Karkkipäivä
Karkkipäivä

3 x nopea tricolore

Kolme nopeaa värimeikkiä viime viikolta. En ole edelleenkään jaksanut käyttää paljon aikaa meikkaamiseen, mutta beigestä olen sentään alkanut jo päästää irti. Olen tehnyt töihin yksinkertaisia kolmen värin meikkejä samalla peruskaavalla; vaalea sävy sisänurkkaan, väri 2 keskelle tai loppuluomelle , väri 3 ulkonurkkaan tai luomivakoon ja eyeliner-rajaus yläluomelle.

Quicktricolore3

Quicktricolore1

Quicktricolore2

Quicktricolore4

Kasarihenkeä; sisänurkassa MAC Seedy Pearl, loppuluomella Urban Decay Ransom, luomivaossa Urban Decay Fishnet ja rajaus Indelible Gel Eyeliner Ocanic.

Quicktricolore5

Pikkutropiikki; sisänurkassa Revlon Frosty White, keskellä MAC Bright Sunshine, ulkonurkassa Urban Decay Graffiti ja rajaus Eyeko Graffiti Eye Pen.

Quicktricolore6

Leiskuvaa; sisänurkassa Revlon Frosty White, loppuluomella Kikon sävy nro 49, luomivaossa Fyrinnaen Electro Koi ja rajaus Indelible Gel Eyeliner Magnetism.

Kommentit (13)

 1. Ronjajovi

  Hey, tiedätkö yhtään tuon Indelible Gel Eyeliner Ocanicin hintaa? Juuri tuollaista lineriä olen nimittäin etsinyt.

 2. jemnie

  Tuo pikku tropiikki on aivan mielettömän raikas!

 3. Sonne

  Pikkutropiikki on minunkin mieleeni! :}

 4. Cecilia

  Herkullisia meikkejä!:)

 5. milipili

  Ihania kesämeikkejä!

 6. Peppi

  Ihanan värikästä! Etkö käytä arkimeikissä alaluomella rajausta ja/tai luomiväriä? Toiseksi kysyisin, millaisella siveltimellä laitat geelirajauksen? Ostin Inglotin geelirajauksen vähän aikaa sitten, mutta en ole ihan tyytyväinen omaan siveltimeeni (perusohut rajaussivellin), jotenkin tuntuu että olisi helpompi tehdä siisti raja lyhytkarvaisemmalla. Tai sitten on siveltimen päässä se vika (mikä on todennäköisempää)..

  • Sanni

   Se, meikkaanko alaluomen, vaihtelee. Tykkään ehkä eniten yläluomipainotteisesta meikistä itselläni, mutta välillä laitan alaluomellekin luomiväriä säännöllisesti. Riippuu ihan fiiliksestä. :)

   Mä käytän geelirajauksissa MACin 209- ja 210 -siveltimiä, ihan parhaat. Mä en osaisi tehdä voide/nesterajausta lyhytkarvaisella siveltimellä. Ohuella siveltimellä saan haluamanilaisen sileän viivan.

 7. Jonna

  Ihania värikkäitä kesämeikkejä! Varsinkin tosta ekasta ja vikasta tykkään. x

 8. Maissi

  Satunnainen lukija, eka kertaa kommentoija hei! :)
  Nyt oli vaan pakko päästä sanomaan, että kiitos näistä kivoista väriyhdistelmistä! Olen aina tykännyt räpeltää värikkäitä meikkejä, mutta jostain syystä osaaminen ja uskallus eivät ole riitäneet. Kuitenkin sinun postaamasi kuvat ovat antaneet hyviä vinkkejä ja värikäs meikkaaminen on ihan jo jäänyt itselle tavaksi!

 9. Lisa

  Hei!
  Minulla olisi kysymys liittyen Urban Decay-tuotteisiin. Vanhempani lähtevät pian Skotlantiin matkalle ja lupasivat tuoda minulle kosmetiikkatuliaisia. Haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan Urban Decayn tuotteita, mutta en oikein tiedä mitä pyytäää. UDPP on ainakin pakko saada, mutta mitä muuta kannattaisi pyytää?

  Oletko itse kokenut joitakin tuotteita huippuhyviksi? Käytän yleensä arkimeikissä ruskean ja beigen sävyjä, mutta olen viime aikoina uskaltautunut irroittelemaan niin violetilla kuin turkoosillakin! (hyvinkin paljon blogisi innoittamana :) )

  • Sanni

   Moi!
   Olen kokeillut Urban Decaylta vain Primer Potionia, kahden paletillisen verran luomivärejä ja useita rajauskyniä. Kaikki ovat erittäin hyviä, vaikkakin Ammo Paletin glitter-luomiväreihin (paletista puolet on sellaisia) menee hermot koska glitteriä on koko naama täynnä. Jos olet uskaltautunt jo värejäkin käyttämään, niin suosittelen Deluxe Shadow Boxia. Siinä ei ole glitter-sävyjä, ja muutama neutraali arkisävykin löytyy (Shag, Scratch ja Underground).

   • Lisa

    Paljon kiitoksia!! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.