Karkkipäivä
Karkkipäivä

Äidin kosmetiikkasuosikit

Perheeni ei ole kosmetiikkafriikahtanutta porukkaa, toisin kuin minä. Sisarteni kosmetiikan käyttö on jopa vähentynyt sen jälkeen kun itse aloitin työt kauneusalalla ja sukelsin yhä vain syvemmälle purnukoiden ja kauneushärpäkkeiden maailmaan. Aikaisemmin kummatkin sisareni meikkasivat ja vanhempi heistä käytti luomivärejä ja värikkäitä huulipuniakin – nyt hän on juhlakuosissa laitettuaan maskaraa :) Toinen on ”sentään” palannut käyttämään silloin tällöin luomiväriä, mutta kaukana ovat hänenkin värimeikkikautensa.

Äitini on perheestäni ainoa, jonka kosmetiikan käyttö on lisääntynyt minun ansiostani. Hän on löytänyt kauttani jopa muutamia tuotteita joista ei ollut ennen kuullutkaan ja joihin on sanan mukaisesti hurahtanut. :)

Kokosin viimeisenä joululomapäivänäni kotona äidin suosikit tuotteista, jotka hän on löytänyt minun tai blogini kautta.

aidinsuosikit_meikkivoide_img_5227_3
Meikkivoide.

Äiti ei ollut koskaan käyttänyt meikkivoidetta ennenkuin annoin sellaisen hänelle kokeiltavaksi. Hänelle meikkipohjan virkaa oli aina toimittanut pelkkä kivipuuteri.

Kokeiltuaan meikkivoidetta äidille avautui ihan uusi oivallus siitä, mitä meikkipohja voi saada aikaan. Hän hämmästeli ihon tasaisuutta, heleyttä ja terveempää väriä. Ja oli kertalaakista koukussa. :)

Kyllä minua huvitti… Niin tavallinen, yleinen meikkituote, ja joku ”löytää” sen vasta 6-kymppisenä. Mutta en sano että kenenkään täytyy löytää sitä tai muitakaan meikkituotteita koskaan :) Ehkä tässä oli hassua se, että äiti on kuitenkin aina meikannut, mutta ei ollut tullut ajatelleeksi että on tuotteita jotka tekevät iholle muutakin kuin puuteri. :)

(…mineraalipohjasta äiti ei sen sijaan innostunut. Irtonainen puuterimuoto ja kabukin käyttö olivat hänelle liian eksoottisia.)

aidinsuosikit_vaalennussuihke_img_5235_3

Hiuksiin jätettävä vaalennussuihke.

Tämän tuotteen äiti löysi ”ihan itse” blogistani ilman että tarjosin sitä hänelle. Keväällä 2011 kirjoittamani juttu hiuksiin jätettävästä, miedosta vaalennussuihkeesta on muuten edelleen blogini suosituimpia postauksia ja vieläkin se nousee vuositason top-listoille.

Itselläni suihkeen käyttö jäi kun muutin hiusten sävyn viileäksi (vaalennussuihkeella saa vain lämpimän vaaleaa), mutta tuote oli pitkään luottotuotteitani. Nyt sitten äidin. USAn matkallakin hän kyseli, ”Löytyisiköhän sitä kivaa blondisuihketta täältä halvemmalla..” ^_^ No, ei nämä Suomessakaan ihan hirveästi maksa :D

aidinsuosikit_cream_eyeshadows_img_5238_3

Voidemainen luomiväri.

Tähän luomivärimuotoon äiti tutustui, kun annoin hänelle muinoin lahjaksi paletin, jossa oli sekä puuterimaisia että voidemaisia luomivärejä. Äiti (joka ei tuolloin vielä käyttänyt luomivärin pohjustajaa) huomioi, että voidemainen luomiväri pysyi paikoillaan paremmin kuin puuterimainen.

”Ja ne kimaltaa niin kivasti..!” Äidille oli elämyksellistä huomata miten paljon voimakkaammin voidemaisen luomivärin hohde erottuu luomella kuin puuterimaisen. :)

Sittemmin olen lahjoittanut äidille lukuisia voidemaisia luomivärejä ja viimeksi vinkkasin hänelle näistä Max Factorin ihanista purkeista kun näin ne tarjouksessa (aikaa sitten viime vuonna).

aidinsuosikit_suolavesisuihke_img_5224_3

Suolavesisuihke hiuksille.

Myös tästä tuotteesta äiti kiinnostui oma-aloitteisesti luettuaan siitä blogistani. Perheessämme kaikki ovat hentohiuksisia joten volyymituotteille on kysyntää. Sain viestin: ”Olisiko sinulla ylimääräistä suolavesisuihketta..?” Ja olihan minulla.

Annoin äidille tämän Schwarzkopfilta saamani sprayn ja äiti ihastui siihen kovasti. ”Se toimii..!” Aiemmin hän ei ole käyttänyt oikein mitään muotoilutuotteita. Nyt äiti on omatoimisesti löytänyt myös Klippoteketin muotoiluvaahdon – asia, jonka hän halusi tuoda esiin kun kerroin kirjoittavani tällaisen jutun :) ”Laitan Klippoteketiä aina pesun jälkeen ja möyhin suolavesisuihketta tukkaan välipäivinä”, hän kertoi. Ja kuulosti liikuttavan innostuneelta ^_^

Arvaan, että myös kuivashampoosta tulisi äidin hyvä ystävä jos hänen hiuksensa vielä rasvoittuisivat… ^_^

aidinsuosikit_silmameikki_primer_img_5246_3

Silmämeikinpohjustaja.

Olin yrittänyt tarjota silmämeikinpohjustajaa äidille jo aikaisemmin hänen siitä kiinnostumatta, mutta vasta voidemainen luomiväri sai äidin oivaltamaan, miten hyvin voidemainen tuote voi silmämeikin kiinnittää. Sitten sainkin toiveen pohjustajasta :)

Äidille kävi niin kuin käytännössä kaikille, jotka kokeilevat luomivärinpohjustajaa (jos ongelmana on ollut silmämeikin huono kesto). Hän huomasi eron välittömästi ja nyt silmämeikki-primer on itsestäänselvä osa silmämeikkiä. Primerillahan on myös se etu, että se tekee ihonsävystä tasaisemman ja pitää ihon miellyttävän himmeänä yksinäänkin käytettynä.

Nuorin sisareni liittyi jouluna viimeisimpänä tulokkaana silmämeikinpohjustajien fan clubiin. Hän oli kuullut pohjustajan ”ihmeestä” joltain kaveriltaan (joo, vähänkö hämmästelin miten voi olla samassa perheessä mun kanssa ja olla kuulematta pohjustajasta minulta :D) ja toivoi sitä Joulupukilta. Annoin siskolle Henkkamaukan silmämeikkiprimerin joka kaikesta päätellen täytti kaikki odotukset.

”Olin jo hyväksynyt, että luomivärit on aina rullalla luomivaossa iltapäivään mennessä, ja nyt meikki vain pysyy ja pysyy..!” – Ihan sama stoori kuin minulla jo yli 10 vuotta sitten kun itse löysin silmämeikinpohjustajan. :)

Mahtavaa kun aina on uusia ihmisiä jotka löytävät näitä minulle jo itsestäänselvyyksiksi muodostuneita kosmetiikan luottojuttuja :)

Oletteko te löytäneet paljon ahaa-elämyksen tuoneita kosmetiikkatuotteita kauneusblogien, Tuben tai lehtien kautta?

Kommentit (51)

 1. TarjaA

  Onko sinulla tiedossa viileään/harmaaseen taittavaa vaalennussuihketta. Äitisi listalla oli useampi omia löytöjäni. Hyvä me 60+.

  • Sanni

   Hei TarjaA! Vaalennussuihkeilla saa ainoastaan lämpimään taittavan tuloksen, sillä ne eivät sisällä taittoväriä vaan toimivat hiuksen omaa väriä vaalentaen (vetyperoksidilla). Hius vaalentuu aina luonnollisesti lämminsävyiseksi ellei siihen lisää taittosävyä.

   Valitettavasti viileät blondit eivät siis pääse hyödyntämään tätä tuotetta :/

   • Olivia

    Tarja! Four reasonsilla (olikohan se tuon niminen edes??) kuuluu siihen hopeasarjaan ihan loistava hopeasuihke. Kuivaan tukkaan vaan suihkutellaan. Suosittelen. :) taitaa saada vaan kampaamoista mut sarja on edullisempaa sorttia. Taittaa mahottoman tehokkaasti väriä.

    • Sanni

     Four Reasonsin suihke ei vaalenna, ainoastaan taittaa hiuksen sävyä suoraväripigmenteillä :) Eli on erilainen tuote kuin nämä vaalennussuihkeet. Mutta saattaisi ehkä kuitenkin sopia Tarjan tarkoituksiin…? Kiitos siis vinkistä joka tapauksessa :)

   • Miu
    • Sanni

     Suihke ei sisällä vaalentavia ainesosia, se ainoastaan taittaa hiusten kellertävyyttä suoraväripigmenteillä.

 2. HennaA

  Hei Sanni, mieheni 43 v, ei ole suostunut käyttämään muita kosmetiikkatuotteita kuin shampoo ja suihkusaippua. Nyt silmänympärysiholle oli kuitenkin ilmestynyt kuivuutta, tummuutta ja ryppyjä, jotka ovat tosin minusta ihania. Ehdotin varovasti kokeilemaan silmänympärysvoidetta, jonka olin paikallisesta Emotionista saanut näytteenä ja mies kokeili :) Hämmästys oli todella suuri, meillä molemmilla, niin merkittävä apu pienestä voiteesta oli ja miten aine vaikutti heti! Nyt rasva on käytössä aamuin ja illoin! Jei!

  • Sanni

   jotka ovat tosin minusta ihania.

   :) <3

   Silmänympärysvoiteet vaikuttavat muuten jostain syystä olevan sellainen "erityiskosmetiikan" tuoteryhmä, jonka vaikutuksen moni mies oikeasti huomaa ja jää käyttämään. Minunkin mies..! ^_^

 3. Anskuuu

  Hauska hyvänmielen postaus :) tulipa itsellekin kiinnostus kokeilla tuota suolavesisuihketta (hentohiuksinen täälläkin!).

  Sellanen kysymys tuli mieleen, lukeeko koko perheesi blogiasi (ja entä Mr. Karkkipäivä)? Saatko heiltä usein palautetta / kommentteja / juttuvinkkejä tms? Olen itse aloittelemassa omaa yritystä ja olen saanut todella paljon vinkkejä ja neuvoja läheisiltä, mikä on toisaalta aivan mahtavaa, mutta toisaalta tuo myös paineita (entä jos en onnistukkaan, tai jos joku loukkaantuu etten ottanut hänen ideaa toteutukseen).

  Lopuksi toivotan sulle mahtavaa vuotta 2017 – odotan erityisesti matka- ja ruokapostauksia! :)

  • Sanni

   lukeeko koko perheesi blogiasi (ja entä Mr. Karkkipäivä)? Saatko heiltä usein palautetta / kommentteja / juttuvinkkejä tms?

   Nuorin siskoni ei lue blogiani koskaan (hän tuskin lukee mitään blogeja), toinen sisko lukee satunnaisesti silloin tällöin mutta ei varmaan edes kerran kuussa. Äitini lukee blogiani viikottain, mutta ei kaikkia juttuja. :)

   Mr. Karkkipäivä lukee blogiani varmaan eniten perheestäni, ja kommentoikin (ja välillä kauhistelee, kuten sitä brassisokerointia ^_^). Lähinnä hän kommentoi silloin kun on jotain minkä hän arvelee tulevan helposti väärinymmärretyksi, kuten jotkut itsetuntojutut. Hän saattaa sanoa, ”Itse en olisi tuollaista kirjoittanut, tuon voi ymmärtää niin väärinkin, mutta sinä varmaan tunnet sun lukijat….” ^_^ :)

   Juttuvinkkejä en saa perheeltäni käytännössä koskaan. No, äiti tosin on pyytänyt jo pitkään että tekisin Kreikka-juttujen yhteyteen reittikartan johon olisin jotenkin värittänyt kaikki saaret joilla olen käynyt ja merkannut eri vuosien reitit. Taitaisi kyllä tulla ainakin reittiviivojen perusteella aika sekava kartta…! :D

   Oikein mahtavaa alkanutta vuotta sinullekin Anskuuu! :)

 4. VerdeL

  Misellivedet oli uusi ja ihmeellinen asia mulle vuonna 2016. Garnieriin en kuitenkaan ihastunut, koska se haisee nenääni kuivalta vanhalta heinältä eikä poista silmämeikkiä kunnolla. Käytän sitä kuitenkin meikkitahroihin naamassa tai tahroihin ylipäänsä, vaikka sohvassa. (kunnes se jättipullo joskus loppuu)

  Mutta Bioderma misellivesi, Wow. Meikki lähtee tosi hyvin, jopa vedenkestävä. Ei mitään hajuja, vain raikas tunne. Nopein tapa puhdistaa naama minulle, joka en tykkää läträtä maitojen tai vaahtojen kanssa.

  Tiedätkö jotain vastaavaa Suomesta? Ulkomailta tilasin tuota.

  • Sanni

   Käytän sitä kuitenkin meikkitahroihin naamassa tai tahroihin ylipäänsä, vaikka sohvassa. (

   Hahah, ai sillä saa sohvankin tahrat irti… :D XD

   Mulle misellivedet ei edelleenkään ole muuta kuin astetta vahvempi kasvovesi, joita voi käyttää meikin poiston viimeistelyyn, mutta en ikinä käyttäisi niitä koko meikin poistoon. En kerta kaikkiaan tajua miten niitä edes mainostetaan sellaisiin sopivina… No, ehkä toisilla on vain niin kevyt huntu jotain ohutta puuteria kasvoillaan että se lähtee misellivedellä, mutta jo mineraalimeikkipohjan poistoon saa kulumaan niin monta vanulapullista misellivettä että ei ole vaivan arvoista… ^_^

   Muutama misellivesi on tosin toiminut mulla aika hyvin silmämeikin poistoon :) Mutta siihen hommaan tarvitsen joka tapauksessa aina useamman vanulapun, oli tuote mikä hyvänsä :)

   En valitettavasti osaa vinkata Bioderman tyyppisestä misellivedestä Suomen markkinoilla. Yllä kuvailtu suhteeni misellivesiin varmaan kertoo miksi… :D En ole tämän putsarityypin ystävä. Myyjävuosien aikana tuli testattua asiakkaiden kasvoilla useatkin misellivedet ja kokemus oli aina sama: viittä vanulappua myöhemmin meikkiä vain irtoaa edelleen ja edelleen…. Biodermaa en ole kokeillut mutta toki kuullut kymmenet rakkaudenosoitukset, jospa se keikkuu ylhäisessä yksinäisyydessään kaikkien muiden misellivesien yläpuolella..? :)

  • Minna

   Täältä annetaan iso peukku Mossan misellivedelle, jos toiveena olisi löytää miedon tuoksuinen ja toimiva misellivesi.
   Itsekin käytän sitä kaksoispuhdistuksen loppuvaiheessa, mutta kyllä se irroittaa hyvin esim. ei-vedenkestävän ripsarin kokemuksesta.

   Pitää loppuun kiittää sinua Sanni siitä, että toit Mossan tietoisuuteeni blogin avulla, ihana tuotesarja ja lompakolle ystävällinen :)

   • Sanni

    Ollos hyvä vain :)

 5. Terhi

  Heh.. täällä ilmoittautuu yksi, joka on löytänyt blogisi kautta aikanaan a) värilliset luomivärit (aiemmin vain ruskeaa eri sävyissä) b) silmämeikinpohjustajan.

  Nämä siis löytyivät aikanaan.. ömm.. milloin UDPP:stä nyt olet alkujaan kirjoittanut :) SIlloin, kun se oli pakko tilata netistä :)
  Välissä käytin Mad Mineralsin Bare Necessityä ja muita, mutta UDPP on ehdottomasti paras. Ja sillä saa pysymään meikin kovemmassakin menossa.
  Luonnonkosmetiikkaa olen sitten bongannut useammastakin blogista myöhemmin.

  • Sanni

   a) värilliset luomivärit (aiemmin vain ruskeaa eri sävyissä) b) silmämeikinpohjustajan.

   :) :)

   Piti itsekin tarkistaa milloin olen UDPP:stä ekan kerran kirjoittanut ja se oli elokuussa 2009:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/lukijakysymys-miten-pohjustaa-silmameikki/

   Ah, nuo tuon ajan sinertävät, käsittelemättömät kuvat.. ^_^ Blogin alkuaikoina vain croppasin kuvat, en osannut edes säätää kuvan kirkkautta tai kontrastia… :)

 6. Charming Nails

  Pitäisikö tässä kysyä mitä ahaa-elämyksiä ei ole tämänkään blogin kautta tullut ;)

  Kiinnostun eniten kaikista ihonhoitotuotteista. Seerumit, voiteet, putsanit…niistä voi aina innostua enemmän :) tottakai uusi värikosmetiikka ja uudet kynsilakkakokoelmat…väkisin niitä seuraa kun blogeja lukee. Mutta ehkä eniten olen innoissani uusista käyttövinkeistä. Blogien kautta olen oppinut että öljy taputellaan iholle ja se kannattaa laittaa heti kasvoveden jälkeen hieman kostealle iholle.

  Nämä nyt ainakin ekana tulee mieleen. Itselle on myös tullut hyvä mieli kun on saanut jaettua jotain minulle itsestäänselviä kynsivinkkejä lukijoilleni ja heille tulee ahaa-elämys :)

  ps. Karvaisilta terveisiä <3

  • Sanni

   Pitäisikö tässä kysyä mitä ahaa-elämyksiä ei ole tämänkään blogin kautta tullut ;)

   Hahah… ^_^

   Minusta tuntuu, että mulle tulee muita blogeja lukiessa ennen kaikkea ”No tätäkään en ole kokeillut, miksi en ole tästäkään innostunut” -tunteita… :D

 7. Pandi

  Hei, miten äitisi levittää tuon meikkivoiteen? Ja pliis, jos vaan saat ruokalinkit kuntoon, olisin jätteiloinen. Löytyykö lista kuivatavaroista jostain? Kiitos kovasti!

  • Sanni

   Hei, miten äitisi levittää tuon meikkivoiteen?

   Sormin hän levittää kaikki meikkivoiteet, siveltimet ovat liian ”vaikeita” hänelle :)

   ja pliis, jos vaan saat ruokalinkit kuntoon, olisin jätteiloinen.

   Olisin itsekin ollut iloinen jos Kauneden & Terveyden it-tuki olisi saanut nuo fiksattua… :/ Mutta eivät pystyneet. Linkkien manuaalinen muuttaminen on monien tuntien homma, jonka aion pikkuhiljaa toteuttaa mutta valitettavasti ihan hetkessä se ei käy :/

   Kuiva-ainekaappini sisällön olen esitellyt täällä, siitä voi koostaa tavaralistan:

   http://blogit.terve.fi/karkkipaiva/karppaajan-kuiva-ainekaappi/

 8. Cisu

  Muistan kun 16-vuotiaina (lähes 20 VUOTTA ) sitten kaverin kanssa löydettiin luemenen silmämeikin pohjustusvoide. Ensireaktio oli että kaikella typerällä ne yrittääkin rahastaa. Sen ikäisenä tuntui valtavan isolta rahalla haaskata ”turhaan” tuotteeseen. Kaveri osti kuitenkin kokeilu putelin ja siitä eteenpäin oltiin koukussa.
  Äidin kanssa meillä taas on mennyt niin päin että häneltä olen saanut parhaat vinkit. Vaikkei hän juuri meikkaakaan, on hän onnistunut poimimaan parhaat jipot. No jaa, paras mahdollinen meikkipohja löydettiin yhdessä :D

  • Sanni

   Muistan kun 16-vuotiaina (lähes 20 VUOTTA ) sitten kaverin kanssa löydettiin luemenen silmämeikin pohjustusvoide.

   Lumenen silmämeikinpohjustusvoide oli myös mun eka koskaan kokeilemani silmämeikkiprimer. Olin silloin yläasteella eli puhutaan vuosista 1993-1995. Sen aikainen Lumene-primerin koostumus ei kuitenkaan toiminut minulla ollenkaan, se oli hyvin erilainen (jotenkin öljyinen) kuin nykyään. Tämän kokemuksen ”lannistamana” jätinkin koko tuotteen omaan arvoonsa ja tyydyin luomivärien liukenemisen kohtalooni moneksi vuodeksi, kunnes vuonna 2006 luin ”superaineesta” nimeltä Urban Decay Primer Potion. Vasta siitä käynnistyi uusi luottamukseni silmämeikinpohjustajiin :) Ja Lumenenkin primer on uudelleenformuloitu monet kerrat sen jälkeen ja toimii nykyään minullakin – vaikkei hakkaa UDPP:tä ^_^

   • milipili

    En ees muista aikaa ennen UDPP tä, tosin ei noi luomiväritkään kummosia olleet. Smashboxin 24 h on myös hyvä, en raaskinut viel Elizabeth Ardenia ostaa.

 9. Tiia

  Ihana äiti:) Mä olen saanut äitini lukemaan blogeja, ensimmäisenä varmaan Ostolakkoa, ja sieltä on ihan itsekseen villiintynyt kosmetiikkamaailmaan. Joskin on kyllä ehkä aina ollut laatutietoinen sen suhteen. Mutta varmaan suht tietämätön viime vuosikymmenten innovaatioista:)

  • Sanni

   ensimmäisenä varmaan Ostolakkoa, ja sieltä on ihan itsekseen villiintynyt kosmetiikkamaailmaan.

   Mahtavaa ^_^ :)

 10. Jonttu

  Söpö postaus. :) Ja jotenkin erityisen ihanaa, että vanhemmat ihmiset vielä ovat joustavia ja haluavat ottaa elämäänsä uusia rutiineja. Itse olen luullut, että tuollaista ei tapahdu…

 11. Annamari

  Olen löytänyt monia tuotteita ja monia huteja kanssa;)
  Sinulta opin Estella ja Thild sarjan:)

  • Sanni

   ”Karkkipäivä – Suomen virallinen Estelle & Thild Opisto” ^_^ :) :)

 12. Katariina

  Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan… ;)

 13. Julia

  Ihana postaus :) Ensimmäisenä tulee mieleen UDPP, ihan loistava tuote! :D Aiemmin käytin Too Facedin silmämeikin pohjustajaa mutta täytyy sanoa että UDPP hakkaa tuonkin.

  Luonnonkosmetiikka on myös alkanut kiinnostamaan blogisi kautta, samoin mineraalimeikit mutta niiden kanssa en ole vielä tehnyt tuttavuutta. Täytyy aina makustella hitaasti uusia, tuntemattomia tuotteita :D

 14. LillyLollo

  LilyLolon pohja ja UDPP ovat varmasti täältä. Olen niistä ikuisesti kiitollinen. Ja Lumenen uusi sävyseerumi. En lue mainoksia, muita blogeja tms., joten olen aivan pihalla kaikesta uudesta. Olen siis yksi niistä, jotka kuuli sävyseerumista vasta joulukuussa.
  Silloin, kun olen jotain uutta tuotetta vailla, googletan tuntikausia. Onneksi meikkipussi hipoo täydellisyyttä. UD:n luomivärejä pitää varmaan vielä kokeilla. Ja pinkki poskipuna pitää löytää. Onko poskipunavinkkiä? Kylmä sävy ja koostumus, jonka kanssa ei käy vahinkoa eli ei liian pigmenttistä.

  • Sanni

   Mä jätän poskipuna-asian yöksi hautomaan ja palaan aamulla jos unet tekevät tehtävänsä ja mieleen on kohonnut joitain nyt piileskeleviä tärppejä :)

   Juuri nyt ei nimittäin tule mieleen kuin mun vakkarivinkkeihin kuuluva L’Orealin True Match #105, se ei ainakaan ole vahvapigmenttinen, ja sitten Lily Lolon Candy Girl ja Surfer Girl, mutta Surfer Girlissä on tosi voimakas pigmentti ja Candy Girl taas saattaisi olla sulle liian hohtava (se on nimittäin tosi hohtava), ja muistelen ettet tykkää valtavan hohtavista koostumuksista.

   • LillyLollo

    Joo, ei hohtavia! Iik :D
    LilyLolon Coming Up Roses on liian tumma. Tiedän, koska jossain mielenhäiriössä olen sen ostanut kaappiin lojumaan :/

    • Sanni

     Jooei, ei tule oikein mitään sellaisia omia viileitä punasuosikkeja mieleen (noiden jo mainitsemieni lisäksi) joita olisi yhä myytävänä. Kaikki omasta varastosta löytyvät lemppari-pinkit ja vaaleanpunaiset ovat jo markkinoilta poistuneita kuten MACin Pleasantry (se tosin hohtaa, et tykkäisi), Yves Rocherin toissakesän limited edition -puna (no sekin hohtaa ^_^) ja Yves Rocherin ikivanha Luminelle Rose Douceur jota jemmasin varastoon kolme kappaletta kun se jäi pois. Kicksin English Rose saattaisi ehkä vielä kuulua Kicksin valikoimaan… Mutta se on sellainen roosapinkki, sä ehkä haet ”kunnon” vaaleanpunaista… Onpas tämä nyt hankalaa. Rakastan poskpunia mutta joudun myöntämään että vinkkiplakkarissa on enemmän lämpimiä kuin viileitä punia :/

     • LillyLollo

      Kiitos! Käyn katsomassa, millainen tuo Lorealin puna on. Hintaluokka ainakin olisi varmasti mieleinen, kun en jaksa maksaa mistään Dioreista. UD:ta tai MACia täältä ei saa. Niistä voisin jotain maksaakin. Olen niin tykästynyt noihin MACin luomiväreihin. Kiitos muuten vinkistä! En aiemmin muistanut, että sekin vinkki oli täältä :)

     • Helkky

      NYX Baby Doll voisi olla hyvä vaihtoehto, tosin sekin hohtaa jonkin verran.

      • LillyLollo

       Kiitos NYX-vinkistä! Pidän tuon mielessä. Kävin pari päivää sitten penkomassa NYXin hyllyä eikä siellä ollut tuollaista. Tosi paljon tuotteita oli loppu. Sitä se kai tarkoittaa, kun testeritkin oli poistettu. Onko kenelläkään kokemusta UD:n Afterglow -punasta sävyssä Obsessed? Inhottavaa ostaa netistä tuotetta näkemättä. Sävy voi olla mitä tahansa.

 15. Mintsi

  Paljon kaikkea olen sinulta saanut tässä vuosien varrella… Kaksi merkittävää juttua kasvojen puhdistuksen ja hoidon puolelta keksin heti heittämällä: seerumin käyttötarkoituksen ylipäätään ja Estelle & Thildin seerumin erityisesti (vaikket juuri tuota olekaan testannut) ja vaahtomaisten putsareiden ihanuuden. Valitettavasti ronkeli ihoni oppi rakastamaan niitä oikeastaan vasta vaahdotuspurkin myötä.

  Tuo UDPP on ollut pitkään pohdinnassa. Se on niin klassikko, että pitäisihän se kokeilla, vaikka jostain syystä sen hinta tuntuu turhan kovalta. Tosin olen tuhlannut rahaa erilaisiin silmämeikinpohjustajiin moneen kertaan sen hinnan verran. Suosikkini on tällä hetkellä Lumenen ja Essencen pohjustajat. Molemmissa on kuitenkin toivomiseen varaa.

  • Sanni

   Odottele Sokoksen asiakasomistaja-alekuponkeja ja hankit UDPP:n sitten 15 tai 20 prossan alennuksella :) Mä aina heitän tätä vinkkiä kun joku pohtii Sokoksen valikoimiin kuuluvan (kalliin) tuotteen hankintaa :)

 16. Jusu

  Olipas kiva postaus ^_^

  Oma äitini jäi totaalisesti koukkuun happokuorintoihin, kun niistä hänelle kerroin. Arasteli ensin, kun annoin putelin kokeiluun. Eipä aikakaan kun tuli viesti, että mistä sitä saa lisää. Ei voi kuulemma olla enää ilman :D

  • Sanni

   Hahah ^_^ Äidit <3

   Mun äiti muistaa ehkä käyttää (rae)kuorintaa kerran kuussa tai kahdessa….

 17. Jenni

  Hei!
  Todella monesta asiasta olen ottanut täältä vinkkiä ja postauksesi ovat lisänneet tietämystäni.

  Mutta tälle Bioderman misellivedelle sinun täytyy vielä antaa mahdollisuus! Kenties siinä käy samoin kuin tuon muinaisen Lumenen silmämeikin pohjustajan kanssa. Tämä misellivesi on aivan toista luokkaa. Opin sen Lisa Eldridgen vlogista. Onko hän muuten vloggarina sinulle tuttu? Itselläni ei ole suurta meikkikerrosta kasvoilla, mutta perusmeikit silmissä. Idea on silmien kanssa, että märät vanulaput jätetään silmille n.30 s – minuutiksi. Teen kyllä yhden silmän kerrallaan. Ja sitten vaan vedetään lappua kevyesti pois ja silmämeikki lähtee muutaman lisäpyöräytyksen jälkeen täysin. Kasvoille en tarvitse lapun jättämistä. Puhdistaa todella hyvin kevyen meikin sivelemällä.

  Lumenen uudesta sarjasta (Lähde) ostin miselliveden. Ei toiminut! Olin pettynyt, että markkinoivat sitä miselliveden ominaisuuksilla, kun ei kerta puhdistanut.

  Kurjin juttu on, ettei Biodermaa saa Suomesta, vaan tulee tilata netistä. Mutta toinen iso purnukka menossa, enkä aio vaihtaa muuhun systeemiin.

  • Sanni

   Lisa Eldridge on tuttu (ja ihana), ja olen myös katsonut tuon videon jossa märät vanulaput jätetään silmille. Joskus olen sitä itsekin kokeillut, mutta kärsivällisyys ei riitä :D Ihan liian aikaavievää ^_^ Tuntuu myös hassulta vain seisoskella odottamassa, että meikki liukenee – mä olen toiminnan nainen ja mieluummin hinkuttelen vanulappua luomella kuin odotan :D

   • Jenni

    Hei!
    Kiitti vastauksestasi:)
    Kiva, että tiedät Lisan.
    Okei, juu, tuo odottelu voi olla rasittavaa kyllä, mutta ehdottomasti paras misellivesi, mitä tiedän, vaikka sitten hinkutteluakin varten ihan vain silmämeikinpoiston viimeistelyyn:).

    • Sanni

     Kyllä mä varmaan sen joku päivä testaan ^_^ :D Kaikki überhehkutetut ”elämää suuremmat” tuotteet saa aina aikaan sen halun… :D Etenkin sellaiset joihin on varaa ;)

 18. Ammi

  Ahaa-elämys tai herätys blogisi ansiosta on ollut tummien silmänalusten peittäminen. Joskus saatan peittää tummuutta silloinkin, kun en muuta meikkiä laita. Vaikuttavuudesta kertonee ystävämiehen taannoinen kommentti, että näytätpä hyvin nukkuneelta!

  • Sanni

   Vaikuttavuudesta kertonee ystävämiehen taannoinen kommentti, että näytätpä hyvin nukkuneelta!

   Hihih, mahtavaa ^_^

 19. Kukka

  Voi, näitä on monia, siis blogien kautta tulleita löytöjä. Mut myös on tullut huteja. Esim. taannoin parissa lukemassani blogissa hehkutettiin Oriflamen matte mousse huulipunia ja niitähän oli sitten pakko saada. Ostin kaksi ja petyin kumpaankin eikä ole juuri tullut käytettyä. Hehkutettiin tosi laadukkaina, mutta mun kokemus oli kyllä täysin päinvastainen.

  Mutta niitä löytöjä blogisi kautta: En varmaan kaikkia edes muista, mutta tässä jotain. Ceridalin voide hoitaa mun talvikäsiä jo toista talvea (ja tuubia). Se vaan on niin toimiva juttu pakkasilla, vaikkei suuri sensorinen elämys olekaan. Sitä virkaa sitten hoitaakin Crabtree & Evelynin käsirasva. Ihan täydellinen koostumus ja oli just sitä, mitä kuvailit. Tästä tulikin mieleen muutaman muun blogin kautta tullut hutiostos: Neil’s Yardin Bee lovely -käsirasva, jota taannoin muutamassa blogissa hehkutettiin. Ostin (koska oon vissiin joku käsirasvafriikki :D aina valmis löytämään uuden hyvän käsirasvan), mutta ei ollut mun kokemus kyllä yhtään sama kuin, mistä olin lukenut :( Kyllä se käytettyä tulee, mutta en tykkää siitä juuri yhtään, ei imeydy hyvin mun käsiini. Mutta piti niitä löytöjä kertoa… Päivä meikkitaiteilijan olan takana -postauksesta tarttui mukaan uusi lemppariluomiväri :) Ja Cliniquen dark spot defense odottaa jo valmiina ulkomaan aurinkoon pääsyä. Olis näitä varmaan enemmänkin, jos alkais käydä läpi kaikkia omistamiaan purnukoita, mutta nämä tuli nyt mieleen.

  Viimeisimpänä ostin eilen skunkki-siveltimen sivellin postauksen kommentteista löytyneen videon innostamana. Jää nähtäväksi, tuleeko meistä kavereita. Eikä pidä unohtaa pakastesein käyttöä ruuanlaitossa :) Se on tarttunut blogisi kautta mukaan arkeen. Ja aion vielä joskus kokeilla sen 15 minuutin treeninkin. Se on jäänyt mieleen, vaikkei vielä olekaan tullut käyttöön, mutta varmasti kun lähden lomalle eikä normitreenit ei ole saatavilla.

  • Sanni

   Oriflamen matte mousse huulipunia ja niitähän oli sitten pakko saada

   Mullekin muuten lähetettiin noita enkä ole tainnut edes korkata… Nyt on meneillään sellainen pidempi anti-huulipunakausi niin en meinaa jaksaa kokeilla mitään huulipunia. Off topic, sorry :)

   Olipa kiva kun kerroit noita Karkkipäivän kautta löytämiäsi tuotteita (ja jopa pakastekalaa…!), aina hauska kuulla mitä löytöjä ihmiset on tehneet just mun vinkkien kautta :) Tietysti kaikki ei toimi kaikilla mutta silloin kun mun vinkki sattuu osoittautumaan jollekulle hyödylliseksi… jei! ^_^

   Hei mitenkäs skunkki-siveltimen kanssa on mennyt? Minkä merkkisen skunkin ostit? (Ei sillä että tuntisin kaikkia markkinoiden skunkkeja, mutta olen silti utelias ^_^)

   • Kukka

    Just laitoin skunkista viestiä sivellin-postaukseen :) Ja jos ostamani ei olekaan skunkki, saa vinkata hyvää merkkiä!

    Niin ja off topicit on aina sallittuja :)

    • Sanni

     Ehdin viimein vastata :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.