Anti-age-laatusarja Kreikasta: Korres Castanea Arcadia

Kaupallinen yhteistyö: Korres

En päässyt tänä vuonna Kreikkaan, mutta ainakin Kreikka pääsee minun luokseni esimerkiksi kosmetiikan muodossa. ❤️

Ihana Korres on parasta, mitä Kreikka on kosmetiikan maailmalle antanut. Se on myös minulle läheisimpiä ja tutuimpia sarjoja, ja olen ajallisesti käyttänyt Korresin tuotteita kaikkein pisimpään Yves Rocherin ja Dermosilin ohella.

(Numeronisse tietää kertoa, että Yves Rocherin ja minun tarina alkoi jo vuonna 1992, Dermosilin tuotteita aloin käyttää vuonna 2004 ja Korresia 2006. Seuraavaksi tulevatkin muuten jo Lavera ja Mádara joihin tutustuin vuonna 2009.)

Kun vuosia kertyy mittariin, se heijastuu hauskalla tavalla myös kosmetiikan käytössäni ja suhteessani eri merkkien kosmetiikkatuotteisiin.

Kun aloin käyttää Korresia, sarja edusti minulle vain ihania vartalonhoitotuotteita. Sitten löysin Korresin hiustuotteet ja Wild Rose -seerumin (ensimmäinen Korres-kasvojenhoitosuosikkini ja muuten ensimmäisiä SEERUMEITA joista olen Karkkipäivässä ylipäänsä kirjoittanut), mahtavat kasvoputsarit, sitten hiusvärit (oi kultainen honey-blond-aika…) ja lopulta meikit ja anti-age kasvojenhoitolinjat.

Nyt 4-kymppisenä kasvojenhoito kiinnostaa kummasti enemmän kuin vartalon…. ;)

Tänään esittelen yhden Korresin anti-age-linjoista; kastanjauuteinnovaatioon perustuvan Castanea Arcadian. Castanea on suunnattu noin 35-40+ -vuotiaille; iholle, jolla on jo selkeitä ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, aurinkovaurioita ja pigmenttimuutoksia.

Arkadian kastanjapuun (castanea sativa fagaceae) uute on aktiivinen anti-age-ainesosa, joka löydettiin EU:n tähän mennessä suurimmassa kosmeettiseen ja agrokemialliseen käyttöön sopivia kasviraaka-aineita seulovassa tutkimusprojektissa Agrocosissa.

Arkadian kastanjauutteella on ihonhoidollisesti erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia; se on vahvasti antioksidanttinen, hillitsee tyrosinaasia ja suojaa soluja UV-säteilyn aikaansaamilta vaurioilta. Sillä on siis itse asiassa paljon samoja ominaisuuksia kuin toisella superantioksidantilla, C-vitamiinilla. Kastanjauutteen etu askorbiinihappoon (puhdas C-vitamiini) nähden on mm. sen parempi siedettävyys; kastanjauute on miedompi eikä aiheuta iholla kihelmöintiä.

Castanea Arcadia -linjan tehoaineisiin kuuluvat myös hyaluronihappo ja lupeoli, tarkemmin sanottuna näiden muodostama aktiiviaineyhdiste HALupeol. Lupeoli on lupiinista eristetty triterpenoidi jolla on kosmetiikassa mm. antioksidanttinen ja tulehdusta laskeva ominaisuus.

Löytyypä Castanea Arcadian ainesosista myös pitkä lista aminohappoja sekä hiljattain Mádara-jutussa esittelemäni innovatiivinen peptidiyhdiste hexapeptide-11.

JA, juuri kun tuli C-vitamiini mainittua, Castanea-tuotteista kahdessa on sitäkin, askorbyyli-tetraisopalmitaatti-muodossa. Tämä C-vitamiinimuoto on yksi stabiileimmista ja parhaiten siedetyistä C-vitamiinijohdannaisista joka sopii herkällekin iholle.

PLUMPING WRINKLE LIFTING BOOSTER

64€ / 30 ml (44,80€ koodilla KARKKI30)

Aloitetaan sarjan uusimmasta tuotteesta; Plumping-buusteri lanseerattiin tänä syksynä ja tuo Castanea-linjaan tehokkaimman annoksen hyaluronihappoa. Plumping-buusteria voi käytännössä kutsua hyaluronihappotiivisteeksi, jossa on myös liuta muita anti-age-hyviksiä kuten kastanjauutetta, aminohappoja, merililjaa sekä hexapeptide-11-peptidiä.

Merililja eli merinarsissi on mielenkiintoinen ainesosa, johon tutustuin ensi kerran Cattierin Anti-Dark Spot -käsivoiteessa. Merinarsissin uutteella on todistetusti ihoa valkaiseva vaikutus; se vaikuttaa melanogeneesiin eli prosessiin, jossa iholle muodostuu rusketus. (Vaikutus on eri, kuin tyrnosinaasia ehkäisevillä ainesosilla.)

Geelifluidimainen tiiviste tuntuu iholla erittäin miellyttävältä, raikkaalta ja kosteuttavalta. Tuote on hajusteeton enkä aisti siinä juuri raaka-aineidenkaan tuoksua. (Jälleen mielenkiintoinen nörttitieto: aminohapoilla, jotka kosmetiikassa mm. kosteuttavat, korjaavat ja vahvistavat ihoa, on myös hajua peittävä ominaisuus! Ehkäpä Plumping-buusterin kahdeksan aminohapon cocktail selittää tuotteen hajuttomuuden..! :))

Summa summarum: Plumping Wrinkle Lifting Booster on erittäin laadukkaan ainesosayhdistelmän kosteuttava, ihon pintaa täyteläistävä ja juonteita häivyttävä hyaluronhappotiiviste, jolla on myös ihon liikapigmentoitumista hillitsevä vaikutus kiitos merililjan.

ANTI-WRINKLE FIRMING & BRIGHTENING SERUM

59€ / 30 ml (41,30€ koodilla KARKKI30)

Tämä seerumi on kastanja-sarjan alkuperäinen seerumi, ja eroaa uudesta ”Plumpparista” erityisesti kirkastavalla vaikutuksellaan, jonka tuo C-vitamiini.

Original-seerumissa on myös tuoksu, hypo-sellainen (eli ei sisällä allergisoivimpia hajusteita), ja voin sanoa, että Castanea-sarjan signature-tuoksu on mielestäni todella viehättävä. Tuoksu on pehmeän puuterinen ja elegantti, kuin kevyt parfyymi.

Alkuperäisen seerumin ja Plumping-buusterin avainaineteknologia on sama; kastanjauute, HALupeol, hexapeptide-11 ja hyaluronihappo. Kummatkin häivyttävät juonteita, kiinteyttävät ja tuovat ihoon kosteutta. Eron voi tiivistää kosteuttavuuteen ja kirkastavuuteen; Plumping sisältää korkeamman ja monipuolisemman hyaluronihappomolekyylien pitoisuuden yhdistettynä aminohappoihin, Firming & Brightening taas sisältää korkean pitoisuuden C-vitamiinia.

Tässä vielä ”lunttilappu” :)

(Rakastan tehdä mahdollisimman havainnollisia ”miten eroaa”… -juttuja <3, näitä kun näpertää niin jää eri tuotteiden tiedot ja ominaisuudet itsellekin paremmin mieleen 👍)

PÄIVÄVOIDE NORMAALILLE JA SEKAIHOLLE

54€ / 40 ml (37,80€ koodilla KARKKI30)

Castanea-sarjassa on kaksi päivävoidetta, kevyempi normaalille ja sekaiholle sekä täyteläisempi kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Sain kokeiltavaksi normaalin ja sekaihon version, ja minusta tämäkin on jo aika täyteläinen, selvästi täyteläisempi kuin muut Korresin normaalin ja sekaihon voiteet joita olen testannut. Se ei toisaalta ole ihmekään, koska Castanea Arcadia on anti-age-linja, ja perinteisesti: mitä ikääntyneempi iho = sitä kuivempi ja kosteusköyhempi iho = sitä täyteläisemmät voidekoostumukset.

Olen Korres-voidekoostumusten fani, ja ne ovat aina kosmeettisesti äärimmäisen miellyttäviä. Hiottuja. Castanea-päivävoide ei tee poikkeusta. Päivävoide normaalille ja sekaiholle on samettinen, notkeasti levittyvä ja comforting (jälleen näitä hyviä englanninkielisiä kosmetiikan ilmaisuja joille ei oikein löydy suomenkielistä vastinetta).

Päivävoiteessa on kastanjauutteen, HALupeolin ja hexapeptide-11-yhdisteen lisäksi manteliöljyä, C-vitamiinia (sama askorbyyli-tetraisopalmitaatti-muoto kuin seerumissa), auringonkukan siemenöljyä sekä mastiksipihkan uutetta Chioksen saarelta. Kuivan ihon versiossa on lisäksi merikaalin öljyä, oliiviöljyä sekä aprikoosinsiemenöljyä.

Päivävoiteen ihana, vienon puuterinen ja kevyen makea tuoksu on sama kuin seerumissa, mutta pähkinäisempänä. Ahh… tykkään!

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

56€ / 15 ml (39,20€ koodilla KARKKI30)

Castanea-silmänympärysvoiteessa on kevyt ja ohut, sanoisinko ”medium-light” -koostumus, joka sopii hyvin päiväsaikaan ja meikin alla käytettäväksi. Se ei toisaalta ole liian kevyt (mun makuun) myöskään yöllä käytettäväksi, mutta valitsen tämän silti mieluummin päiväkäyttöön. (Mieluiten ne todella täyteläiset sy-voiteet sitten yöksi… ☺️)

Silmänympärysvoiteessa on tutun Castanea-linjan aktiiviainekimaran lisäksi mm. arganöljyä, sheavoita, ja ruusujuuriuutetta, kaikilla pehmentävä vaikutus. Voide siis selvästi pehmentää ihon pintaa, vaikka onkin ohutta.

Silmänympärysvoiteessa on sama tuoksu kuin päivävoiteessa.

Plussaa hygieenisestä, sievästä ja miellyttävästi annostelevasta pumppupullosta, josta on helppo painaa kerralla ulos juuri niin vähän (tai paljon…) voidetta, kuin haluaa.

VAAHTOAVA PUHDISTUSVOIDE

29€ / 200 ml (20,30€ koodilla KARKKI30)

❤️ Korresin vaahtoavat putsarit ovat parhautta.❤️ Kaikissa käytetään samaa sulfaatitonta ja kosteuttavaa puhdistavaa teknologiaa, joka on mun iholla aivan spot-on. Jotkut Korresin vaahtoavat putsarit ovat ohuempia (esimerkiksi Wild Rose sekä edesmennyt suosikkini Olympus Tea), toiset täyteläisempää voidetta (Greek Yoghurt), mutta kaikille on yhteistä sama pesevien aineiden teknologia sekä äärimmäisen miellyttävä ihotuntuma.

Castanea-linjan putsari on voidemaista, täyteläistä laatua. Pehmeästi vaahtoava tuote on hyvin riittoisaa; pieni nokare riittää koko kasvoille. Ph-ystävällinen koostumus ei pese ihoa narskuvaksi vaan kunnioittaa ihon omaa hapanta pH-arvoa ja happovaippaa. Tuoksu on Castanea-linjan signature-tuoksu.

Ai että nämä ovat hyviä. 🙏🏻 Tämä on neljäs käyttämäni Korres-putsari ja laatu on kirkkaasti suosikkejani vaahtoavien putsarien kategoriassa koko kosmetiikkamarkkinoilla, normi- ja luonnonkosmetiikka mukaanluettuna.

Sokerina tämän postauksen pohjalla kerron, että huomenna voitte osallistua arvontaan, jossa voi voittaa tämän suosikkiputsarini sekä muita Korres-herkkuja ;)

ALENNUSKOODI

Koodilla KARKKI30 saa 30% alennuksen kaikista Castanea Arcadia -linjan tuotteista Korresin verkkokaupassa sunnuntaihin 11. lokakuuta saakka. Alennus ei koske Castanea Arcadia -pakkausta, jossa on jo 33% alennus.

kauneus ihonhoitotuotteet
Kommentit (8)
  1. En ole kokeillut, olisi kiva päästä🙂

  2. Eliisa Haimakka
    8.10.2020, 09:54

    Alennuskoodi ei toiminut, ilmoitti että antamasi koodi virheellinen tai se ei ole enää käytettävissä.

    1. Hyvä kun huomautit, ilmoitan tästä heti Korresille että voivat korjata asian.

    2. Hei, ongelma on nyt korjattu ja koodi toimii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *