An evening with Charming Nails

Loma täällä ”pohjoisessa” jatkuu, ja olen viettänyt äidin luona lokoisia laiskottelupäiviä. Ihanaa kun ei tarvitse tehdä mitään! Muutama päivä on kulunut ihan pelkässä yöpaidassakin… Silloin tällöin olen jaksanut pistää pääni ulos ja käydä tapaamassa ystäviä etten muutu ihan täysin mökkihöperöksi. Eilen kävin vierailulla kynsivaltiatar Charming Nailsin luona, hänkin kun sattuu täällä päin asumaan. Ollaan tunnettu CN:n kanssa nettiympyröissä jo muutamia vuosia, mutta eilen vasta tavattiin ensimmäistä kertaa.
Monenlaista karkkia…. tuli kurotettua enemmänkin noita ei-syötäviä kohti. :)

Aarrearkun äärellä CN:n kissa ja mukana ollut kaverimme M.

Konadointi-valmistelut kiinnostivat myös herra Kissaa. Kun ollaan CN: luona kylässä, niin tokihan täytyy saada kynsiin konad-lakkaus..! :)

CN levittää lakkaa Konad-laatalle. Mulle oli tietysti valittu ”very special” kuva.

En malttanut siistiä kynsinauhoja ennen kuvan ottoa….. Mutta katsokaa, mulla on ponikynnet..! ^_^ Nimettömiin laitettiin China Glazen IDK ja muihin kynsiin OPIn Purple With A Purpose.
Vasemman käden kynnet on tällä hetkellä kolme kertaa pidemmät kuin oikean…. Odottelen edelleen OPIn Nail Envyä saapuvaksi Jenkkilästä että pääsen hoitamaan geelien haurastuttamia kynsiäni. Kourassa muuten Medley-poni. Jos nyt ketään kiinnostaa. (Ai ei?)

Olen ottanut lomalla joitain kuvia blogijuttuja varten, mutta koska käytössäni on vain ikivanha läppärini jonka toimintakapasiteetti on erittäin rajoitettu, voi olla että jaksan postata vasta kun olen taas kotona nopeampien koneiden äärellä.

Hyvää uutta vuotta!

Kommentit (9)
  1. Ihana poni!
    Sain itse lapsena yhden ainoan vaaleanpunaisen ihanuuden, joka vuosienkin jälkeen haisi ihanasti muoville :) Pariin vuoteen en ole käynyt vanhempieni vintillä sitä haistelemassa, mutta vois käydä hakemassa sen kyllä jo kotiin. Toivottavasti sen harja kaartuu vielä yhtä kauniisti kuin silloin ennen…

  2. Ihanat kynnet ja ihanat meikkijutskat, kuin Macillä =))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *