Aamuni ranchilla

Saavuimme eilen illalla pimeän laskeuduttua sukulaisteni omistamalle ranchille Utahin Indianolaan. Koska oli jo pimeää, en nähnyt miltä ympäristössä näyttää.

Tänä aamuna heräsin maisemaan, joka sai minut ylös ja ulos sängystä nopeammin kuin ehdin edes ajatella kahvikupillista. Ja voin kertoa että kahvi on yleensä ensimmäinen asia mielessä aamuisin ^_^

Omaa henkilökohtaista joulukalenteria ei minulla tänä vuonna ole, mutta tämä ”live-luukku” korvasi paperikalenterin paremmin kuin upeasti:

Becks_IMG_3792 Becks_IMG_3798 Becks_IMG_7841 Becks_IMG_7845 Becks_IMG_7850

Tila, Beck’s Ranch, on rakennettu vuonna 1882. Tilalla on hevosia, lehmiä ja laama. :) Lähin naapuri on kahden kilometrin päässä ja yöllä voi kuulla kun kojootit ulvovat….

Becks_

Meitä on täällä viikonloppua viettämässä iso porukka perhettä; tätejä, setiä, serkkuja, serkkujen lapsia ja heidän lapsiaan. Monta sukupolvea. Duke-koirakin on joukossa edustamassa nelijalkaisia perheenjäseniä :) <3

Kuvassa rakas, rakas Irmeli-tätini ja hänen lapsenlapsenlapsensa Paxton. Toisessa kuvassa Carolyn-serkku ja Duke.

Täällä on niin kotoisaa ja ihanaa. Nukuin ensimmäistä kertaa koko matkan aikana kunnon pitkät unet ja heräsin vasta kahdeksan jälkeen. Alakerran keittiössä Carolyn ja miehensä Craig valmistivat aamiaista ja hellalta nousi munakkaan ja karamellisoituneen sipulin houkuttava tuoksu. ”Do you want your eggs with or without mushrooms..?” ”With mushrooms, please!” :)

Keitin kahvit vasta kun olin juossut talon ympäri kolmesti ja ottanut 50 kuvaa ja neljä videota :)

Becks Ranch Indianola from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

 

Utah_sunset_

Utah on upea.

Kommentit (15)
  1. Eikös Utahissa ole se löytökoiratila mistä tehtiin tv sarjaa joskus? Oletko siellä vieraillut? Joskus luin, että sinne voi päästä lyhyeksi ajaksi tekemään vapaaehtoistyötä, sekös olisi mahtavaa :)

    1. Piti ihan kysyä serkuilta ja se on etelä-Utahissa. En ole käynyt. Ehkä jollain tulevaisuuden vierailulla..? :)

  2. Ai että miten ihania maisemia ja kuulostaa kyllä ihan unelmalomalta muutenkin! Miten sun Amerikan sukulaiset suhtautuu suomalaisiin sukujuuriinsa? Ovatko esimerkiksi käyneet koskaan Suomessa tai ylipäätään kiinnostuneita suomen kielestä ja kulttuurista? :)

    1. Ovat käyneet useasti :) Nuoriso suunnittelee reissua taas ensi kesäksi. Yksi serkuistani puhuu todella hyvää suomea, muut ymmärtävät joitain sanoja.

      Ihan yllätyin miten tärkeäksi tätini lapsenlapsetkin Suomen kokevat, kaikki heistä ovat jo käyneet Suomessa, osa useammankin kerran, vaimoineen kaikkineen. Nuorimman pojan vaimo ei vielä ole käynyt Suomessa ja juuri tämä pariskunta suunnittelee nyt Suomen visiittiä ensi keälle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *