lempparini arkeen, antaa aivan minimaalisesti vaaleanpunertavaa sävyä ja tietysti kaunista kiiltoa, ilman mitään kimallehippusia.Ja kas, nassu on valmis ja minulle jää 15-20 minuuttia aikaa syödä aamupala.

Kuinka kauan teidän aamuinen meikkirutiini kestää?

Kommentit (12)

 1. emmi

  Panostan ihossani (ja täten arkimeikissäni) tavallisesti a) kuntoon b) päivetykseen, minkä vuoksi minulla menee aamuisin n. 10 min ripsivärin, kulmien sekä aurinkopuuterin levitykseen :) muita tuotteita en käytä akselilla huhtikuu-elokuu :) syksyn edetessä turvaudun ohueen meikkivoiteeseen tai sävyttävään päivävoiteeseen tasoittaakseni esim. tummia silmänalusia :)

 2. Ava

  Mie saan meikin arkena tehtyä ehkä viiteen minuuttiin, koska se ei käsitä muuta kuin sävyttävän voiteen, puuterin ja ripsarin.
  Huulikiiltoa levittelen sitten sitä mukaa kun sitä huulilta kuluu.

 3. Keltje

  Meikkaamiseen menee aina vähintään 20 minuuttia. Ihon meikkaaminen on hankalinta, koska peitettävää on jonkin verran, tai oikeastaan aika paljon.

 4. Sikri

  Menee ihan nin kauan kuin aikaa annetaan!!! :D

 5. Elisa

  vähintään 30 min, ihoon menee ainakin vartti :(

 6. Charming Nails:

  Mun pitikin kysyä sulta ( taas kerran ) tuosta Translate buttonista kun monesti yritin laittaa mutta ei onnistunut :/ nyt huomasin että sulla on se ja otin siitä mallia.
  Sain omankin sitten asennettua, kiitos :)

  Ps. Tämä juttu oli hyvä :)

 7. milipili

  Vartti menee. Silmämeikkiin vähintään kolmea sävyä, rajaus ja ripsari. Mineraalipohja, näin kesällä bronzeria, poskipuna ja huulituote. Joskus valitsen valmiiksi illalla, joskus fiiliksen mukaan.

 8. Francine

  Ihana postaus!

  Selviän arkimeikistä n. 10-20 minuutissa, kesällä jopa vähemmässä ajassa kun iho ei paljon pohjustusta kaipaa ja muutenkin meikkaaminen laiskottaa. Arkimeikkiin kuuluu ihon pohjustus ja pienten virheiden peittäminen, poskipuna ja / tai aurinkopuuteri, kulmien muotoilu puuterimaisella värillä, ripsiväri, rajaus ja huulikiilto – mahdollisesti tosi yksinkertainen luomivärijuttu tyyliin nudea koko luomelle ja häivähdys varjostusta luomivakoon.

 9. Nea/ Fashioned in Finland

  Puolisen tuntia menee :) IHANA poni-kello!

 10. Anonymous

  Kiva postaus!! :)

  Meikkaamiseen saan käytettyä aikaa n. 30-40min, jos vaan aamu sallii, ettei ole kiire mihinkään. Kiireaamuina sudin 15 minuutissa kasvoille vain meikkivoiteen, puuterin ja ripsarin.

 11. Anonymous

  kuulostaa kauhean eksoottiselta näin suurkaupunkiasukilta tuo Maarianhamina. Miten eksyit sinne?

 12. Inkivääri

  Anonyymi – menin Ahvenanmaalle ensin kesätöihin, ihastuin paikkaan ja jäin sitten sille tielleni. :) Jouduin lopulta muuttamaan miehekkeen vuoksi takaisin mantereelle, mutta toinen jalka on edelleen vahvasti saaristossa… ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.