Aputassu-kampanja: saimme tonnin kasaan!

Suuren suuri kiitos kaikille Aputassu-kampanjaa tukeneille 🙏🏻

 

Kampanja on nyt tullut päätökseen ja saimme kuin saimmekin kerättyä yli 1000 euroa lahjoituksena Invalidiliiton Avustajakoira-toimintaan ❤️ Huikeaa.

Vielä viime viikolla ajattelin, että 900€ on realistinen tavoite, mutta ostitte hyväntekeväisyysmeikkipaletteja viikonloppuna vielä niin runsaasti, että 1000 euroa ylittyi.

Lämmin kiitos kaikille, olette mahtavia ja olen niin iloinen kampanjan onnistumisesta ❤️

Paletteja myytiin yhteensä 149 kappaletta; 102 kpl Lämmin-palettia ja 47 kpl Viileä-palettia.

Suuri kiitos kuuluu tietysti myös työnantajalleni Nordic Health Systemsille sekä Benecos Natural Cosmetics -luonnonkosmetiikkamerkille, jotka lähtivät mukaan kampanjaan.

Loin kampanjaa varten kaksi meikkipalettia Benecosin tuotteilla, jotka Nordic Health Systems myi täysin omakustannehintaan tienaamatta myynneistä mitään. Kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä Avustajakoiratoiminnalle.

Hienoa saada toteuttaa tällaista kauneusbloggaajana (ja ihmisenä).

Tutustuin avustajakoiratoimintaan viime vuoden joulukalenterissani, ja koirien asiasta tuli minulle tärkeä. Avustajakoirien koulutus on kallista eikä se nauti valtion rahoituksen tukea, toisin kuin opaskoiratoiminta. Siksi jokainen lahjoitus on tärkeä.

Kullan, ruskean ja pronssin sävyissä hehkuva Aputassu-paletti Lämmin oli odotetusti kahdesta paletista suositumpi. 🧡 Vaikka suomalaiset mielletään yleissävytykseltään enemmän viileiksi (ihon pohjasävy on roosa), lämpimät sävyt myyvät kokemukseni mukaan aina enemmän.

Benecosin It Pieces -kokoelman meikkejä voi ostaa yksittäisinä refill-nappeinaan. Eli jos Aputassu-paletit jäivät nyt väliin (tai ostit sellaisen ja ihastuit sävyihin..!), palettien sisältämiä luomiväri-, highlighter- ja poskipunasävyjä voi ostaa erikseenkin. :)

Benecos It Pieces -meikkejä myyvät ”kivijalassa” tällä hetkellä Kärkkäiset, ja verkossa 27.5. saakka nhs.fi ja kesäkuusta eteenpäin Natural Goods Company.

kauneus luonnonkosmetiikka silmameikki
Kommentit (2)
  1. Tämä oli hieno tempaus, kiitos siitä!

    Paletit on oikein kivat ja niitä on erityisen hyvä mieli käyttää. :)

    1. ❤️❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *