Arkiaamu

Tänään on lauantai, mutta teen kuitenkin postauksen arkiaamun meikkirutiinistani. Jos minulla on kiire, saan meikin tehtyä nippa nappa alle puoleen tuntiin. Kovin nopea en siis ole!

Kello on 07.55. Jos olen menossa töihin yhdeksäksi, aloitan meikkauksen näihin aikoihin.


Kerään meikkitarvikkeet valmiiksi pöydälle edeltävänä iltana jotta säästän senkin muutaman minuutin mikä menisi tuotteiden valintaan ja etsimiseen.

En tosin näköjään muistanut poskipunaa ja rajauskin vaihtui Indelible Carbonista Grimasin tummanharmaaseen luomiväriin.

Aamunaama. Kulmissa on vielä kivasti jäljellä kestovärjäystä.

Teen silmämeikin ensin. Kesän aamujen vakiotuote on ollut IsaDora Blooming Spring. Tänä aamuna persikkaa liikkuvalle luomelle ja vaaleanpunaista ulkonurkkaan ja luomivakoon. Rajaukset tummanharmaalla, Grimasin sävy 713. Näinkin yksinkertaiseen, 2-sävyiseen meikkiin saan kulumaan runsaat 15 minuuttia. Kulmissa Lumenen kulmakynää, sävy 2. Olen nyt harjoitellut tuon käyttöä muutaman viikon mutta kuten kuvastakin näette, kynän jälki erottuu vielä selvästi etenkin kulmakarvan alkuosassa. En tiedä millä ihmeellä saisin jäljestä luonnollisemman, yksittäisten karvojen piirtäminen niin että ne sulautuisivat kulmakarvoihin tuntuu ihan mahdottomalta.Silmämeikki valmiina, meikkipohja vielä tekemättä. Huomaan että päivetys ja kuvaustilanteen kirkas valo saavat ihoni näyttämään paremmalta mitä se todellisuudessa on, oikeasti ihoni ei siis ole noin tasainen ja silmieni alla on reilun siniset puoliympyrät.

Seuraavaksi Lily Lolon Foundation sävyssä In The Buff (mun kesäsävy, talvisin käytän Blondieta), Meowin peiteaine silmänalusille (en muista sävyä kun olen siirtänyt toiseen purkkiin) ja Yves Rocherin hento vaaleanpunainen poskipuna, sävy Pehmeä roosa. Huulille Lumenen Berryfun-huulikiilto sävy 26, Rakkauden Tunnustus (bleurgh noita Lumenen sävynimiä….) Tämä huulikiilto on ihan lempparini arkeen, antaa aivan minimaalisesti vaaleanpunertavaa sävyä ja tietysti kaunista kiiltoa, ilman mitään kimallehippusia.Ja kas, nassu on valmis ja minulle jää 15-20 minuuttia aikaa syödä aamupala.

Kuinka kauan teidän aamuinen meikkirutiini kestää?

Kommentit (12)
  1. Panostan ihossani (ja täten arkimeikissäni) tavallisesti a) kuntoon b) päivetykseen, minkä vuoksi minulla menee aamuisin n. 10 min ripsivärin, kulmien sekä aurinkopuuterin levitykseen :) muita tuotteita en käytä akselilla huhtikuu-elokuu :) syksyn edetessä turvaudun ohueen meikkivoiteeseen tai sävyttävään päivävoiteeseen tasoittaakseni esim. tummia silmänalusia :)

  2. Mie saan meikin arkena tehtyä ehkä viiteen minuuttiin, koska se ei käsitä muuta kuin sävyttävän voiteen, puuterin ja ripsarin.
    Huulikiiltoa levittelen sitten sitä mukaa kun sitä huulilta kuluu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *