Karkkipäivä
Karkkipäivä

A Day With

Blogosfäärin tuttuja ”päivä bloggaajan kanssa” -postauksia ei ole Karkkipäivän historiassa ilmestynyt kuin yksi. Nyt kasvatan luvun kahteen.

Keskiviikko100413_

Keskiviikko kello 7.40. Herään.

Päivä alkaa karvojenpoisto-operaatiolla. Veetin voiteen vaikuttaessa makailen kylppärin lattialla ja luen Ulla-Lena Lundbergin Is-kirjaa. Sen ruhtinaalliset 6 minuuttia jonka voide vaikuttaa. ^_^ Saadakseni edes jotain päivän lukukiintiöön.

.

Keskiviikko100413_1

Kun karvat on hoidettu, on kahvin vuoro. Maitokahvi on minulle aamiainen numero 1 ja aamun ihanimpia hetkiä. En nauti kahvia mielelläni ruoan kanssa koska se on itsessään kuin ateria. Juon yksi tai kaksi isoa neljän desin mukillista. Puolet kuumaa, vaahdotettua soijamaitoa ja puolet kahvia. (Kuvassa en ole minä ;))

.

Keskiviikko100413_2

Kello 8.40.

Alan kirjoittaa kirjettä norjalaiselle kirjeystävälleni Gro Elille.

Keskiviikko100413_3

Kello 10.20.

Aamiainen nro 2. Juustomunakas salaatilla. Jatkan kirjeen kirjoitusta.

Keskiviikko100413_5

Kello 11.15.

Siirryn meikkaamaan ja kuvaamaan. Otan kuvia tulevia blogijuttuja varten meikistä, meikkipohjasta ja muutamista hiustuotteista.

Keskiviikko100413_4

Natural Code -juttua varten oli enää yksi paletti testaamatta; Denim. Rajaukset uudella Indeliblen Scuba Dive -geelilainerilla –> tein helmikuussa pitkästä aikaa tilauksen Mad Mineralsille.

Keskiviikko100413_meikit

Teen Denim-meikin vain toiseen silmään, kuvaan ja pesen sen pois. Teen tilalle huomattavasti hillitymmän, liilan meikin.

Keskiviikko100413_sali

Kello 12.20.

Hillitty meikki on tarpeen, sillä seuraavaksi lähden salille. Ne ajat ovat takanapäin jolloin vielä ”bodailin” smokey-meikeissä. Vuorossa on alakroppapäivä jonka ohjelmaan kuuluu yksi eniten vihaamimpiani liikkeitä; lonkan ojennus laitteessa. Liike on aina yhtä tuskaa ja on todellinen selvityjä-olo kun pääsee eteenpäin seuraavaan liikkeeseen…

Keskiviikko100413_6

Kello 13.45.

Lounas kotona. Valmistan eriskummallisen mössön jääkaapin jämäaineksista; soijasuikaleita, herkkusieniä, sipulia ja punakaalia dijonsinappikermakastikkeessa. Oli aika hyvää. Jätän pienen osan otettavaksi mukaan töihin.

.

Keskiviikko100413_7

Kello 14.45.

Töihin! Minulla on tällä viikolla pitkästä aikaa muutama vuoro vanhassa työpaikassani Kosmetiikkaliikkeessä. Kivaa!

Keskiviikko100413_8

Edellisen kerran tein vuoron helmikuussa, ja sen jälkeen liikkeeseen on vyörynyt kymmenittäin kevään uutuustuoksuja. Aaaaaaa!!!! Nuuhkin ihastuneena uutuuksia läpi ja päässä alkaa uhkaavasti soida tuttu ”Tää-ois-niinku-ihan-pakko-saada” -melodia. Jos minun on jotain kosmetiikkaa vaikea vastustaa, niin se on kynsilakat (koska ovat verrattain halpoja) ja hajuvedet (koska olen yksinkertaisesti tuoksufriikki).

Hämmästyneenä huomaan tykkääväni jopa DKNY:n uusista kausiompuista. Myös Lanvinin Me vetää puoleensa…. Onneksi minulla on järkeä päässä enkä tule ostamaan niitä. (Enhän..? Edes viimeisimmällä 20 % alekupongilla + henksualella…? En.)

Kaksi asiakasta ilmoittautuu lukijoikseni. Terveisiä vain, ja toivottavasti toinen teistä tykkää siitä Aussien Luscious Long -hoitoaineesta. :)

Keskiviikko100413_9

Kello 20.25.

Mies hakee minut töistä ja menemme Prismaan. Tuorekasvisosasto kotona kaipaa täydennystä. Mies mutisee kassalla, ”Ei hemmetti seitsemän kymppiä vihanneksiin….”

Kotona teen myöhäisillalliseksi salaattia lämminsavulohella. Kello on jo melkein kymmenen. Katsomme yhdessä tv:stä ”Rakas, sinusta on tullut Pullukkaa”. Ihan tyhmä ohjelma.

Keskiviikko100413_10

Kello 23.00.

Keitän mukillisen Hisaen tuomaa japanilaista Sakura-teetä. Siinä on suolattuja kirsikanpuunlehtiä….!

Alan käydä läpi viikonlopun meikkikurssin mallihakemuksia. Niitä on yli 60. Lopulta suoritan arvonnan.

Kello 23.55. Tajuan, että olen melkein unohtanut päivän zäpäytyksen. On taas bikinirajan valotuksen aika. Karvoja ei ollut kasvanut edellisen käsittelyn jälkeen kuin muutama hassu. Ehkä nekin saadaan nyt uneen…?

Olen niin väsynyt että tajuan etten vielä infonnut malleja heidän valinnastaan. Lähetän sähköpostia.

Kello 00.40. Menen nukkumaan. Näen unia mallihakemuksista.

Kommentit (28)

 1. Jonna

  Onko Karkkipäivän historiassa nähty juttua kirjeenvaihdosta harrastuksena? Jos ei, niin siitä toivon juttua :) Terkuin; Kirjeen vaihtaja edelleen yli kolmekymppisenä :)

  • Sanni

   Onko Karkkipäivän historiassa nähty juttua kirjeenvaihdosta harrastuksena?

   Ei ole ollut. :) Laitetaanpa toive korvan taakse ;) Ja kyllä – snail mail is best mail!

 2. Mae

  Eikö sinua pelota käyttää ainetta, joka pudottaa karvat pois? Hirvittelen aina sitä, että joskus käytin itse ja se aine suorastaan poltti kuivalla iholla. Nykyään pelkään sitä, millaisia kemikaaleja moisesta myrkystä kulkeutuu elimistöön.

  • Sanni

   Eikö sinua pelota käyttää ainetta, joka pudottaa karvat pois?

   Eipä oikeastaan, vaikka olet kyllä oikeassa siinä että eihän nuo kemikaalit iholle mitään nannaa ole. :/ Mä vain en uskalla kajota intiimialueelle millään missä on jotain terää ja voide tuntuu niihin verrattuna huomattavasti vähemmän huolestuttavalta. Pian mun ei tosin enää toivon mukaan tarvitse poistella karvoja ollenkaan biksurajalta kun valoimpulssilaite tekee tehtäväänsä ja 90% alueen karvoista on jo lakannut kasvamasta. :)

 3. Ansku

  Hih :) Lanvinin Me tarttui mulle mukaan viime viikolla, oli jotenkin häiritsevän erilainen kuin mikään muu omistamani tuoksu, ja ehdottoman puoleensavetävä… Kotimatkalla soimasin itseäni että pitikin langeta, kyllästyn kuitenkin siihen alta aikayksikön. Vielä mitä, fanitan tuoksua ihan täysillä!

  • Sanni

   Lanvinilla on aivan ihania tuoksuja…!! Ja 30 millin hinta on varsin siedettävä ”mattikukkarollekin”… :P Viimeksi ostin Jeanne Lanvin Couture -tuoksun jollain alekupongilla ja bonusseteleillä ja hintaa jäi ihan naurettavan pieni summa. :)

 4. Salla

  Olipa kiva postaus! Oikein jännityksellä odotin, että ”mitähän se tekee seuraavaksi” :D

  Millainen liike on lonkan ojennus laitteessa? Voisikohan se olla munkin inhokki ”peppukone”? ;) Eli vatsa tukea vasten toinen jalka kerrallaan ojennetaan koukusta taakse suoraksi? Yyyyyh.

  • Sanni

   Millainen liike on lonkan ojennus laitteessa? Voisikohan se olla munkin inhokki “peppukone”? ;)

   Kyllä, juurikin se! :) Mä en tajua miten se voikin olla niin vastenmielinen ja vie voimat ihan totaalisesti…. Liike tuntuu epämiellyttävältä jopa ilman painoja…!

 5. Maija

  Täällä ilmoittautuu vielä yks blogisi lukija, joka näki sut eilen töissä kun kävin siel ostoksilla. Tosin en kehdannut kommentoida mitään :/

  • Sanni

   :)

   En mä usko että monet viitsiikään kommentoida, ja se on erittäin ok. Joskus mulle tulee vielä vähän kumma olo siitä että mut tunnistetaan… Mutta juttelijat on yleensä niin herttaisia että eihän siitä voi olla kuin iloinen kun he tervehtivät. :)

 6. Heppu

  Hei,

  Minuakin jäi kiinnostamaan millainen lonkanojennuslaite on? Minun kuntosalilla ei varmaan sellaista olekaan, kun suurin osa laitteista tuntuu olevan toiselta vuosisadalta. Kirjoitan jokaiseen asiakaspalautteeseen (kirjoitan niitä aika usein siis) samasta asiasta. Että olisi kiva jos hyvin vanhoja laitteita voitaisiin joskus päivittää tai lisätä uusia, toimivampia sekaan. Uskon että tällainen aktiivinen kirjoittelu saa jotain aikaan -ainakin sinne on kolme uutta lämmittelylaitetta laitettu jokin aika sitten! :D Ja ne ovatkin hyviä lämmittelylaitteita muuten. Ja kyllä se sali muuten on todella kiva, jos nyt hieman saisivat päivitettyä ilmettään suhteessa hintatasoon.

  Muutenkin aivan ihana ja hauska postaus! Aurinkoista päivää, Sanni!

  • Sanni

   Minuakin jäi kiinnostamaan millainen lonkanojennuslaite on?

   En löytänyt kuvaa googlella mutta se on vähän niinkuin tämä:
   http://www.gymppikunto.fi/images/Laitteet/Reisiojennus.jpg

   mutta siinä ollaan pystyasennossa. Toinen jalka tukea vasten ja toinen ojennetaan suoraksi taakse. Laitteesta on eri versioita, joissain tulee vastus ojennettavan jalan polvitaipeen kohdalle ja joissain (kuten mun laitteessa) vastusta ”potkaistaan” ojennettavan jalan jalkapohjalla.

   Sorry surkea selitys, mä olen tosiaan aivan onneton kaiken liikuntasanaston kanssa….

   • Heppu

    Aa! Sain hyvän mielikuvan laitteesta. Kuulostaa kyllä sellaiselta missä en itsekään viihtyisi enempää kuin on pakko… :D

 7. M

  Täällä toinen jota kiinnostaisi kirjeenvaihtopostaus! :) Ja jolla oli myös jalkapäivä salilla… Tai no oikeastaan keskityin treenaamaan pakaroita ;)

 8. Miira

  Vaikutat todella ehtivältä tyypiltä! Miten oikein selviät noin vähällä unella? Vai oliko tässä poikkeuksellisen aikainen aamu/myöhäinen ilta?

  • Sanni

   Herään yleensä aina seitsemältä ja menen nukkumaan kahteentoista mennessä (Ahvenanmaalla uni tulee jostain syystä jo klo 23, siellä ilmeisesti pystyy rauhoittumaan paremmin… :))

   Pärjään siis n. 7 tunnin unilla. Yli kahdeksaa tuntia en ole nukkunut varmaan 10 vuoteen… ^_^

 9. Anne

  Näytät Minna Kaupilta :)

 10. JonnaH.

  Aivan ihana postaus! Kuitenkin vielä sorrut tuohon tuoksuun, hih. ;)

  • Sanni

   Kuitenkin vielä sorrut tuohon tuoksuun, hih. ;)

   Toivottavasti en…. ;) Kun niitä avaamattomiakin ihanuustuoksuja löytyy kotoa…… Nimimerkillä ”I Have A Problem”.

 11. linpunen

  Hei ihana Sanninen, ensinnäkin lautasesi näyttävät superherkullisilta että iski nälkä! :D Mutta siis sitä mun piti ihmetellä että mistä ihmeestä löytäisin itselleni kirjekavereita? Rakastaisin niin paljon kirjotella ja jännittää postia, mutta mistä ihmeestä sellaisia tänä päivänä löytää? Ja kelle ylipäätään uskaltaa enää kotiosoitettaan antaa? :o

  • Sanni

   mistä ihmeestä löytäisin itselleni kirjekavereita?

   Kokeiles tätä sivustoa:

   http://www.penpalsnow.com/index.html

   Ollut toiminnassa jo vuodesta 1996, tuota kautta minäkin löysin ensimmäiset kirjeystäväni. :)

 12. pualu

  Oli hauska lukea tällainen postaus. :)

  En ilmeisesti lue tarpeeksi blogeja, kun kuvittelin, että postaus kertoo sinun päivästäsi jonkun muun bloggarin kanssa. :D

  • Sanni

   *LOL* :D

 13. Bemu

  Olipas hauska postaus :) Nähtävästi meillä on jotain yhteistä: kynsilakat ja hajuvedet. Olen tänä keväänä sortunut kahteen Lancomen tuoksuun ja nyt yritän vastustaa Guccin yhtä tuoksua…
  Ja kynsilakat; valitettavasti mulla on kynnet todella huonossa kunnossa, mutta pakko oli sittenkin ostaa Mavalan kultainen ja keltainen kynsilakka. Arvaapa mistä sain kimmokkeen noihin väreihin :D
  Onko sinulle muuten tuttu sellainen tuotesarja kuin Bio2You? Ostin Biodellystä tuon sarjan tyrninaamion ja on varsin wow tuote.

  • Sanni

   Arvaapa mistä sain kimmokkeen noihin väreihin :D

   Hmmm….? :D

   Bio2You-merkistä olen kuullut ja minulle on niitä tuotteita tarjottukin, mutta kaikkea ei vain pysty ottamaan vastaan…..

 14. nanna

  Kiitos vaan Luscious Longista, tukka on palannut omaan elastiseen ja pehmeään olemukseensa & kihartuu kuivuessaan söpöille korkkiruuveille. Oli ihan paikallaan, ja tuoksuukin hyvälle :) Mietin kyllä tovin että uskallanko ilmoittautua lukijaksesi, tuntuu itsestäkin hölmöltä bongailla tuttuja kasvoja tuolla tavalla. Oot niin erinäköinen livenä, kuin millaisen kuvan tätä kautta saa, että menin alkuun vähän hämilleni ja mietin, että etkös olekin Ahvenanmaalla :D

  ps. Jos tarviit meikkimallia joskus niin tulisin mieluusti apuun. Tuli vaan mieleeni.

 15. Mohn

  Mahtavaa, että joku vielä kirjoittelee paperikirjeitä! Minäkin olen harrastanut kirjeenvaihtoa joskus useamman kymmenen vuotta, mutta jotenkin nuoruuden kirjeystävät jäivät ja samoin kävi sitten aikuisena jossain vaiheessa, kun elämä muuttui niin hektiseksi, että ei vaan ehtinyt enään. ;-(

  Teininä harrastin kirjepapereiden keräilyä. Harmittaa, että en säilyttänyt kokoelmaani kun ”kasvoin ulos” siitä harrastuksesta, taisin antaa ne pikkusiskolle. :-| Edelleen nautin kauniista kirjepapereista ja onhan niitä silti tuolla muutamat jemmassa, vaikka en enää niitä juurikaan tarvitsekaan.

 16. Cathe Rina

  Ai, ihana postaus, ja erityisesti tuo kirjeenvaihto osui silmiin ja ilahdutti, sellaista harvoin blogeissa näkyy. Itse harrastan myös kirjeenvaihtoa, vaikka olen jo neljäkymppinen .) Ihana harastus.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.