Anti-age-tuotetestaajat on valittu

Tässä meni paljon kauemmin kun olin kaavaillut, mutta huhtikuussa etsimäni anti-age-tuotetestaajat on vihdoin valittu, ja heille on tänään lähetetty sähköpostia. :)

Hain kolmea henkilöä leikkimieliseen testiin kokeilemaan kolmen eri luonnollisen anti-age-tehoaineen vaikutusta: bakuchiol, spilanthol (parakrassiuute) sekä kastepapu-uute. Sain enemmän hakemuksia kuin osasin odottaa, enkä ehtinyt käydä kaikkia läpi ennen Kreikan matkaa – taisin rehellisesti laittaa haun päälle vähän huonosti harkittuun aikaan, vain kaksi viikkoa ennen reissuun lähtöä.

Kiitän kaikkia hakemuksen lähettäneitä ja on surku, että en voi lähettää kaikille testituotetta. Oli paljon ihania ja kiinnostavia hakemuksia! Kiitos mielenkiinnostanne testimahdollisuutta kohtaan, ehkä joskus tulee toinenkin tilaisuus.

Lisäksi testin aloitusta viivästytti huomioni Santen Smooth Operator -seerumin väristä. Googlaillessani taustatietoa kyseisestä seerumista huomasin, että netin kuvissa seerumi on kirkas, ja mun Saksasta ostama seerumi on punertavaa, ja pullo vieläpä aavistuksen vajaa. Huolestuin, josko ostamani kappale olikin viallinen tai hapettunut pilalle, ja tilasin hädissäni uuden kappaleen Ecco Verdeltä. En halunnut lähettää testaajalle mahdollisesti pilaantunutta seerumia.

Seerumitilaus ei ehtinyt saapua ennen Kreikkaan lähtöäni ja paketti odotti minua täällä kun palasin. No, myös tämä Smooth Operator on väriltään punertava ja pullo samalla lailla hieman vajaa, eli kai sen kuuluu olla tällainen.

Valitsin sitten kaksi testaajaa Smooth Operatorille.

Palataan testaajien kokemuksiin loppukesästä tai todennäköisesti syksyllä. Toiveena on vähintään 30 päivän sitoutuminen tuotteen käyttöön, mutta toki tuotetta saa käyttää pidempäänkin ennen raportointia tuloksista.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille! ❤️

kauneus ihonhoito
Kommentit (4)
  1. Hyvä idea! Jään odottamaan mielenkiinnolla testituloksia.

  2. Onko Sante jäänyt pois Suomesta kokonaan?

    1. En tiedä, tai sen vaikutelman olen saanut. Ainakaan Santella ei ole virallista maahantuontia, jotkin yritykset ilmeisesti ostavat suoraan Saksasta ja myyvät sitten täällä.

      Mun on pitänyt kysyä tätä L’Orealin Finlandilta (kun Sante on nykyään Lorkun omistuksessa) mutta en ole muistanut. Mutta vaikuttaa siltä, ettei Suomen L’oreal ole halunnut ainakaan toistaiseksi pitää Santea ns. virallisesti Suomessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *