Ai jestas miten ihania huulipunia..!!

* Sis. mainoslinkkejä

Jos blogit ovat ”pahoja” ostotarpeiden luojia, niin niin ovat kaveritkin.

Vierailin viime viikolla parhaan kaverini luona Kuopiossa, ja puhutaan sen tason kosmetiikkafriikistä että mun meikkikokoelma on vain kalpea aavistus tämän meikkimonsterin tursuavien aarrelaatikoiden vierellä. Vierailut Milin luona ovat kuin vierailuita meikkitaiteen galleriaan.

Milin erityisrakkaus ovat huulimeikkituotteet, ja tällä hetkellä tietenkin trendin mukaisesti mattapunat. (Minä suosin trendin vastaisesti aina vain kiiltoja… <3)

Viimeisimpien hankintojensa joukossa Mili esitteli kauniiseen maitolasiseen hylsyyn pakatun Kicksin nestemäisen mattahuulipunan. ”Uuu, haista, tää tuoksuukin niin hyvälle”.

Joo, ja se näyttikin hyvälle. Niin hyvälle, että paria päivää myöhemmin löysin itseni Kicksin kassalta kolmen Liquid Lipstickin kanssa.

KicksLiquidLipstick_IMG_3841

Ihanuudet…!! Kuvassa vasemmalta oikealle 07 Your Lips But Better, 08 Sweet Kiss ja 09 Perfect Nude. *

Voi sanoa että sävymaailma todellakin puhuttelee minua..! <3 Olin ihan hilkulla ostaa vielä neljännen, nimi oli Raspberry-jotain.

KicksLiquidLipstick_IMG_3852

Swatcheissa sävyt näyttävät vieläkin kuolattavammilta..! Ahh, siis suunnitteliko joku nämä juuri minulle..? Murrettua marjaisaa liilaa ja roosaa… Rakastan!

Mili kehui koostumusta supermiellyttäväksi ja ohueksi, ja sitä se todellakin on. Kun punan on levittänyt huulille sen olemassaolon kohta unohtaa. Ohut neste kuivuu huulille joustavaksi kerrokseksi joka ei tunnu yhtään kuivalta.  Ei halkeile, ei hilseile. Eikä oikeastaan tunnu yhtään miltään. Kultaa..!

Vaikka alkuvuodesta jo löysin The Balmin todella mukavan tuntuisen mattapunan, on asenteeni mattapuniin edelleen vanhasta tottumuksesta vähän kankea. Kiinnostukseni kohdistuu perusmieltymysteni mukaisesti vieläkin ensisijaisesti kiiltäviin huulikiiltoihin tai satiinisiin, kevyesti hohtaviin creme-laatuihin.

Mutta hyvänen aika, kun tarjolla on tällaista laatua niin voisin päivittää asenteeni ja alkaa siirtyä mattaisenkin käyttäjäksi..! Ainakin näitä Kicksin kaunokaisia tulen todellakin käyttämään.

KicksLiquidLipstick_IMG_3971_YourLipsButBetter

Kaikki kolme ovat tosi kauniita mutta suosikkisävyni on näistä liilaisin, Your Lips But Better. *

KicksLiquidLipstick_IMG_3998_YourLipsButBetter
Lipstick with flu face…

Olen parhaillaan kovassa flunssassa enkä tänä aamuna ollut varma jaksanko edes meikata kun olen kotona potilaana ja joutuu koko ajan niistämään. Otin Your Lips But Better -huulimeikkikuvan tällä lailla hemaisevasti meikittömänä, kun halusin kuitenkin blogijuttuun tästä lempparistani myös kokonaamaversiollisen kuvan. (Jännästi huulipunasävyt hahmottuvat aina paremmin kun on koko naama ympärillä, vs. pelkkä huulikuva.)

Muutamaa tuntia myöhemmin olin kuitenkin sen verran piristynyt että heitin vähän tasoitusta naamaan, ja Perfect Nude -huulipuna kuvattiin jo vähän freesimmällä naamalla.

KicksLiquidLipstick_IMG_4011_PerfectNude

Tässä kuvassa huulilla siis sävyistä vaalein, Perfect Nude,* ja Kicksin hyllystä päätellen kenties myös sävyistä suosituin, sillä kaapaisin koriini viimeisen myyntikappaleen.

Kasvoilla myös muita viime aikojen hankintoja; L’Oreal True Match Minerals -meikkipohja ja Essencen halpisripsari, joista kummastakin tulossa piakkoin oma esittely. No, voin jo sanoa että kummatkin ovat tosi hyviä, neljän euron hintaansa nähden etenkin Essencen Lashes Of The Day -maskara. Sekin muuten Milin kylvämiä ostohaluja.

KicksLiquidLipstick_IMG_4025_PerfectNude

On aika ”perfekt”. :)

KicksLiquidLipstick_IMG_3863_SweetKiss

Sweet Kissin * kuvasin jo aiemmin niinikään flunssasta nuutuneella naamalla ja siitä saa riittää pelkkä huulikuva. Sweet Kiss on ostamistani sävyistä raikkain ja helein, mutta kuitenkin mukavan hillitty ja murrettu sopiakseen arkeen.

Tykkään kyllä voimakkaistakin huulipunasävyistä mutta olen huomannut, että ne kuitenkin ovat sen verran perusmukavuusalueen ulkopuolella, ettei niitä tule oikeastaan käytettyä kuin juhlissa. Tavalliseen päivämeikkiin valitsen aina neutraaleja kiiltoja tai murrettuja huulipunasävyjä, niin olo on kotoisa <3

     KicksLiquidLipstick_IMG_3841_2

Kicksin Liquid Lipstick -huulipunat maksavat 13,90€. Ne ovat tällä hetkellä kampanjatarjouksessa -25% eli vieläkin halvempia. En innoissani edes tajunnut että ne ovat alennuksessa ja kassalla tuli iloinen yllätys kun ne maksoivatkin vähemmän kuin luulin..! :D Kampanja on voimassa 14. marraskuuta saakka.

Suosittelen tsekkaamaan! Kiitos Mili ^_^

P.S. Ja niin – nämä siis myös tuoksuvat kevyen suklaiselle…! :)

kauneus
Kommentit (40)
  1. Jaahas! Huomenna kaupoille ?

  2. Ihania. Mutta mulla on ainainen ongelma, ei oo värisilmää katsomaan mikä sävy itselle sopii :( kovasti haluttais hommata tämmösiä pysyvämpiä punia, mutta ostappa ny sika säkissä :D

    1. Pyydä apua Kicksin henkilökunnalta :) Kauneusneuvojan työhön kuuluu myös tällaiset pulmat :)

      1. Juu, Citycenterissä Helsingissä Kicksillä oli ainakin tosi asiantunteva myyjä, kun etsittiin mulle meikkivoidetta, todellakin tuli hyvä sävy! Hyvin osaavat neuvoa yleensä muuallakin, uskaltautuu vaan ripustautumaan myyjän hihaan! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *