Karkkipäivä
Karkkipäivä

2014 – Hyvä Vuosi

Tervetuloa uusi vuosi! :) Hei sitten, 2014 – olit oikein hyvä vuosi.

Uusivuosi_XIMG_3395

Meillä on perheessä perinteenä käydä jouluaattoillallisella läpi kulunutta vuotta. Jokainen kertoo parhaat ja myöskin ikävimmät muistonsa vuodelta. Ikäviä asioita ei tietenkään ole syytä korostaa, mutta nekin kuuluvat elämään.

Minun vuoteni 2014 oli täynnä niin mukavia ja ihania asioita, että voin taas klisheisesti mutta ehdottoman sopivasti todeta, että saan olla hurjan kiitollinen paljosta.

Uusivuosi_XIMG_3407

Vuodesta 2014 mieleeni jäävät erityisesti…

* Kööpenhaminan yllätysreissu mieheni syntymäpäivänä

* Pearl Jamin konsertti Tukholmassa – tuntuu, että enää ei tarvitsisi koskaan mennä konserttiin tuon täydellisen illan elettyään

* Kreikan saaret, jotka antavat henkiseen pankkiin niin pajon enemmän kuin kauniita maisemia ja hyvää ruokaa

* Perheenjäsenteni elämäntilanteisiin liittyvät asiat, jotka lopulta menivät mitä parhaiten päin

Uusivuosi_XIMG_3372

Uusivuosi_XIMG_3383

* Liikuntaharrastuksessa saavutettu tavoite; selätin vuoden poikkeuksellisen kurjat alkufiilikset ja onnistuin vuoden aikana ujuttamaan aerobisen lajin liikuntarepertuaariini; olen oppinut juoksemaan. Olkoonkin, että vain juoksumatolla, mutta entinen pienissäkin portaissa hengästyvä ja 15 minuutin hölkän jälkeen täysin uupunut tyyppi jaksaa nyt juosta tunnin tai kaksikin.

* Lukijatapaamiset – tapasin vuonna 2014 enemmän lukijoita kuin aiempina vuosina yhteensä. :) Ekolo-miitti, Dermablend-meikkaukset, Sokos-miitti, Outi Santorinilla, Marianna Troyesissa… Erityisterkut nimimerkki Etusormelle, jonka spontaani kohtaaminen marraskuussa jäi erityisen sympaattisena mieleen!

Uusivuosi_XIMG_3426

Uusivuosi_XIMG_3371

* Työharjoittelu juustolassa – todella pitkäaikainen haave toteutui!

* Patikointi Mont Blancin maisemissa

* Hyttysten täyteinen vaellusviikko Kevolla

. . .

* Ikävänä muistona Jämijärven turma, joka kosketti läheltä

Uudenvuodenkynnet_IMG_3302

Uudenvuodenkynnet_IMG_3310

Uudenvuodenkynnet_IMG_3316

Uuden vuoden kynsillä L’Oreal Color Riche sävy Imperial Gold ja Essien hilelakka Summit Of Style.

Lakat olen saanut blogin kautta.

         Uudenvuodenkynnet_IMG_3325

Kuvituksena kuvia uuden vuoden vietosta.

Juhlimme rauhallisissa merkeissä lohta loimuttaen, glögiä juoden (vielä ei ole kiintiö täynnä :)) ja anopin kotijuustolla herkutellen.

Mr. Karkkipäivä sai juoda keskiyön skumpat loppuun itsekseen Shampanja Avenuen approaan muistellen, kun viisarin heilahdettua uuden vuoden puolelle alkoi muilla jo tahti hyytyä  :) Ei, skumppa ei maistu mulle edelleenkään ^_^

Hyvää vuotta 2015 kaikille!

Kommentit (18)

 1. Paula

  Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle Sanni.
  Blogiasi on ilo seurata.
  Mitähän hauskaa alkanut vuosi tuokaan tullessaan kosmetiikka maailmaan. Jännityksellä odotellen….

  • Sanni

   Kiitos Paula! :)

   Itsekin odotan tulevaa vuotta jo melkein malttamattoman innoissani…!

 2. Hannah

  Ihana vuosi sinulla on ollut :) kuinka sinusta tuli juoksumattojuoksija? Aloitko vain hiljalleen lisäämään juoksun määrää vai mikä on salaisuutesi? :D okei se salaisuus taitaa olla päättäväisyys ja epämukavuusalueella käyminen ;) olen juuri tuo helposti hengästyvä, juoksumatto on aika ok epeli mutta aika harvoin sille tulee kuitenkaan astuttua. Ehkä tässä olisi yksi tavoite vuodelle 2015 :)

  Kaikkea hyvää vuodelle 2015! Kiitos monipuolisesta blogista, tämä onkin lemppariblogini juuri minipuolisuutensa ja tietynlaisen maanläheisyytensä takia :)

  • Sanni

   Aloitko vain hiljalleen lisäämään juoksun määrää vai mikä on salaisuutesi?

   Kerronko sen salaisuuden? :D – Tabletti ja tv-ohjelmat…! ;) En olisi jaksanut alkaa pidentämään 10-15 minuutin juoksuyrityksiäni ilman mukana kulkevaa iPadia jolta katson tv-ohjelmia juostessa. Juokseminen on tylsää, ei siitä mihinkään pääse :p Runner’s high odottaa edelleen kokemistaan.

   TV-ohjelmien avulla onnistuin pidentämään juoksuaikaa pikkuhiljaa 40 minuuttiin ja sitten tuntiin. Aluksi tosin jouduin aina välillä kävelemään kun hengästyin tai väsyin liikaa tai kylkeen pisti. Nyt syksyllä huomasin ilokseni, että jaksan useimpina kertoina juosta koko tunnin eikä kylkeen enää pistä ollenkaan. Ja energiaa riittää. Joululomalla olen juossut kaksikin tuntia ja lopulta lopettanut kun alkaa kyllästyttää, vaikka virtaa vielä riittäisi. Ja nykyään jaksan juosta ilman tv-ohjelmaakin :D Kunhan on hyvää musiikkia ;)

   • Hannah

    hahaha no niinpä tietenkin – tv-ohjelmat on se minunkin salaisuus edes sille vähäiselle ajalle juoksumatolla :D ongelmani taitaa olla säännöllisyys – jos päättäväisesti astuisin matolle säännöllisesti joka viikko, olisi tuloksetkin tietysti ihan erilaiset :) katsotaan, kaipaan aerobista vastapainoksi saliharrastukselle, siitä tulee vain useimmiten tingittyä ennemmin kuin salitreenistä :) oletko muuten lisännyt hiilarimääriä juoksun myötä? Entä nyt kun aloitat kahden viikon induktion, mikä kiinnostaisi itseäkin; aiotko juosta myös sen aikana?

    • Sanni

     oletko muuten lisännyt hiilarimääriä juoksun myötä?

     En ole, juoksen pääsääntöisesti kai niin matalalla teholla (peruskuntoalueella), että keho polttaa muutenkin rasvaa suurimman osan juoksun ajasta eikä suuremmalle hiilarivarastolle ole tarvetta. Sykettä en mittaa, mutta arvioin, ettei juoksumaton nopeustasoni välillä 8-9,5 ole niin kovatehoista juoksua että lihakset vaatisivat glykogeenia ensisijaiseksi energiaksi.

     Joudun kylläkin myöntämään, että nyt joulukaudella olen jaksanut juosta kaikkein pisimmät lenkkini – ja kieltämättä vähän pohdin, saattoiko juhlaherkkujen korkeammalla hiilihydraattipitoisuudella olla jotain tekemistä asian kanssa… ;)

     Entä nyt kun aloitat kahden viikon induktion, mikä kiinnostaisi itseäkin; aiotko juosta myös sen aikana?

     Juoksin myös marraskuun induktion aikana tunnin mittaisia peruslenkkejäni ilman ongelmia, joten nytkin jatkan samaan tahtiin! :) On tietysti mielenkiintoista verrata, riittääkö energia kahden tunnin satseihin niin kuin joulun aikaan.

     • Hannah

      Kiitos vastauksista! Juu tuo onkin totta varmasti että kun juokset matalammalla nopeudella (samoilla 8-9,5 minäkin itseasiassa) ei hiilarin lisäykselle ole tarvetta, mutta voisi kuvitella että joulun tankkaus selittää kyllä pidemmän suorituksen. Induktion jälkeen jos kirjoitat postauksen niin muistaessasi raportoi myös pidempien juoksurupeamien sujumisesta :)

      • Sanni

       Induktion jälkeen jos kirjoitat postauksen niin muistaessasi raportoi myös pidempien juoksurupeamien sujumisesta :)

       Ehdottomasti! :)

 3. Nimetön

  Jämijärvi mielessä täälläkin, nyt vietimme ensimmäisen joulun ilman ystävääni ja vaikeaahan se oli. Onneksi hänestä jäi iloiset ja nauravaiset muistot; niiden voimalla eteenpäin.

  Positiivisena sanoisin että rohkaistuin tutustumaan moniin uusiin ihmisiin, eikä kukaan heistä purrut kun menin juttelemaan :).

  • Sanni

   nyt vietimme ensimmäisen joulun ilman ystävääni ja vaikeaahan se oli. Onneksi hänestä jäi iloiset ja nauravaiset muistot; niiden voimalla eteenpäin.

   <3

   Ihana juttu tuo positiivinen muisto vuodelta, *peukku* :)

 4. Minä vain

  Samoin sinulle hyvää uutta vuotta! Sain muuten eilen postissa paketin, oli kiva avata :) Se oli kyllä ollut postissa jo tovin mutta lappu ei ollut tullu mulle.. Sanoin vaan miehelle että tää on ilmanen paketti :)

  • Sanni

   Hyvä että sait paketin ilman lappuakin..! :) Tuliko siitä muistutus vai kysyitkö vain postissa onko sinulle tullut pakettia? Jouluna varmaan katoaa tavallista enemmän postia kun pakettien ja korttien volyymi on niin mieletön…

 5. R

  Hyvää uutta vuotta, Sanni! Ja hyvää uutta vuotta myös muille tämän blogin parissa viihtyville!

  Karkkipäivä on ollut minulle ihan mielettömän ihana päivien piristys jo pitkään, jo silloin kun en itse meikannut käytännössä koskaan enkä pahemmin hoitanut ihoani. Kirjoitinkin sinulle joskus sähköpostia, johon vastasit ystävällisesti ja kirjoitit sitten blogiisikin aiheesta, josta kyselin eli ajatuksiasi vähemmän kosmetiikkaa käyttävistä ihmisistä ja muistaakseni vähän myös itsetunnon liittymisestä meikkaamiseen.

  Nykyään käytän itse paljon enemmän kosmetiikkaa kuin ennen. Yksi syy on se, että luonnonkosmetiikasta on löytynyt kaikkea kivaa, toinen se, että kuiva ihoni on alkanut vaatia toimenpiteitä ja kolmas ehkä se, että itsetuntoni (tai joku) on vahvistunut sen verran, että kehtasn meikkailla ihan luomivärineen kaikkineen. En kyllä edelleenkään meikkaa läheskään joka päivä enkä hoida ihoani niin hyvin ja säännöllisesti kuin saattaisi olla syytä, mutta koen silti olevani nykyään jokseenkin hurahtanut kosmetiikkaan. Välillä suorastaan nolottaa, kai siksi että tämä on niin pinnallinen asia hurahtaa – mutta niin toisaalta on aika pitkälti kaikki muutkin harrastukset, joissa ei paranneta maailmaa. Ehkä eniten vaivaa se kuluttamiseen ja ostamiseen liittyvä puoli asiassa.

  Karkkipäivä on joka tapauksessa ollut paitsi innostajanani myös aika tärkeä lähde etsiessäni tietoa ja kokemuksia tuotteista. Täältä jää tunne, että tuotteista kerrotaan rehellisesti ja kattavasti. Minuun ei vetoa arvostelut, joissa lähinnä sanotaan ”ihan kiva”. Haluan tietää jotain tuntumasta, tuloksesta, kestävyydestä yms. Tätä kautta olen löytänyt omiin varastoihini esim. Lily Lolon ja Madaran pihlajavoiteen, (jota voin muuten aivan hyvin käyttää myös kasvoillani). Lushin shampoo kiinnostaisi puolestaan nyt aika paljon.

  Halusin vain kertoa, nyt kun on tavallaan merkittävä taitekohta, että tykkään tästä blogista ja blogipersoonastasi todella paljon! <3 Kaikki aihealueet eivät ole kiinnostaneet minua yhtä paljon, mutta se ei ole haitannut. En pistä pahakseni, vaikka minua vähemmän kiinnostavia juttuja tulisi pitkäänkin putkeen, tärkeintä on, että blogi on kirjoittajansa näköinen. :) Tykkään tästä joka tapauksessa sellaisena kuin tämä on, sopivan analyyttinen mutta kevyt. :)

  Toivottavasti saadaan nauttia Karkkipäivästä vielä pitkään!

  • Sanni

   Kiitos R! :)

   Tunnistinkin heti nimesi sähköpostiosoitteestasi ennenkuin olin lukenut kommenttia, ja mietin että mistä nimi on tuttu, olisitkohan joskus lähettänyt minulle meiliä… Ja kommentista sitten selvisi että näin olikin..! :)

   Onpas hauska kuulla että olet sittemmin ”hurahtanut kosmetiikkaan” :) Hihii… Ripaus tai suurempikin kauhallinen pinnallisuutta kuuluu jokaisen elämään (no, ehkä ei munkkien). Minä näen asian niin, että mikään, mistä saa iloa ja mikä ei satuta muita, ei voi olla elämässä pahasta ^_^ Kyllä maailmanparantajatkin saavat nauttia vaikka ”Kauhea kankkunen” -leffoista, eikö niin? :)

   Mutta ymmärrän kyllä tuon kuluttamiseen ja ostamiseen liittyvän ahdistuksen. Voin itsekin allekirjoittaa sen kokemuksen. Ainahan rahalle olisi viisaampikin kohde kuin 78:s luomiväri. Sinun kohdallasi kuitenkin uskon, että tilanne on kaukana tuosta… ;) Iloitse ”turhakkeistasi” hyvällä omallatunnolla. Kuten tiedostat – ei ne heppatytötkään maailmaa ratsastamisella paranna. Ja ratsastus on aika pirun kallis harrastus ;)

 6. R

  Äh, typerä kännykkä sotki loppukappaleen ja lähetti sitten kommentin kesken kaiken.

  • Sanni

   Lisäsin loppukommenttisi tuohon alkuperäiseen :)

 7. Etusormi

  Hih, kiitos. Ehkä vähän punastuin. :)
  Toivotaan oikein hyvää ja antoisaa vuotta meille kaikille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.