Aijoo se mössö

Mysteeriruoka_

Pakastimeni mysteerimössö kiinnosti teitä niin paljon (kuukauden neljänneksi luetuin postaus), että lienee paikallaan kertoa, että lopulta kuitenkin uskaltauduin maistamaan sitä ja älysin mistä ”mömmöstä” oli kyse :D

Taytetty_paprika_IMG_8474

Olin pakastanut pussiin täytetyistä paprikoista ylijäänyttä täytettä.

Valmistan täytteen yleensä soija- tai quorn-rouheesta, pieneksi raastetuista kasviksista sekä juustoraasteesta. Paprikoista irrallaan täyte on tietysti aika tunnistamattoman näköinen ”ruokalaji”. ^_^ Enkä sitä kyllä yksinään söisikään.

Mutta tässä nyt vastaus ainakin tyydyttämään niiden muutaman uteliaisuus, jotka kyselivät enkö tosiaan aio maistaa mössöä :)

(Joo kielioppipoliisit, tiedän ettei ’jotka’-sana voi seurata ’uteliaisuutta’ mutta en jaksa miettiä lausetta uusiksi :p)

.

Samaan hengenvetoon voin  myös julistaa viikonlopun arvontojen voittajat, niin tulee vähän muutakin sisältöä tynkäpostaukseen :)

Vartalotuotesetin voitti Elina

Kasvotuotesetin voitti Katariina

Essie-kynsilakkasetin voitti Henna

Lumene-kynsilakkasetin voitti Katjah78

MAC-setin voitti Ikuus

Jane Iredale -setin voitti Noora

MSCHIC-näytteet voitti Sonja

Lumene TBS Dermosil -setin voitti Sanska

.

Onnea! Voittajiin on otettu yhteyttä :)

Kommentit (7)
  1. :D Hieno otsikko! Tajusin heti mistä on kyse ja klikkasin saman tien kiireellä linkkiä!

  2. Kielioppipoliisi ilmoittautuu: ”jotka” viittaa muutamiin, ja kun tätä viittauskohdetta on painotettu sanalla ”niiden”, relatiivipronomini voi viitata siihen myös vähän kauempaa. Niin että ihan tyylipuhdas kirjoitus, älä huoli!

    1. Aaa, okei :) *oppii uutta*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *