Aika hankkia vihdoin älypuhelin? Uuu mikä appi!

No johan!

En päässyt tämän jutun lanseeraustilaisuuteen koska olin interraililla, ja nyt kun näin mistä on kyse, niin täytyy sanoa että ensireaktio oli megaWOW!

MakeupGenius2

Koska kuulun museoesineisiin, en olisi lanseeraustilaisuudessa juuri mitään voinut tehdäkään. Kun mulla ei ole sitä älykästä luuria.

Pakko myöntää, että nyt eteen tuli ensimmäistä kertaa sovellus, joka saa mut oikeasti vähän harmittelemaan kivikautista puhelintani. (No, olenhan mä jo päivittänyt vuoden 2009 malliin…! ;) Täältä tullaan pikkuhiljaa kohti moderneja aikoja…! :D)

Vähänkö tällä olisi hauska leikkiä!

MakeUpGenius_HowTo

Kyseessä on siis sovellus, jolla voi livekuvassa kännykän näytöllä testata, miltä eri meikit ja meikkilookit näyttävät omilla kasvoilla. Siis livekuvassa…! Valitut meikit heijastuvat kasvoillesi reaaliajassa ja mukautuvat ilmeisiin. Mieletöntä! Ja tulos näyttää kuulema tosi aidolta.

Ruotsalainen meikkibloggaajaguru Linda Hallberg on mukana Makeup Geniuksen mainosvideossa. Linda on kyllä <3 ! Videolta näkee hyvin miten appi toimii käytännössä.

Off topic mutta mulla on muuten vieläkin vähän ”star-struck” olo kun tapasin hänet kesän 2013 Yves Rocher -reissulla En tiedä olenko koskaan ikinä kellään nähnyt yhtä virheettömiä meikkejä, näyttävät livenäkin just niin hiotuilta kuin kuvissakin.

  MakeupGenius_looks

Onko joku jo kokeillut L’Orealin appia?

Sovelluksen voi tällä hetkellä ladata iPhone-puhelimiin, Android-versio on tulossa. Sovellus on ilmainen. Lisätietoa täällä.

.

P.S. Tajusin juuri – siis voinhan mä kokeilla Makeup Geniusta miehen puhelimella…! Kuinka hitaasti voi aivot toimia..! ^_^

Kommentit (20)
  1. Susanna // Hyväksynnän hylje
    17.6.2015, 07:41

    Nyt muistin vihdoin laittaa lataukseen, pakkohan siitä on johonkin olla jos jopa Sanni on vaikuttunut ;)

  2. Tämä sai itsenikin miettimään, että harmi kun ei onnistu perinteisellä puhelimella. :/ Mutta laitoinpahan ainakin haaveiden listalle, että jonkun tutun puhelimesta pitää päästä tätä kokeilemaan! Olisi nimittäin erittäin kätevä tällaiselle, jolla ei koskaan ole ollut edes mitään kunnon luomivärejä käytössä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *