Anna koti aurinkovoiteille

Helteet päättyivät ainakin toistaiseksi, mutta eletään kuitenkin toivossa että aurinkovoiteille tulee käyttöä vielä varsinaisten kesäkuukausienkin aikana: tänään arvon Acorellen aurinkotuotteita.

Sain tuotteet House Of Organicilta ja ehdotin, josko voisin arpoa ne lukijoilleni esittelyn jälkeen ja sehän passasi. (Aina kivempaa kun tuote päätyy hyötykäyttöön :))  Jokaista on siis testattu iholle muutamia kertoja, mutta pakkaukset ovat käytännössä lähes täysiä.

Osallistut arvontaan kirjoittamalla kommenttikenttään arvontatuotteen/setin numeron jonka haluaisit voittaa. Ja tylsää kyllä, tuon kaikkien rakastaman EU:n uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti osallistujan täytyy myös antaa lupa sähköpostiosoitteensa käyttöön. Tarkemmat tiedot postauksen lopussa.

Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja niissä on fysikaalinen titaanidioksidiin pohjautuva UV-suodatin. Acorelle ei käytä tuotteissaan sinkkiä eikä nanopartikkeleita.

ARVONTASETTI 1: Aurinkosuojaspray SK 30 100 ml ja ihoa hoitava vartaloöljy 75 ml.

Vesimäisen emulsiomainen suihke on koostumukseltaan miellyttävän ohutta ja hyvin levittyvää. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojan. Hyvin miedossa tuoksussa voi aistia kevyesti frangipania. (Tuoksu on niin mieto että itse en ensin haistanut mitään, ehkä siksi kun testailin tätä heti voimakkaasti tuoksuvan Algamariksen perään, mutta tarkemmin nuuskuteltuani pakkauksessakin mainittu frangipanin viehko tuoksu erottui vihdoin.)

Vartaloöljy ei suojaa auringolta mutta hoitaa auringon kuivattamaa ihoa. Se sisältää erittäin antioksidanttista karanjaöljyä jonka on tutkimusten mukaan todettu antavan myös alhaisen UV-suojan, mutta tämä tuote ei lupaa aurinkosuojaa (minkä veikkaan liittyvän karanjaöljyn pitoisuuteen).

ARVONTATUOTE 2: Kasvoaurinkovoide SK 50. Ei sävytetty.

Korkean suojan hajusteeton aurinkovoide herkälle iholle. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojan.  Hoitava koostumus sisältää patentoidun AOA-antioksidanttiyhdisteen joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

ARVONTATUOTE 3: Sävytetty kasvoaurinkovoide SK 50, sävy Light.

Hajusteeton, sävytetty kasvoaurinkovoide keskivaalealle, ei-lämpimälle iholle (sävy on harmahtava beige). Sisältää sekä UVA- että UVB-suojan sekä patentoidun AOA-antioksidanttiyhdisteen joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Tässä kyseisessä sävyssä on se erikoinen, hieman ”hiekkaisen” tuntuinen koostumus. (Arvonnassakin täytyy olla rehellinen ;D)

ARVONTATUOTE 4: Sävytetty kasvoaurinkovoide SK 50, sävy Apricot.

Hajusteeton, sävytetty kasvoaurinkovoide hyvin lämpimän sävyiselle keskivaalealle iholle. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojan sekä patentoidun AOA-antioksidanttiyhdisteen joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

(Tuubissa on painovirhe; sävy on Apricot vaikka kylkeen on painettu ’Light’.)

ARVONTATUOTE 5: Sävytetty kasvoaurinkovoide SK 30, sävy Gold.

Tämä ihana voide on se suosikkini Acorellen aurinkotuotteista ja tätä olen käyttänyt kymmenisen kertaa. Jos omistaisin monta päätä pitäisin Gold-voiteen mielelläni itse, mutta koska en mitenkään ehdi käyttää kaikkia blogin kautta saamiani tuotteita, arvon tämänkin mieluummin jolle kulle jolle se päätyy hyötykäyttöön.

Gold-sävyssä on kahta muuta sävyä alhaisempi suojakerroin mikä saattaa selittää voiteen miellyttävämmän ihotunnun ja notkeamman koostumuksen. Myös tässä on UVA- ja UVB-suoja sekä AOA-antioksidanttiyhdiste. Toisin kuin kaksi muuta, Gold on kevyesti hajustettu, tuoksussa on pakkaustekstin mukaan temppelipuun vivahteita. Minulle tuoksu on niin mieto että hädin tuskin aistin sitä. Sävy sopii keskivaalealle, jo hieman päivettyneelle iholle jonka pohjasävy on neutraalista lämpimään. Gold on reilusti neutraalimpi kuin kellertävän lämmin Apricot.

Tästä kuvasta voi vielä tsekata sävyt:

 

Osallistumisaikaa on lauantaihin 9. kesäkuuta 2018 saakka.

 

Tässä vielä GDPR:n mukainen uusi arvontoihin liittyvä ”litania”:

  • Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa. Osoite jätetään sille varatulle riville.
  • Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Ilman sähköpostiosoitetta en kuitenkaan voi ottaa voittajaan yhteyttä.
  • Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.
  • Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.
  • Säilytän Acorelle-arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 17.6.2018 saakka minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan WordPress-blogipohjasta.
  • Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

*

Arvonta suoritettu ja voittajiin on otettu yhteyttä. Onni suosi seuraavia henkilöitä:

Setti 1: Taru

Voide 2: Mirva

Voide 3: Hanska

Voide 4: Anna from Herwood

Voide 5: Katjaana

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *