Aletärppejä eri ihotyypeille; mm. Whamisaa, Esseä ja Mádaraa -40% ja -30%

* Sis. mainoslinkkejä

Enpäs sitten ehtinytkään saada tätä juttua eilen ulos, mutta nyt se tulee! :)

Runsaasti luonnonkosmetiikkaa -40%, -60%, -30%…. Whamisa, Mádara, Cattier, Esse, Mossa, Patyka…

(”Ale”vinkki tämäkin: kirjoitan tätä junan ravintolavaunun yläkerrassa, johon VR myy paikkoja 5€:n hintaan. Ravintolavaunun yläkerta on luksuksempi vaunu kuin normaalit vaunut ja täällä on mukavammat, isommat nahkaiset penkit, pöydät kaikkien penkkien välissä sekä sivuttain sijoitetut panoraama-nojatuolit, nekin pöytineen.

Mitä moni ei tiedä, enkä minäkään ellei VR:n ravintolavaunun henkilökunta itse olisi tästä minulle vinkannut, on se, että nämä luksuspaikat eivät maksa mitään extraa walk-in-asiakkaille. Jos yläkerrassa on tilaa, sinne saa mennä istumaan. Paljon enemmän tilaa tehdä töitä – ja paljon muita vaunuja rauhallisempaa. Hyvin harva ihminen varaa tänne paikkaa, jolloin yläkerrassa on käytännössä aina tilaa, ja olenkin alkanut hyödyntää tätä mahdollisuutta.)

Mutta nyt sitten kosmetiikan alevinkkeihin :)

Natural Goods Companylla on Hyvät Päivät -kampanja 9. elokuuta saakka ja kokosin vähän parhaimpia (ja edullisimpia!) tärppejä ihotyypeittäin.

Alekategoriat ovat:

– 20 % – mm. Benecosia, Mossaa, Cattieria, Urangia ja Novexpertiä

– 30% – mm. Whamisaa, Nurmea ja Mádaraa

– 40% – mm. Whamisaa, Patykaa, Cattieria ja Mádaraa

– 60% – paljon mineraalimeikkejä ja Havu Cosmeticsin huulipunia (+ Mádaran Infinity Mist!)

NORMAALI IHO

* WHAMISA Lotion Original 23,34€ (norm. 38,80€) / 120 ml – erittäin ohut, nopeasti imeytyvä ja syväkosteuttava voide normaalille iholle. Alennus -40%.

* WHAMISA Water Cream 27,23€ (norm. 38,90€) – erittäin kosteuttava ja vähän pehmentävämpi voide kuin Lotion Original, koostumus hitusen paksumpi mutta edelleen ohut emulsio. Mun iho tykkää tästä enemmän kuin Lotionista! 😙 Alennus -30%.

* WHAMISA Toner Original 29,33€ (norm. 41,90€) – normaalin ihon kosteuttava hoitoneste. Whamisan tonerit eivät ole tavallisia kasvovesiä vaan paksumpia ja hoitavampia. Alennus -31%.

* ESSE Normal Skin Trial Pack 20,94€ (norm. 34,90€) – Essen kokeilupakkaus normaalille iholle, sisältää kuusi minikokoista tuotetta (10 ml puhdistusemulsio, 10 ml puhdistusgeeli, 5 ml kosteusvoide, 5 ml Rich-kosteusvoide, 10 ml kuorintavoide ja 10 ml savinaamio). Loistava tapa kokeilla Essen arvokkaita tuotteita ennen täysikokoisiin sijoittamista..! Alennus -40%.

KUIVA IHO

* ESSE Dry Skin Trial Pack 20,94€ (norm. 34,90€) – kokeilupakkaus kuivalle iholle, sisältää kuusi minikokoista tuotetta (10 ml puhdistusemulsio, 10 ml puhdistusgeeli, 5 ml hoitovoide, 5 ml Ultra-hoitovoide, 10 ml kuorintavoide ja 10 ml vitamiininaamio). Essen täysikokoisia tuotteita ei käytännössä koskaan saa tarjoushintaan, mutta onneksi kokeilupakkauksia saa silloin tällöin..! Loistava tilaisuus tutustua arvokkaaseen sarjaan edullisesti. Alennus -40%.

* WHAMISA Nourishing Cream 27,23€ (norm. 38,90€) – täyteläinen, ravitseva mutta ei rasvaisen tuntuinen voide kuivalle iholle. Mun iho huomasi viime talvena kuivuneensa sen verran että se ryysti tätäkin hyvin onnellisena, Whamisan kosteusvoiteet kuuluvat mun ehdottomiin lemppareihin laatunsa puolesta. En ole varma olenko itse asiassa kosteuttavampia voiteita koskaan käyttänyt.

* WHAMISA Toner Deep Rich 29,33€ (norm. 41,90€) – Whamisan tunnetuimpia tuotteita, superkosteuttava hoitoneste kuivalle iholle. Kuuluu myös omiin ”Holy Grail” -tuotteisiini 🙏🏻 Ei ihanteellinen herkälle iholle, kuten eivät Whamisan tuotteet yleensäkään (ne ovat herkälle iholle liian ”aktivoivia”). Alennus -30%. Tarjouksessa myös jättikoko 300 ml ja minikoko

* MÁDARA Comforting Toner 13,93€ (norm. 19,90€) – suosikkikasvoveteni Mádaralta, tämäkin on paksuhko ja oikein kosteuttava ja sopii myös herkälle iholle. Alennus -30%.

RASVOITTUVA JA EPÄPUHDAS IHO

* MÁDARA Acne Acute Spot Roll on 7,74€ (norm. 12,90€) Epäpuhtaan ihon tuotesarja on Mádaran uutuus. Täsmähoito finneille ja epäpuhtauksille sisältää 2% salisyylihappoa – eli tehoa löytyy! Alennus -40%.

* MÁDARA Acne Treatment 13,74€ (norm. 22,90€). Hoitovoide finneille ja epäpuhtauksille. Tämäkin sisältää 2% salisyylihappoa sekä lisäksi teepuuöljyä, eli aineet epäpuhtauksien hoitoon ovat todellakin kohdallaan! Extrapeukut siitä, että Mádara ilmoittaa salisyylihapon pitoisuuden. 2% on jo tehokas määrä! 👍 Alennus -40%.

* WHAMISA Toner Refresh 29,33€ (norm. 41,90€) – hoitoneste rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kosteuttaa, kirkastaa, rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Alennus -31%.

* WHAMISA Sebum Treatment 24,43€ (norm. 34,90€) – tehokas hoitoemulsio rasvoittuvalle iholle tasapainottaa ihon talintuotantoa. Sebum Treatment on niin ohutta että se on melkein nestemäistä maitoa, ja jotkut käyttävät tätä myös seerumin tapaan voiteen tai kosteusgeelin alla. Alennus -30%.

ENSIMMÄISET IKÄÄNTYMISEN MERKIT

Sekä Cattierilla että Patykalla on ”ekojen juonteiden” tuotelinjassaan kevyt sekä runsaampi koostumus, mikä on kiva juttu! Kevyt sopii normaalille ja sekaiholle, runsaampi normaalista kuivalle iholle. (Ja tämäkin on yhteistä: kummatkin sarjat ovat ranskalaisia, kummankin voiteen nimessä on ’smoothing’ ja kummatkin edustavat ns. modernia luonnonkosmetiikan formulointia sekä normikosmetiikkamaista tuoksumaailmaa – nämä voiteet eivät tuoksu ”luonnonkosmetiikalta”.)

* Cattier First Wrinkles Smoothing Anti-Ageing Cream LIGHT 18,06€ (norm. 30,10€) – silkkinen päivävoide kosteuttaa ja silottaa ihoa, normaali ja sekaiho. Alennus -40%.

* Cattier First Wrinkles Smoothing Anti-Ageing Cream RICH 18,06€ (norm. 30,10€) – ihanan tuntuinen kosteuttava, ravitseva ja ihoa silottava voide kuivalle iholle. Alennus -40%.

* PATYKA Antioxidant Smoothing Cream THIN 31,14€ (norm. 51,90€) – silkkinen, ohut ja ylellinen kosteusvoide normaalille ja sekaiholle. Voide kuuluu Patykan 1st Signs Of Aging -tuotelinjaan, joka on kehitetty hoitamaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä kuten pieniä juonteita. Alennus -40%.

* PATYKA Antioxidant Smoothing Cream UNIVERSAL 31,14€ (norm. 51,90€) – täyteläisempi versio Patykan ensimmäisten juonteiden voiteesta. Alennus -40%.

YLEINEN ANTI-AGE

* Cattier Eye And Lip Contour Cream -silmänympärysvoide 18,06€ (norm. 30,10€). Tämä täyteläinen ja pehmeä silmänympärysvoide on mun tämän vuoden silmänympäryssuosikkeja. Se kosteuttaa ja pehmentää todella tehokkaasti, ja tuo juuri sellaisen suojaavan silottavan pinnan juonteiselle silmänympärysiholleni jota halajan etenkin öisin. Käytän tätä siis yötä vasten. Koostumus on täyteläinen mutta ei rasvainen. Huultenympärysjuonteitakin tämä lupaa hoitaa, mutta niitä minulla ei vielä (*koputtaa puuta…*) ole. Alennus -40%.

* WHAMISA Eye Essence -silmänympärysvoide 3,50€ (norm. 5,00€) – Whamisan ihanan silmänympärysvoiteen minikoko 3 g – tämäkin kestää päivittäisessä käytössä kuukauden! Whamisan Eye Essence on lähes maitomaisen ohut mutta kosteuttaa tosi tehokkaasti, ja tuntuu jopa ravitsevalta. Sopii hyvin kesäaikaan! Lupaa silottaa pieniä juonteita ja kiinteyttää. Alennus -30%.

MUITA

*  Nurme Tyrni-Appelsiini-vartalovoide 14,56€ (norm. 20,80€) – herkullisen tuoksuinen, silkkinen ja supermiellyttävästi levittyvä vartaloemulsio Viron symppikseltä! Alennus -30%.

* ALIMA PURE Smooth & Prime -meikinpohjustaja 34,30€ (norm. 49€) – erinomainen luonnonkosmetiikan meikinpohjustaja rasvoittuvalle iholle 👍 Tämä todella pitää ihon mattaisena, ja tuntuma on hyvin normikosmetiikkamainen, vaikka tuotteessa ei (tietenkään) ole silikoniyhdisteitä. Alennus -30%.

Lue alkuperäinen arvosteluni ja vertailu toiseen hyvään luonnonkosmetiikan mattaiseen meikinpohjustajaan täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *