Karkkipäivä
Karkkipäivä

Afterwalk

AfterWalk_IMG_3608

Afterwalk.

AfterWalk_IMG_3620_2

Mun Meindlit. Näihin voi luottaa kuin kiveen. <3

AfterWalk_IMG_3623

    AfterWalk_IMG_3634

Oletteko huomanneet, että tuore sitruuna ja lime muuttavat minkä tahansa limpparin, mehun tai kivennäisveden paremman makuiseksi.

Lohko limeä ja puristus, ja tympeinkin halpissiideri muuttuu asteen juotavammaksi. :)

AfterWalk_IMG_3606

P.S. Alverden silmämeikinpohjustaja ei selvinnyt helteisestä Alppi-haasteesta. ;)

Harmi ettei mulla ole UDPP:tä mukana.

No, tiedänhän mä että sillä ei olisi vaikeuksia selvitä ;D

Kommentit (13)

 1. Anna

  Siis mitä mitä… Olen sitruunan ja limen ylin ystävä, enkä ole ikinä hoksannut laittaa sitä siideriin!!! Noloa!!! Pitää kokeilla ensi tilassa. : )

  • Sanni

   ^_^

   Sitrushedelmät tuo mun mielestä tosi kivaa luonnollista raikasta makua muuten niin esanssisiin siidereihin. (Toki jotkut aidot brittiläiset ja ranskalaiset siiderit on asia erikseen, niissä joku lime saattaisi maistua tosi kummalta :))

 2. Titina

  Vaikka ei tästä haasteesta pärjännyt, joudun kyllä tytärtä pyytää tuomaan kyseinen putilo kun Saksaan menee. Ja isot kiitokset kun tuota Alverdea testailet, DM rules :)

 3. Jonttu

  Tuli mieleen eräs meikkiblogiin ehkä sopiva mutta aika makaaberi aihe: kuolleiden ihmisten kasvojen meikkaaminen. Aiheeseen päädyin siten, kun mietin, että jos kuolen öiseen aikaan, saankohan kasvoilleni ennen hautajaisia tummien silmänalusten kohdalle.

  • Sanni

   Hui, kaikkea sä mietitkin… Mutta joo, vainajien ehostus on sangen mielenkiintoinen meikkitaiteen osa, tosin en tiedä haluaisinko itse tutustua siihen lähemmin. Meikataankohan vainajia Suomessa paljonkaan..?

   • Jonttu

    En tiedä. Olisi ainakin erilainen aihe, jos kosmetiikkakemistien haastattelun rinnalla olisi vaikka hautaustoimiston työntekijän haastattelu. On kyllä aika synkkä aihe. Enkä tarkoita mitään kolarissa murusiksi menneiden kasvoja, vaan ihan normaalisti menehtyneiden kasvoja.

    • ella

     Omalle ajatusmaailmalleni on vierasta ruumiin ”säilöminen” luonnollisesti hajoamattomaksi, joten aihe on sikäli ällö, etten lähde googlettamaan. Popkulttuurin perusteella avoimet arkut balsamoituine ja meikattuine ruumiineen ovat tavallisempia esim. jenkeissä. Suomessa avoimia arkkuja on ilmeisesti ortodoksien hautajaisissa?

     • Jonttu

      Tarkoitin sitä normaalia tapaa, että arkku on auki mahdollista katsomista varten ennen hautajaisissa kylmiöhuoneessa.

   • Tanja

    Kyllä vainajat meikataan, ainakin silloin kun se näytetään omaisille. Äitini kävi hyvästelemässä mummon arkkuun laiton yhteydessä ja sanoi, että meikkiä oli niin paljon ettei mummo näyttänyt yhtään itseltään.

    • Sanni

     OK. Mutta sehän oli harmi että mummo oli pitänyt laittaa niin ylimeikatuksi…

 4. Jonttu

  Säilytätkö muuten kotona kaikki ruuat ja ruoka-aineet lasisissa astioissa/purkeissa? Eväspuolella ymmärrän hyvin muovin käytön mutta nyt kyseessä normaalit kotiolosuhteet.

  • Sanni

   Säilytän muovisissa rasioissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.