3 x monitehoinen kasvokuorinta

Tänään esittelyssä kolme kasvokuorintaa eri ihotyypeille.

UNNA NORDIC Paju -kuorinta – kotimaista luonnonkosmetiikkaa

KORRES Pomegranate AHAS & Enzymes Resurfacing Mask – kreikkalaista kosmetiikkaa

NOVEXPERT Velvety Scrub Hydro-Biotic – ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Kaikissa on mukana rakeita, eli ne ovat fysikaalisia kuorintoja. Korres-kuorinnassa on lisäksi myös AHA-happoja sekä entsyymejä, ja se onkin kuorinnoista tehokkain.

Olen saanut kuorintatuotteet blogin kautta.

Pehmeyttä herkälle iholle:

NOVEXPERT VELVETY SCRUB

14,50€ / 60 ml

Raetyyppi: pehmeä jojobarae

Ihotyyppi: herkkä ja kuiva iho

Novexpertin Magnesium-linjan Velvety Scrub on erittäin mieto sekä kosteuttava ja ravitseva kuorintavoide herkälle iholle. Raekoostumus on pehmeää, pyöreäreunaista jojobaraetta, joka tuntuu iholla hyvin hellältä. Täyteläinen voidekoostumus lisäksi miedontaa rakeiden tunnetta iholla.

Ravitsevuutta kuorintavoiteeseen tuovat auringonkukansiemenöljy sekä jojobaesterit. Erityistä: Velvety Scrub -kuorinta sopii myös huulille.

Sannin kokemus: oikein miellyttävän tuntuinen kuorinta, mutta minun makuuni ja ihotyypilleni liian hellävarainen. Iho kyllä pehmenee selvästi ja tuntuu kuorinnan jälkeen sileämmältä, että jotain tämä minunkin ihollani tekee. :) Minä vain rakastan tiheää ja jopa ”hiekkamaista” raekoostumusta, ja ihoni myös kestää tällaisen koostumuksen tuoman mekaanisen rasituksen.

Syväpuhdistusta samealle ja epäpuhtaalle iholle:

UNNA NORDIC PAJU -KASVOKUORINTA 

38€ / 50 ml

Raetyyppi: hienojakoinen bambujauhe

Ihotyyppi: kaikki ihotyypit mutta erityisesti epäpuhdas, samea ja rasvoittuva iho

Kotimaisen Unnan turve-hiili-bambukuorinta on oikein hyvä ja laadukkaan koostumuksen tuote! Se syväpuhdistaa ihoa puhdistavan ja tasapainottavan suomalaisen turpeen, detox-vaikuteisen hiilen sekä kuollutta ihosolukkoa irrottavan bambujauheen voimin.

Turvehan on näitä luonnon ”superstara”-ainesosia mitä tulee ihon syväpuhdistukseen, ja sen vaikutukset ovat vielä savea ja mutaakin monipuolisemmat (lue mudan ja turpeen kosmeettisista vaikutuksista tästä postauksestani). Muta on niitä aineita, joita itse toivotan iholleni erittäin lämpimästi :)

Multi-masking fun.. :)

Hiili on myös tunnetusti tehokas ihon epäpuhtauksien imijä, ja hienojakoinen bambujauhe irrottaa kuollutta ihosolukkoa mekaanisesti. Bambujauheen pitoisuus on pidetty maltillisena, eli tämäkin kuorinta tuntuu iholla hellävaraiselta eikä voimakkaasti ”raapivalta”.

Paju-kuorinnan syväpuhdistavaa tehoa voi säätää antamalla tuotteen vaikuttaa iholla 3-5 tai 15 minuttia. Tuote levitetään kuivalle iholle. Vaikutusajan jälkeen voidetta pyöritellään iholla ja se huuhdotaan pois.

Sannin kokemus: ihanan metsäisen tuoksuinen ja kasvoilla mukavan tuntuinen mönjä 😍 Kuoriva vaikutus on Unnassa minun ihollani miedoin tästä kolmikosta, ja pidänkin tätä enemmän puhdistavana naamiona kuin scrubbina. Iho kyllä syväpuhdistuu ja raikastuu, ja se näyttää kaikin tavoin heleämmältä ja tasaisemmalta kuin ennen kuorintaa, mutta ihon pinta jää vähiten  ”hiotun sileän” tuntuiseksi tästä kolmikosta.
Järeämpää kuorintaa rasvoittuvalle iholle:

KORRES POMEGRANATE AHAS & ENZYMES -KUORIVA NAAMIO

29€ / 75 ml

Raetyyppi: jauhettu granaattiomenansiemen. Lisänä kemiallisesti kuorivaa glykolihappoa (AHA-happo), pajunkuoriuutetta (sisältää salisyylihappoa), valkoista savea sekä entsyymejä.

Ihotyyppi: erityisesti rasvoittuva ja sekaiho, mutta sopii myös normaalille iholle jos tykkää oikein tehokkaasta kuorinnasta – ja iho sietää sitä

No hoppsan, tässäpä on monta eri kuorivaa ja puhdistavaa ainetta samassa tuubissa! Korresin Pomegranate-kuorinta on todellinen kuorinnan tehopakkaus..!

Voidemainen tuote sisältää sekä tiheän mikroraekoostumuksen että komean kattauksen kemiallisesti kuorivia ainesosia – ja vielä valkoista saveakin, ettei mikään syväpuhdistava ”ase” jää käyttämättä..! 😄 Tämä tuote kuorii ja syväpuhdistaa ihon aika lailla perusteellisesti niin vesi- kuin rasvaliukoisilla kuin mekaanisilla aktiiviaineilla.

Pomegranate-kuorinta hierotaan hellävaraisesti kuivalle iholle ja jätetään vaikuttamaan 3-10 minuutiksi. Sitten se huuhdellaan huolellisesti.

Sannin kokemus: mun suosikki tästä kolmikosta! Järeät kuorinnat on mun juttu, tykkään, että iho hioutuu todella sileäksi ja ei haittaa, vaikka vähän kihelmöikin!

Pomegranaten happo- ja entsyymipitoisuus lienee tehokkaalla tasolla, kun mun happoihin tottuneella iholla tuntuu vähän kihelmöintiä tämän vaikuttaessa. Iho jää erittäin sileäksi ja hyvän tuntuiseksi. Love!

Tiesittekö muuten, että on myytti, että kuorinta veisi pois rusketusta? Kuorinta päin vastoin syventää rusketusta, kun se vie pois kuivaa, kuollutta ihosolukkoa joka saa ihon pinnan näyttämään samealta.

Säännöllinen kuorinta on itse asiassa iholle erityisen hyväksi kesäisin, jos käyttää paljon aurinkovoidetta. Aurinkovoiteiden koostumus on tehty sellaiseksi, että se takertuu ihoon mahdollisimman tehokkaasti ja hylkii vettä, jolloin sitä ei saa iholta ihan täysin pois tavallisella suihkugeelipesulla. Kun ihon kuorii pari kertaa viikossa, saa ne sitkeimmätkin aurinkovoidejämät puhdistettua huokosista. :)

Vinkki: erityisen tehokas aurinkovoidekertymien poistosetti on öljy + kuorintakinnas + kuorintatuote (+ suihkugeeli tarpeen mukaan).

Hiero kuivaan ihoon ensin öljyä (esim. rypsiä tai oliivia) se liuottaa irti vedenkestävän aurinkovoiteen jäänteet. Hiero ihoa sitten kuorintakintaalla. Levitä tämän jälkeen iholle mieleisesi mekaaninen kuorintatuote (sokeri, suola, kahvinpurut tai mitä raetta suosikkituotteesi sisältääkään). Pyörittele kuorintatuotetta iholla ja huuhdo lämpimällä vedellä. Viimeistele suihkugeelipesulla, jos iho jää öljyn jäljiltä rasvaisen tuntuiseksi.

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (3)
  1. Joo, tollanen Korres ois hyvä, musta on hirmu vaikeeta ostaa kasvokuorintaa. En halua mitään aprikoosin kuoria naamaa hankaamaan enkä myöskään pelkkää voidetta =D

  2. Mä kokeilen mielelläni uusia kuorinta-aineita, mutta palaan silti aina Madaran Oil-to-milkiin. Sopivan karkeat mutta hienojakoiset rakeet. Mä siis tarvitsen myös kunnolla tuntumaa kuorintaan, mutta se Madaran koostumus on vaan kaikin puolin niin hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *