Karkkipäivä
Karkkipäivä

Aaargh…

….ja nyt mua sitten stressaa ihan mielettömästi se, että en ole vieläkään ehtinyt lukea kaikkia stressikommenttejanne (siellä on älyttömästi hyviä pointteja!) ja se, että en ole ehtinyt maanantain ja tiistain työkeikkojen takia tehdä uutta postausta. (Edelleenkin kuuntelen kateuden sekaisen hämmästyksen vallassa, kun monet bloggaajakollegat kertovat saavansa kirjoitettua juttuja  varastoon….. Sannilassa tällainen tehokkuus on täyttä utopiaa.)

Nyt mä annan itselleni vielä hetken verran omaa aikaa lähtemällä salille, mutta koska en osaa päättää kummasta aiheesta teen päivän postauksen, kysyn teiltä:

Laukku_vs_meikit

Kirjoitanko Mysteerilaukun sisällöstä, vai teenkö meikin uusilla Benecos-meikeillä?

….ja nyt sitten stressaa sekin, että kehtasin tuikata tänne näin sisällöttömän täytepostauksen. Anteeksianteeksi….!

(Pitäisi kai kuitenkin palata siihen viime vuoden alun hitaampaan postaustahtiin, päivittäisen tahdin ylläpitäminen on lopulta kuitenkin aika haastavaa meikäläiselle…. Jos totuttaa lukijat päivittäisiin postauksiin niin sitten tulee hurja syyllisyys siitä jos ei joka viikko ehdikään tuottaa päivittäin sisältöä :/ )

Kommentit (37)

 1. Bemu

  Nyt Sanni hidastat tahtia! Ei mitään päivittäisiä postauksia, 1-2 kertaa viikossa on sopiva tahti. En minä pysy sun matkassa mukana jos postauksia tulee päivittäin ;)
  Joten stressi pois ja kirjoitat kun siltä tuntuu. Ja minä taas uteliaana ihmisenä haluan nähdä mysteerilaukun sisällön…. :D

 2. Tiltu Kultu

  Benecos.
  Eikä mitään paineita postaustahdista!

 3. candycane

  Mysteerilaukku! Ja hidasta ihmeessä tahtia jos siltä tuntuu :)

 4. Vierailija

  Jep oon samaa mieltä, että sun postaustahti on aina ollut hyvä, että ihan turhaa siitä stressaat :–)
  Totta kai bloggaajat on myös ihmisiä, joten on aika typerää keneltäkään kuvitella, että ei ole muuta elämää kuin blogi.

  Mysteerilaukun sisältö kiinnostaa täällä päin!

  Ps. En nyt jaksa alkaa kahlaamaan edellisen postauksen kommentteja läpi josko tähän olisi jo vastattu, mutta millainen tuoksu tuossa dödössä on? Kuulostaa niin hyvältä tuotteelta, mutta itellä on ongelma just se, että kaikissa kivoissa dödöissä tuppaa olemaan niin vahvat hajusteet..

  • Sanni

   millainen tuoksu tuossa dödössä on?

   Mieto ja miellyttävä, tosi huomaamaton ainakin mun mielestä. Ja alkoholitonhan tuo on myös, eli ei löyhkää alkoholillekaan. :)

 5. Ulpu

  Mysteerilaukku kiinnostaa… :) Ota rauhassa vaan ja postaat kun ehdit.

  Lohdullista muuten huomata edellisessä postauksessa, että muillakin on tavaraa ympäriinsä. Ja ymmärrän oikein hyvin, että ne tavarat sressaa. Nimim. sauna on välillä puhtaan pyykin säilytyspaikka… ;)Stressittömämpää kotoilua!

 6. c

  Benecosit kiinnostaa enemmän!

 7. Anniina

  Älä turhaa ota ressiä, eiköhän se ole meidän lukioidenkin edun mukaista että sulla on elämää mistä kirjoittaa. Ja laadukasta tekstiä jaksaa oottaa :) Toi mysteeriboksi kiinnostaapi miuta enenmpi :) Semmosta vielä kyselisin, kun huulipunaus kiinnostas, muttei muuten meikkaus.. Luuletko että pelkkä huulipuna vain rumentaisi ja korostaisi muuten meikkaamatonta ihoa ?

  • Sanni

   Mielestäni pelkkä huulimeikki toimii oikein loistavasti – kunhan kasvoilla on kuitenkin pohjameikki. Silmät voi siis jättää meikittä mutta jos iho on kirjava ja huulilla kirkas/tumma/selkeä huulimeikki, niin kokonaisuus näyttää vähän oudolta eikä välttämättä mitenkään kaunistavalta. Tietysti jos omistaa täydellisen tasaisen ihon, niin sittenhän pohjameikinkin voi unohtaa! :)

 8. HH

  :’) Voi sua… Elä stressaa tästä. Mun mielest sopi ihan hyvin se hitaampikin postaustahti. Mikäpä hätä tässä on :D

  Ja mua kiinnostais toi laatikon sisältö!

 9. Ansku

  mua kiinnostaisi benecos tälle päivälle:)

 10. Ansku

  Koska olen niin lapsellinen: mysteerilaukku! Ihan kun jouluna :) Ei vaan tee postaukset molemmista, mutta omaan tahtiin. Elä vedä itteäs piippuun hyvä nainen ;) Sun blogi on ylivoimaisesti laadukkain kosmetiikkablogi tässä maassa, kaikki natsaa: sisältö (sisältö, sisältö!!! Ihan huippua!), kieli, visuaalinen ilme… ihanaa! Tulee jotenkin kaunis olo kun lukee sun postauksia :)

 11. nti kesäheinä

  Mysteerilaukku! Ei sinun kannattane meidän takia ressiä ottaa… :) Kyllä me välillä pärjäämme pienemmilläkin postauksilla.

 12. Marde

  Meikkipostaus kiinnostaisi ekaksi ja sitten laukkumysteeri, äläkä ota stressiä postauksien teoista, kaikilla meillä on omat kiireemme. Sinun blogiasi on todella mukava seurailla ja lukea, että tee postauksia silloin kun kerkeät ja jaksat ;)!

 13. ella

  Benecos.

  Siirry ihmeessä hitaampaan postaustahtiin. Kyllä lukijat tietää, että ”hyvää kandee venaa”. Jää myös paremmin aikaa kommenttikeskusteluun osallistumiselle ja sen lukemiselle, kun mielenkiintoiset postaukset eivät heti painu piiloon uusien tieltä :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.