Karkkipäivä
Karkkipäivä

Aamulla 15.10.

On aamukahveja, ja on aamukahveja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Domatia-ajat tältä matkalta ovat nyt takana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asumme Santorinilla vuonna 1799 rakennetussa, kalderan rinteeseen koverretussa luolatalossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on ”työhuoneeni”. Kirjoitan teille juuri tässä sohvalla.

Aika hyvä huomen. :)

Kommentit (23)

 1. Sanna

  Hei, mitä tykkäsit Naxoksesta. Suunnittelin nimittäin reittiä Santorini-folegandros-Naxos-Amorgos. Mukana olisi 12 v poika. Kamala pohdinta, missä paikoissa kävisi kahden viikon lomalla. Mukavaa loppumaan teille !

  1. Nimetön

   Siis loppulomaa..

   1. Sanni

    Moi Sanna! Olen käynyt Naxoksella jo kerran aiemminkin, tykkään kovasti kun se on niin suuri ja monipuolinen. Ihan ykköslempparisaariini se ei tunnelmaltaan kuitenkaan lukeudu, Naxoksesta puuttuu ehkä vähän, hmh, persoonallisuutta päästäkseen sille listalle. :) Mutta tosi kiva paikka se on jo menen mieluusti sinne vielä vaikka kolmannen ja neljännenkin kerran, Zas-vuori mm. on vielä kiipeämättä :) Naxos Townin plussia ovat kaupunkimaisuus (siis jos sitä hakee; paljon palveluita, kauppoja ja ravintoloita), historialliset nähtävyydet, uimarannan läheisyys (lähin ranta, kaunis ja hienohiekkainen sellainen, on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta) ja vilkkaus – kaupungissa oli elämää vielä lokakuussakin, joka normaalisti on Naxoksella jo täysin off-season -aikaa.

    Reittisuunnitelmasi kuulostaa tosi kivalta! :) Amorgokselle olisin halunnut kovasti itsekin tällä reissulla, mutta en saanut sitä mahtumaan laiva-aikataulujen puitteissa. Sinne on offari-sesongilla huonohkot yhteydet.

    1. Nimetön

     Kiitos paljon vastauksesta. Tuota Naxosta ajattelin juuri sen takia,että siellä olisi niitä kauppoja,mistä lapseni lomalta toivoo. Vastapainona olisi sitten nuo muut pienemmät saaret. Toivon, että matka vielä toteutuu. Suunnitelma on ainakin osittain valmiina :-) Mukavaa loppulomaa teille kaikille.

   2. NorttiS8ans

    Voi että! Näyttää aivan ihanalta. :) Kateeksi käy, kun muistelee omaa aamua.. Täällä on nimittäin pakkasta ja auton ikkunatkin olivat ihan jäässä aamulla.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *