Karkkipäivä
Karkkipäivä

An evening with Charming Nails

Loma täällä ”pohjoisessa” jatkuu, ja olen viettänyt äidin luona lokoisia laiskottelupäiviä. Ihanaa kun ei tarvitse tehdä mitään! Muutama päivä on kulunut ihan pelkässä yöpaidassakin… Silloin tällöin olen jaksanut pistää pääni ulos ja käydä tapaamassa ystäviä etten muutu ihan täysin mökkihöperöksi. Eilen kävin vierailulla kynsivaltiatar Charming Nailsin luona, hänkin kun sattuu täällä päin asumaan. Ollaan tunnettu CN:n kanssa nettiympyröissä jo muutamia vuosia, mutta eilen vasta tavattiin ensimmäistä kertaa.
Monenlaista karkkia…. tuli kurotettua enemmänkin noita ei-syötäviä kohti. :)

Aarrearkun äärellä CN:n kissa ja mukana ollut kaverimme M.

Konadointi-valmistelut kiinnostivat myös herra Kissaa. Kun ollaan CN: luona kylässä, niin tokihan täytyy saada kynsiin konad-lakkaus..! :)

CN levittää lakkaa Konad-laatalle. Mulle oli tietysti valittu ”very special” kuva.

En malttanut siistiä kynsinauhoja ennen kuvan ottoa….. Mutta katsokaa, mulla on ponikynnet..! ^_^ Nimettömiin laitettiin China Glazen IDK ja muihin kynsiin OPIn Purple With A Purpose.
Vasemman käden kynnet on tällä hetkellä kolme kertaa pidemmät kuin oikean…. Odottelen edelleen OPIn Nail Envyä saapuvaksi Jenkkilästä että pääsen hoitamaan geelien haurastuttamia kynsiäni. Kourassa muuten Medley-poni. Jos nyt ketään kiinnostaa. (Ai ei?)

Olen ottanut lomalla joitain kuvia blogijuttuja varten, mutta koska käytössäni on vain ikivanha läppärini jonka toimintakapasiteetti on erittäin rajoitettu, voi olla että jaksan postata vasta kun olen taas kotona nopeampien koneiden äärellä.

Hyvää uutta vuotta!

Kommentit (9)

 1. Sissi

  Ihana poni!
  Sain itse lapsena yhden ainoan vaaleanpunaisen ihanuuden, joka vuosienkin jälkeen haisi ihanasti muoville :) Pariin vuoteen en ole käynyt vanhempieni vintillä sitä haistelemassa, mutta vois käydä hakemassa sen kyllä jo kotiin. Toivottavasti sen harja kaartuu vielä yhtä kauniisti kuin silloin ennen…

 2. milipili

  Ihanat kynnet ja ihanat meikkijutskat, kuin Macillä =))

 3. Nea/ Fashioned in Finland

  Hahaa, ihan kiva poni ;) Mutta vaude mitkä poni-kynnet! Ihan täydelliset sinulle :D

  Hyvää Uutta Vuotta!

 4. Saila

  Kivat kynnet! Medley on kova. Omassa hyllyssä nököttää Galaxy ja Gusty (suosikki!) ;)

 5. Charming Nails:

  Herra kissa lähettää terveisiä ja kiittää vierailusta :) kuten myös me muutkin. Isäntä on yötöissä niin sillä oli kiire nukkumaan mutta juttua kyllä riitti ja mukavaa oli :) toivottavasti ponit pysyy kynsillä.

 6. Sonne

  Uuu ihanat ponikynnet! Tuo China Glazen IDK on ehdoton lempilakkani. :]

 7. Polishaholic

  Ihanat kynnet!! CN on aika taiteilija :)

 8. norppa

  Eikä, ihanaa! Oispa mulla joku, jonka kans viettää tollasta iltaa.

  Ja ihana Pony. Ite oon keräilijä nimittäin ;)

 9. Lilou

  Wow mitkä kynnet!!!

  Itselläni on siitä surullinen lapsuus, että yh-tään my little ponya en omistanut! -Barbit oli siihen aikaan ehkä vähän enemmän pop. Mutta nyt olen jo hankkinut pikkuiselle tyttärellei (1,5v) ekan ponin, hahaa, pääsen viimein itsekin leikkimään niillä :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.