Karkkipäivä
Karkkipäivä

Amazing…!

Benecos Baked Colour -luomiväri Amazing. U-P-E-U-S.

Amazing muistuttaa hyvin paljon MACin ihastuttavaa Shimmermoss-luomiväriä (vieressä vertailuna), mutta on luomella kymmenkertaisesti intensiivisempi. Shimmermoss joutuu nyt luovuttamaan paikkansa vihreäturkoosien luomivärieni suosikkina, ja ykköseksi ampaisee Amazing. Nämä Baked-sävythän muuten levitetään kosteina, kuivana sävy ei oikein toimi.

Ja nyt mua ärsyttää ihan mielettömästi, kun kuvien väri-intensiteetti laimentui puoleen ladattuani kuvat WordPressiin. Sama juttu oli jo kynsikoristelukuvissa, IsaDoran oranssi lakka on blogikuvissa paljon miedompi kuin koneella. En tajua miksi näin tapahtuu.

Mutta kuvitelkaa kuvassa näkyvät sävyt erittäin syvinä, hohtavina ja UPEINA. :) Koko luomella Amazing, kulmaluulla REvlonin Frosty White ja rajaukset Indeliblen Oceanic-geelieyelinerilla.

Kasvoilla mikäs muu kuin mineraalimeikki (Lily Lolo In The Buff + Couleur Caramel 823 -sekoitus) ja poskilla MACin Joyous.

 

 

Tänään klo 19.00, kun pääsen töistä, alkaa kuuden viikon LOMA!!! Lomalomaloma. Kuinka olenkaan tätä odottanut…! Karistan kaupungin pölyt jaloistani ja palaan kotiin vasta elokuussa. Blogi tulee heinäkuussa hiljenemään mahdollisesti kokonaan, mutta saa nähdä tuleeko joitain rästipostauksia naputeltua jonain sadepäivinä. :)

Kommentit (40)

 1. Moona

  Oih tosi ihanan näköstä !
  Ootko muuten ite tossa bannerissa ? Se on tosi hieno & tää sun blogi muuteskin ah ♥ :Dd

  • Sanni

   Juu, olen itse bannerissa. :) Kiva kuulla että tykkäät blogista! :)

 2. Jutta

  Kiitos! Nyt sain idean rippijuhla meikkiin!

 3. kesäheinä

  tämä ei nyt liity mitenkään mihinkään mutta minkä ikäisenä saa/kannattaa alkaa käyttää anti-age-voiteita? olen 25 v. ja minulla on silmien alla ja suupielissä pieniä ryppyjä.. tahtoisin ennaltaehkäistä niiden syvenemistä.

  Onko liian aikaisesta aloituksesta haittaa???

  • Sanni

   Voit ihan hyvin aloittaa jo ns. tehokkaampien voiteiden käytön. Ihon kunto kertoo sen, millaista hoitovoidetta voi käyttää. Eli kun juonteita alkaa ilmestyä, voi alkaa käyttää ”ryppyvoidetta”. ^_^ Jos juonteesi ovat vielä pieniä, suosittelen kokeilemaan ”First Wrinkles” -voiteita, jotka eivät ole niin ”vahvoja” kuin kunnon anti-age-voiteet. Melkein kaikilla selektiivisillä sarjoilla on ensimmäisiin juonteisiin tarkoitetut tuotelinjat, esim. Biothermilla Age Fitness, Diorilla 1eres Rides, Lancomella Primordiale ja Clarinsilla Multi Active.

 4. Linda-Maria

  Todellakin upea sävy. Turkoosi on muutenkin lempivärejäni :) Hyviä lomia!

 5. Riikka

  Oi ihana! ihastuin blogiin heti kun näin nimen ja kuvauksen :D ja ne todellakin kuvaa näitä sun postauksia ! heti lukiaksi :)!

  • Sanni

   Oi kun kiva! :) Tervetuloa Riikka!

 6. Tytteli

  Hei!

  En löydä mistään Everyday mineralsin Intensive Basea. Näistä edellisistä kommenteista on jo aikaa, joten ajattelin kysellä tietääkö joku, että onkohan tuo Intensive Base lopettanut?

  • Sanni

   Mä vähän pelkään, ettei näitä vanhojen postausten kommentteja lue juuri kuin mä (kun ne tulee mulle hyväksyttäväksi), ja mä en ikävä kyllä osaa vastata tuohon… Mutta veikkaan, että vastaus on ettei Intensiveä enää ole. Muuten se kai olisi jäljellä EDM:n sivuilla..?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.