Aputassu-meikkitutorial: Viileä

Tänään on vuorossa toinen ”For Dummies” tutorial-meikkini Aputassu-hyväntekeväisyysmeikkipaletilla. Meikki on toteutettu viileällä paletilla.

Tutorialin lämpimällä paletilla löydät täältä. :)

Aputassu-paletit ovat vielä myynnissä äitienpäivään 10.5. saakka. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tule mukaan tekemään hyvää!

Aputassu-paletit myydään edulliseen tempaushintaan 18,50€. Jokaisen paletin hinnasta lahjoitamme 6,80€ Invalidiliiton Avustajakoiratoiminnalle.

Paletin normaalihinta kaupassa on 31,95€.

Olen valinnut palettien väriharmoniat itse ja poiminut niihin Benecosin parhaat, pigmenttisimmät luomivärisävyt. 👌

Olemme tähän mennessä keränneet kampanjalla 802,40 euroa. Toivottavasti saisimme kasaan 900 euroa…! Tuhat euroa tuntuu ehkä vähän liian toiveikkaalta..! Mutta hieno saavutus joka tapauksessa, olen hurjan iloinen jokaisesta tassujen hyväksi myydystä meikkipaletista! ❤️ Lue Aputassu-tempauksesta lisää täältä.

Osta oma Aputassu-palettisi täältä.

Emme peri paletin tilauksesta postikulua, postikulut saa pois koodilla APUTASSU. ❤️

NHS:n verkkokaupassa postikulut poistava koodi syötetään jo ennen kuin siirrytään kassan check-outtiin. Syötä koodi kun olet valinnut tuotteen/tuotteet ostoskoriin.

Aputassu-paletit toimitetaan kotiin kirjepostina. Tilaussysteemi ei näytä tätä vaihtoehtoa, vaan pyytää valitsemaan postitoimipaikan tai automaatin, mutta vaikka valitset sen, saat paletin kirjeenä.

Toimitusaika on tällä hetkellä runsaan viikon. Äitienpäiväksi paletti ei siis enää valitettavasti ehdi.

Aputassu Cool Palette -look. Huulilla GRN Shades of Nature -huulipuna sävyssä Rose.

Aputassu-paletti VIILEÄ sisältää sävyt:

LUOMIVÄRI BACK TO BLACK – matta syvä musta
LUOMIVÄRI LILAC LIGHT – satiininen harmaanliila
LUOMIVÄRI PRISMATIC PINK – vaalea hohtava pastelliliila
LUOMIVÄRI BALLERINA GLAM – kevyesti hohtava liilalla murrettu beige
HIGHLIGHTER SHOOTING STAR – hohtava huurteinen valkoinen, toimii toki myös luomivärinä
POSKIPUNA BERRY PLEASE – matta vanha roosa (näyttää kuvassa tummemmalta kuin on)

Käytin tutorial-lookin meikkiin paletin kaikkia sävyjä poislukien pastellinen vaalea liila. Se oli liian pastellinen tähän murrettuun harmaanliila-beigeen meikkiin. :) (Mutta se on kyllä mun oma henkilökohtainen suosikkisävy koko Benecos It Pieces -kokoelmassa..!)

Aloitetaan :)

1 Levitä koko liikkuvalle luomelle Ballerina Glam -sävyä. Voi sitä vetäistä luomivakoonkin :)

2 Levitä luomen ulkonurkkaan pienet V- (tai kolmio)varjostukset Back To Black -sävyllä. Saavat ne toki olla leveämmätkin :)

3 Levitä luomivakoon sekä mustan V-varjostuksen päälle Lilac Light -sävyä. Haluamme pehmentää mustan, mutta haluamme, että ulkonurkka on meikissä kaikkein tummin.

Eli tällä lailla :)

4 Lisää luomen keskelle Shooting Star -highlighter-sävyä. Haluamme luoda tähän valoa heijastavan täplän.


5 VALINNAINEN. Levitä luomivaon sisäkaareen ja Lilac Light -varjostuksen yläreunaan kevyesti poskipunasävyä Berry Please.

Se, sopiiko tämä tatsi, riippuu vähän silmien muodosta sekä omasta sävytyksestä. Minun silmilleni sopii punertava väri tosi hyvin luomivaon yläkaareen ja häivähdyksenä luomivaon sisäkaareen, se tekee raikastavan vaikutelman. Olen aina käyttänyt punertavia sävyjä kuten pinkkiä, roosaa, punertavaa liilaa, punertavaa korallia ja viininpunaista niin.

Toisille punertavat sävyt eivät sovi silmien lähelle yhtään.

6 VALINNAINEN. Alaluomen rajaus. Rajaa alaluomi Lilac Light – ja Ballerina Glam -sävyillä. Vedä Lilac Light ulkoreunasta sisäreunaa kohti noin kolme neljäsosaa, ja levitä lopulle neljännekselle Ballerina Glam -sävyä.

Harjaa ripsiin maskaraa (ja lisää halutessasi musta, tummanharmaa tai tummanvioletti rajaus yläluomelle) – ja valmista! Itse lisään vielä nuden värisen sisärajauksen.

Huomio kulmaluun sävystä; koska Aputassu Viileä -paletissa ei ole ihon- tai luonnonsävyistä vaaleaa, käytä kulmaluulla jotain toista luomiväriä, tai levitä sinne vaikka sipaisu ihon väristä puuteria.

Kasvoilla Essen meikkivoide sävyssä 03 ja poskilla Aputassu-paletin Berry Please -poskipuna.

Huulilla GRN Shades Of Nature -sarjan huulipuna sävyssä Rose. (GRN-meikkisarjaa saa muuten edelleen meidän oman verkkokaupan lisäksi vain Espoon Ison Omenan Cittarista.)

Kuva: Invalidiliitto

Osta Aputassu-hyväntekeväsyysmeikkipaletti täältä.

Tuet tärkeää työtä fyysisesti vammaisten tai toimintarajoitteisten arjen helpottamiseksi. Paletit ovat myynnissä 10.5.2020 saakka.

Lisätietoa Invalidiliiton Avustajakoiratoiminnasta saat täältä.

Avustajakoiria koulutetaan Axxell Brusabyn koulussa Kemiössä. Tutustu kouluun ja sen hellyttäviin oppilaisiin tässä jutussani.

kauneus meikki silmameikki
Kommentit (17)
 1. Heippa Sanni! Oletkos ikinä tutkinut tai tehnyt juttua pycnogenolista tablettien muodissa liittyen esim. ihon pigmenttimuutosten ehkäisyssä tai hälventämisessä? Oletko itse ikinä ajatellut ottavasi purkista tätä ainetta?

  Itse sitä nimittäin juuri tilasin. En ainakaan löytänyt mistään tietoa että siitä voisi jotain haittaa olla..,

  1. Hei Minä vain! Tämä ei ole minulle tuttu aihe.

 2. Voi vimpeli sä oot Sanni kaunis. Oot mulle muutenkin ihan hurja inspiraation lähde ja vaikutat niin kauniilta ihmiseltä. Oon sua Kuopiossa muutaman kerran nähnyt, ja kovasti halunnut tulla juttelemaan, mutta oon sen verta ujo, etten sitten ole kehdannut. Mutta mä arvostan tätä sun asioihin perehtymistä tosi paljon, ja oon sun kauttas innostunut luonnonkosmetiikasta. Oot hurjan inspiroiva ihminen. Sun blogi on ihan mun lemppari ja joka päivä käyn katsomassa, onko tullut uutta postausta. Kiitos kun oot sä, ja toivottavasti voit hyvin <3

  1. Aaaww, kiitos Maria :) 🤗 Olipa ihana kommentti. Tosi mukavaa herätä ja lukea tällaista heti ensimmäiseksi aamulla :)

   Kiitos kun ilahdutit ❤️

   Mukavaa kevättä sinulle..! Ja tule ihmeessä tervehtimään seuraavan kerran kun näet minua Kuopiossa..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *