Amazing…!

Benecos Baked Colour -luomiväri Amazing. U-P-E-U-S.

Amazing muistuttaa hyvin paljon MACin ihastuttavaa Shimmermoss-luomiväriä (vieressä vertailuna), mutta on luomella kymmenkertaisesti intensiivisempi. Shimmermoss joutuu nyt luovuttamaan paikkansa vihreäturkoosien luomivärieni suosikkina, ja ykköseksi ampaisee Amazing. Nämä Baked-sävythän muuten levitetään kosteina, kuivana sävy ei oikein toimi.

Ja nyt mua ärsyttää ihan mielettömästi, kun kuvien väri-intensiteetti laimentui puoleen ladattuani kuvat WordPressiin. Sama juttu oli jo kynsikoristelukuvissa, IsaDoran oranssi lakka on blogikuvissa paljon miedompi kuin koneella. En tajua miksi näin tapahtuu.

Mutta kuvitelkaa kuvassa näkyvät sävyt erittäin syvinä, hohtavina ja UPEINA. :) Koko luomella Amazing, kulmaluulla REvlonin Frosty White ja rajaukset Indeliblen Oceanic-geelieyelinerilla.

Kasvoilla mikäs muu kuin mineraalimeikki (Lily Lolo In The Buff + Couleur Caramel 823 -sekoitus) ja poskilla MACin Joyous.

 

 

Tänään klo 19.00, kun pääsen töistä, alkaa kuuden viikon LOMA!!! Lomalomaloma. Kuinka olenkaan tätä odottanut…! Karistan kaupungin pölyt jaloistani ja palaan kotiin vasta elokuussa. Blogi tulee heinäkuussa hiljenemään mahdollisesti kokonaan, mutta saa nähdä tuleeko joitain rästipostauksia naputeltua jonain sadepäivinä. :)

Kommentit (40)
  1. Ihana meikki, kivaa väriä vaihteeksi! Ja vaikka sanoit, että näyttää liian haalealta värit noissa kuvissa, niin vautsivau jos nuo ovat luonnossa vieläkin kirkkaammat, sillä kyllä melko kirkkailta näyttävät tuossakin :)
    Ja piti sellaista kysellä vielä kabukistani, pesin sen eilen marseille saippualla ja koska tuo on vuohenkarvaa niin pistin vielä hoitoainetta pehmittämään ja nyt se on kuivunut, niin tänään kun kokeilin sitä niin voi sentään kuinka veltto ja silkkinen se oli. Silkkisyys on tietenkin hyvä asia, eihän kukaan karheilla sudeilla halua kasvojaan sivellä, mutta tuo tuntui kumman löysältä ja veltolta, ei ollenkaan sellaiselta napakalta kuten ennen. Tuo on aika uusi ja tämä oli eka kerta kun pesin sen. Osaatko sanoa palautuuko tuo napakkuus jotenkin, vai pilasinko tuon nyt esimerkiksi sillä hoitoaineella? Voihan kurjuus jos täytyy lähteä uuden hankintaan, sillä tuo ei kyllä ole oikein hyvä käyttää noin velttona :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *