4 tuntia 38 minuuttia ja 33 sekuntia

Sen verran minulla kuluu viikossa kauneudenhoitoon.

Oletteko yllättyneitä? :) Ei sen kauempaa? Itse ainakin olin vähän yllättynyt.

Kellotin viime viikon ajan kaikki kauneudenhoitoon liittyvät tapahtumat erään lukijakommentin inspiroimana. Kauneudenhoitoon laskin meikkauksen, ihonhoidon & kynsien lakkauksen lisäksi myös suihkut & hiustenpesun.

Luku ei itse asiassa ole ihan täsmällinen, sillä unohdin kellottaa kokonaan viime perjantain. Jouduin sitten tekemään päivän kauneudenhoidosta arvion. Samoin tajusin viikon puolessä välissä, että en ollut kellottanut jokailtaista jalkojenrasvausoperaatiotani. Siitä tulisi varmaankin n. 10 minuuttia lisäaikaa.

Näin ollen kosmetiikkafriikki-Sanni käyttää kauneudenhoitoonsa keskimäärin n. 40 minuuttia vuorokokaudessa. Ei ole paljon.

Luulen tosin, että luku olisi ollut paljon, paljon korkeampi jos kellotus olisi tapahtunut jollain sellaisella viikolla, jolloin olisin joka päivä tehnyt huolellisen monivärimeikin. Viime viikon meikit olivat joka päivä peruspikameikkejä kahdella sävyllä toteutettuina. Kynsilakat vaihdoin viikon aikana kerran.

Kauanko te arvioisitte käyttävänne päivässä/viikossa aikaa kauneudenhoitoon? Sitä on muuten yllättävän vaikea arvioida. Ilman kellotusta olisin itse kuvitellut käyttäväni meikkaukseen, ihon rasvailuun ja puhdistukseen vähintään tunnin päivässä.

Postauksen kuvat on muuten otettu 15 minuuttia sitten. Kerrankin näette jotain melkein reaaliajassa! ^_^

Kommentit (39)
  1. Eikä muuten ole paha. :D Tuli heti mieleen se joku mainos, missä oli ”Suomalainen nainen käyttää vuodessa kauneudenhoitoonsa plaaplaa..”

    Itse en voi oikein tarkkaa aikaa laskea, kun katselen samalla aina telkkaria kun meikkaan niin se pidentää aikaa taatusti. Silloin meikkaan nopeammin, jos ei ole mitään ”virikkeitä”. ;)

  2. Aamuisin meikkaan n. 45 minuuttia (ihan perusmeikki, haluan vain tehdä sen rauhassa) ja laitan hiuksia n. 15 minuuttia. Jos käyn suihkussa ja pesen hiukset, siihen kuluu vartalon voiteluineen 30 minuuttia + hiusten kuivaamiseen n. 10 minuuttia. Iltatoimet hoituvat 20 minuutissa. Eli parhaimmillaan/pahimmillaan kaksi tuntia päivässä. Ja kaikki ajat olen joskus kellottanut, eivät ole summamutikassa arvioituja. :)

    1. Ja tietysti on myös päiviä, jolloin kauneudenhoitoon kuluu viisi minuuttia (hampaiden pesu + kasvojen rasvaus). Ja päiviä, jolloin saatan väsätä jotain meikkiä parikin tuntia. Mutta se on vain kivaa!

    2. Mullakin menee 45 minuuttia meikkiin jos teen sellaisen kunnollisen, mietitymmän meikin…. mutta nykyään en ilmeisesti enää jaksa meikata. :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *