Karkkipäivä
Karkkipäivä

…aina ei huomata korjata ihan kaikkea…

…kuten IsaDoran Red Rush -joululookin promokuvien tekoripsiä.

IsaDora on tunnettu megaretusoiduista mainoskuvistaan, mutta tällä kertaa Photoshop-wizard unohti korjata mallin sisänurkista repsottavat irtoripset. Eli sattuuhan näitä ammattilaisillekin (eikä vain mun bannerissa… ^_^ Eikä mun ripset edes ole noin pahasti irti kuin Red Rush -naisella. :P)

 

P.S. Lukijani Nan, joka ilmoittauduit Acorelle-testipaneeliin, kurkkaisitko sähköpostiisi? :)

Kommentit (18)

 1. Misty

  Mikä ihana fiba =D

 2. Tiltu Kultu

  Hah mä en huomaa kummassakaan kuvassa mitään :)

 3. Heli

  Hahaa tuli tästä ihan mieleen Suomen huippumalli haussa -kisan finaali, missä Max Factorin edustaja kirkkain silmin selitti ettei niiden kuvia retusoida :D

 4. Kätsy Kissa

  Ei aina voi onnistua :) Ootko jo kokeillut tehdä noilla meikkiä?

  • Sanni

   En ole kokeillut.

 5. Night at Vogue

  Aina välillä näin vaan käy :D

 6. milipili

  Haa haa!
  Mulla on Golden Fig kolmikko, erittäin hyvä sekä kultainen huulikiilto, sekin loistava!

 7. candycane

  Olet kyllä tarkkasilmäinen! Hassu virhe =)

 8. janppa

  Apua-apua-aaapuaaa! Miksi löysin blogisi vasta nyt? Parempi myöhään kuin ei ollenkaan? T. luomumyyjä :))

  Et oo sattumoisin päässyt vielä testaamaan Pour Kariten hiuslakkaa? Itse otin sen testiin myymälästämme ja nyt painin erikoisen ongelman kanssa; alettuani käyttää tätä kyseistä lakkaa, hiuksissani on pesuista huolimatta ”puuterimainen” vaalea kerros, joka saa hiukseni näyttämään vaaleammilta. En oo kyllä vielä syväpuhdistusta tehnyt. En oo keksinyt vielä muuta mahista, kuin tuo lakka, sillä en oo kerrostumaa ennen bongannut. Tahtoisin tietää aiheuttaako lakka muille tälläistä ”pölyä” hiuksiin ja johtuuko tämä edes tästä lakasta. :)

  • Sanni

   En ole saanut Karite-lakkaa testiin, joten ei ole tullut kokeiltua. Mun hiuslakan käyttö on sitä luokkaa, että yksi purkki kestää n. 4-5 vuotta. :) Eli kovin usein ei tule ostettua.

   Ja kiva kun löysit blogiini, tervetuloa! :)

 9. Ninni

  voi eii :D nolo moka! kyllä ton ymmärtäis jos ko. pulju myis vaikka maitoo, mut kosmetiikkafirmalta tuommonen moka, aijai!

 10. Anne

  Hei!

  Osaisitko suositella mulle ripsiväriä? Sen tulisi olla mahd. taivuttava. Mulla on tosi pitkät ja suorahkot ripset, jotka meinaa aina pudota alas monenlaista kaartamisten jälkeen. Ainoa toimiva yksilö on RMK:n ripsari jota ei saa Suomesta…ja ripsipermis. Olisiko sulla ideoita? Vedenkestävät saattaa toimia aavistuksen paremmin, ainakin tuo RMK:n yksilö on vedenkestävä. Oisin tosi kiitollinen vinkeistä!

  • Sanni

   En valitettavasti tunne taivuttavia maskaroita kovinkaan hyvin, kun en ole itse koskaan sellaista käyttänyt. Lancômen Virtuosea olen kuullut kehuttavan, mutta muuten suosittelen sitä samaa ohjenuoraa mitä kaikki muutkin: hyvät taivuttimet ja vedenkestävä maskara.

 11. Siiriliinu

  Haha, pikkumokia :D

  http://siiriliinu.blogspot.com/

 12. lili

  öö ei tos oo irtoripsiä vaan kajaalilla jatkettu

  • Rva Melli

   Näkeehän tuosta puolisokeakin (=minä), että mallilla on irtoripset. Ja kajaalilla jatkettu, hä? Jos meinaat, että tuo ripsirajasta ylösnouseva musta viiva olisi kajaalilla piirretty (tai kenties eyelinerilla), niin aika fail meikki silti. :D

   • Sanni

    Samaa mieltä. Jos tuo repsottava kohta sisänurkassa on vain kajalilla tehty, niin jännästi siitä kajalista lähtee ripsiäkin. ^_^

    Ja miksi kukaan tekisi tuollaisen rajauksen sisänurkkaan? :) ”Hei, mulla olis hyvä idea! Mites jos ei tällä kertaa vedetäkään rajausta perinteisesti ripsentyveen, vaan nostetaan se sisänurkassa irti niin että näyttäis vähän siltä kuin ripsinauha olisi irronnut….! Eikö olisi persoonallinen meikki? Mitäs sanotte?”

 13. Taikku

  Apua! Tossa kuvassahan käy samaan tyyliin kun minun irtoripsikokeiluille :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.