Aleostoksia

Kesäalesta lähti mukaan seuraava satsi.

Tätä ihmettelen itsekin. Lisää huulipunia odottamaan sitä ihmettä, että jonain päivänä alan taas käyttämään huulipunia noin niinkuin useammin kuin 2 kertaa kuussa. :)

BeYu’n vihreä ja tummanruskea eyeliner.

Kasa rajauskyniä.

Pari nudelakkaa ja pari – no yllätys yllätys – oranssia lakkaa BeYu’lta.

Paras löytö olivat kuitenkin nämä!

Muistatteko Estee Lauderin kauniin ruskea/persikkaisen Spiced Peach -paletin? Nyt se yhtäkkiä lojui alepöydällä! Ja vaikka minulla näitä neutraaleja ihanuuspaletteja onkin vaikka kuinka, niin en vain voinut olla antamatta kotia tälle yksinäiselle kaunokaiselle.

Toinen Lauder-löytö oli tämä upean oranssinen Coral Tangerine -huulipuna. Kunnon in-your-face oranssi! Hyvin lähellä Make Up Storen Dare-sävyä, mutta pehmeämmällä ja miellyttävämmällä koostumuksella. Jospa tätä tulisi edes nyt kesällä vähän käytettyä. Meinasin ensin laittaa tätä tänään Foo Fightersin keikalle mutta sitten tajusin että en mä jaksa konsertissa alkaa mitään huulipunia korjailemaan.

Loppuun vielä maisemakuva juhannusyöltä.

Oltiin mökillä pienellä kaveriporukalla ja vietettiin perinteinen suomalainen juhannus syöden, saunoen, uiden ja mölkkyä pelaillen.

Ei kyllä yhtään tunnu lomalta, kun ensi viikkokin on ahdettu niin täyteen ohjelmaa että alkaa jo sekin stressata. :)

Kommentit (27)
 1. Missä kävit aleostoksilla? Olis kiva käydä ostamassa..

  1. Kicksissä. Siellä on BeYu-merkin loppuunmyynti, koko sarja -50%.

 2. Wau mikä kuva! Harrastatko myös valokuvaamista? ;)

  1. Harrastan kyllä jonkin verran, tosin tuo juhannuskuva (oletan että viittaat siihen) on kaverin kännykällä ottama. :)

   1. Mikä kännykkä sil on? Mullekin kelpais KÄNNYKKÄ jolla saa noin upeita kuvia! :D Mähän voisin jopa luopua järkkäristäni! :P

    1. IPhone. :)

   2. Luinkin nyt kaikki kommentit :P mutten voi hankkia iphonea… kosmetiikkafriikkeyden lisäksi olen myös kunnostautunut digi-osastolla >_< android on seuraava uhrini! :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *