Karkkipäivä
Karkkipäivä

4 tuntia 38 minuuttia ja 33 sekuntia

Sen verran minulla kuluu viikossa kauneudenhoitoon.

Oletteko yllättyneitä? :) Ei sen kauempaa? Itse ainakin olin vähän yllättynyt.

Kellotin viime viikon ajan kaikki kauneudenhoitoon liittyvät tapahtumat erään lukijakommentin inspiroimana. Kauneudenhoitoon laskin meikkauksen, ihonhoidon & kynsien lakkauksen lisäksi myös suihkut & hiustenpesun.

Luku ei itse asiassa ole ihan täsmällinen, sillä unohdin kellottaa kokonaan viime perjantain. Jouduin sitten tekemään päivän kauneudenhoidosta arvion. Samoin tajusin viikon puolessä välissä, että en ollut kellottanut jokailtaista jalkojenrasvausoperaatiotani. Siitä tulisi varmaankin n. 10 minuuttia lisäaikaa.

Näin ollen kosmetiikkafriikki-Sanni käyttää kauneudenhoitoonsa keskimäärin n. 40 minuuttia vuorokokaudessa. Ei ole paljon.

Luulen tosin, että luku olisi ollut paljon, paljon korkeampi jos kellotus olisi tapahtunut jollain sellaisella viikolla, jolloin olisin joka päivä tehnyt huolellisen monivärimeikin. Viime viikon meikit olivat joka päivä peruspikameikkejä kahdella sävyllä toteutettuina. Kynsilakat vaihdoin viikon aikana kerran.

Kauanko te arvioisitte käyttävänne päivässä/viikossa aikaa kauneudenhoitoon? Sitä on muuten yllättävän vaikea arvioida. Ilman kellotusta olisin itse kuvitellut käyttäväni meikkaukseen, ihon rasvailuun ja puhdistukseen vähintään tunnin päivässä.

Postauksen kuvat on muuten otettu 15 minuuttia sitten. Kerrankin näette jotain melkein reaaliajassa! ^_^

Kommentit (39)

 1. kesäheinä

  Palaisin vielä tuohon Youth Code postaukseen, se oli tosi mielenkiintoinen, samoin muutkin INCI-vertailut. Jos sulla intoa riittää, voisitko tehdä joskus vertailun Lorkun Studio Secrets ja Lancomen Effet Miracle meikinpohjusvoiteiden välillä? Ja onko Lorkulla Lancomen Teint Miraclea vastaavaa meikkivoidetta? Ammattimeikkaajan mukaan mulle sopiva sävy on 02 Teint Miraclessa, jos Lorealilla on vastaava meikkivoide, osaatko sanoa, mikä olisi vastaava sävy?

  • Sanni

   Jos sulla intoa riittää, voisitko tehdä joskus vertailun Lorkun Studio Secrets ja Lancomen Effet Miracle meikinpohjusvoiteiden välillä?

   Voisinpa hyvinkin. :)

   Teint Miraclea vastaavaa meikkivoidetta ei L’oreal Parisilla ole.

 2. Taikku

  Mielenkiintoinen postaus. Täytyy itsekkin tehdä vastaava kellotus :)

 3. Mari

  Moikka!

  Osaisitko kertoa miten saan kuivuneen geelirajauksen taas henkiin?

  • Sanni

   Kokeile mikrottaa n. 10 sekuntia täysillä. Joidenkin geelien kanssa auttaa, toiset taas menee siitä vielä enemmän pilalle.

 4. Chaos

  Anteeksi, en tosiaankaan tarkoittanut pahalla. Ihana kuulla, että voit hyvin ja huoleni oli täysin turha :) Mä oon vain tämmöinen herkkä.

  • Sanni

   En mä loukkaantunut, älä huoli. :) Etenkin kun luulen tietäväni, kuka olet. :)

 5. Chaos

  Juu tiedät kyllä :) Tarkensin nyt vain, kun tuolla joku sanoi, että ”Hohhoijaa.” tms niin ei tosiaan ollut pahalla tarkoitettu. Mutta tärkeintä, että sä tiedät :)

 6. maria

  Kolmisen tuntia viikossa? Suihkut, naaman pesut ja meikkaukset.

  Silti tuntuu ettei aika riitä mihinkään. :D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.