2 x uusi silmämeikinpoistoaine jota mäkin voin käyttää :)

Rakastan kirjoittaa kasvojen ja meikin puhdistustuotteista. Se on ihonhoitotuotteissa minua eniten kiinnostava osa-alue. En tiedä johtuuko sitten siitä, että kosteusvoiteista minulle sopivat melkein kaikki (kunhan liikutaan oman ihotyyppini voiteissa), kun taas putsarien ”suorituksissa” on hurjasti eroja.

Erityisen haasteellinen tuoteryhmä on silmämeikinpoistoaineet. Blogiani säännöllisesti lukevat eivät ole voineet välttyä kuulemasta tuhat ja yksi kertaa, kuinka silmäni reagoivat huonosti melkein kaikkiin putsareihin seurauksena kirvelyä, turvotusta, jopa pistelyä sekä näkökentän sumentumista (liian rasvaiset putsarit). Puhumattakaan siitä, että meikki ei lähde ilman tajutonta hinkkaamista. En halua raastaa ripsiä irti joka kerta kun poistan meikin.

Parhaaksi ja hellävaraisimmaksi koostumukseksi on osoittautunut geeli. Ikävä kyllä tämä on juuri se koostumus, jota silmämeikinpoistoainemarkkinoilla on tarjolla kaikkein vähiten.

NC_silmameikinpoistoaine

Joillain lukijoilla on varmasti muistissa ostosreissuni Vapaa Valintaan kolmisen vuotta sitten, kun hamstrasin kauhuissani kaupan kaikki loput Natural Coden geelimäiset silmämeikinpoistoaineet kuullessani putsarin lopetuksesta. Minulla on niitä vieläkin varastossa ainakin yhden vuoden tarpeisiin. <3 Natural Coden paksu, täydellisesti iholla ja ripsillä liukuva geeli lienee paras silmämeikinpoistoaine mitä olen koskaan käyttänyt. Ei venytä ja rasita ihoa ja säästää ripsiä, ja meikki irtoaa moitteettomasti. Tiedän, että se päivä on surullinen, kun varastoni vihdoin loppuu.

Tällä pohjustuksella (huomaatte, että todella tykkään puhua putsareista), voimme vihdoin siirtyä esittelyn kohteena oleviin silmämeikinpoistoaineisiin. :) Olen saanut kummatkin kokeiltavaksi blogin kautta.

Lierac_silmameikinpoisto

LIERAC Démac Yeux Double Care

Kun minulle tarjottiin tuotetta testiin, kieltäydyin ensin. Koska se on nestemäinen. Kuulun todelliseen kuluttajien vähemmistöön, kun pidän nestemäisistä silmämeikinpoistajista kaikkein vähiten. Ne ovat juuri niitä, joita saa hinkata hinkkaamasta päästyään, ja luomi venyy & ripset irtoaa koska nestemäisissä hyvin harvoin on mitään liukuvuutta tuovia ainesosia. Muut ihmettelevät ja kuvailevat, kuinka he vain painavat nesteeseen kostutetun vanulapun luomilleen, odottavat hetken ja ta-daa, meikki on liuennut nesteeseen vailla mitään hinkkailuja. Minä voin vain todeta että ”Häh?!”, sillä en ole eläessäni päässyt kokemaan moista meikinpoistotaikaa nestemäisen tuotteen yhteydessä.

Noniin, asiaan Sanni. Tuleeko tästä tuotearvostelusta nyt yhtään mitään? :D

Otin sitten kuitenkin Lieracin vastaan, kun minulle vakuuteltiin sen ehdotonta hellävaraisuutta. Neste annostellaan suihkepullosta, ja se tulee ulos kevyesti vaahtomaisena (ei minään moussena siis mutta ei perus-nesteenäkään). Toden totta, aine ei kirvele silmissä ollenkaan, ja koostumus sallii vanulapun pyörittelyn iholla liukuvammin kuin mihin olen yleisesti nesteissä tottunut. Ei tämä tokikaan geelin liukuvuuteen yllä, mutta aika hyvä kuitenkin! About 129 kertaa parempi kuin esimerkiksi suur-inhokkini, monien niin rakastama Cliniquen Take The Day Off (sitä kun käyttäisin vaikka kuukauden putkeen niin saisin varmaan hyvästellä ripseni…)

Tuomio: Yllättävän hyvä, erittäin hellävarainen js miellyttävän tuntuinen silmämeikinpoistaja. Lierac itse asiassa kertoo koostumuksen vieläpä ”hoitavan ja vahvistavan ripsiä ja kosteuttavan silmänympärysihoa” (siitä nimi Double Care), mutta tuohon lupaukseen en ota kantaa. Jotta tuollaisia vaikutuksia pääsisi toteutumaan, on tuote tietysti jätettävä iholle (ja Lierac neuvookin tekemään niin), mutta itse huuhdon putsarin aina pois.

Lierac Démac Yeux Double Care on hajusteeton ja öljytön ja sitä myydään apteekeissa. Hinta 26€/100 ml.

 LorealAbsoluteSoftness_MicellarGel

L’Oreal Paris Absolute Softness Micellar Gel Eye Make-Up Remover

Misellaari siellä, misellaari täällä… :) Misellaari on nyt niin in että se liitetään yhä useampiin eri putsareihin (viimeisimpänä liinat). Alunperin misellaari-puhdistajat olivat pelkästään nestemäisiä. Jäämme odottamaan, että miselli-teknologia siirtyy pian kaikkiin putsareihin maidoista vaahtoihin.

Asiaan taas! :) Tässä meillä nyt siis on pitkästä aikaa uusi GEELImäinen silmämeikinpoistoaine! Huraa! Tuote ilmestyi kauppoihin käsittääkseni viime syksynä. Joku lukijakin vinkkasi minulle tästä, mutta niinkuin usein näyttää tapahtuvan, ennenkuin ehdin itse ostaa tuotetta kokeiluun, sitä tarjottiin minulle maahantuojan taholta. (Ehkä siellä luetaan blogien kommenttejakin..? :))

Lieracin tavoin myös tämä putsari on hajusteeton ja hellävarainen. Geelin koostumus on ohuempi kuin Natural Code -lempparissani eikä liu’u iholla yhtä nohevasti, mutta oikein hyvin se toimii kuitenkin; meikki lähtee kiitettävästi eikä ihoa ja ripsiä tarvitse hinkata älyttömästi. Muutaman kerran silmissä on tuntunut pientä kirvelyä kun olen pitänyt silmiä auki.

Tuomio: aika hyvä silmämeikinpoistoaine, vaikkakaan ei yllä koostumuksensa puolesta Natural Coden tasolle. Ehdottomasti kuitenkin ostaisin kaupan valikoimasta tällä hetkellä juuri tämän tuotteen, jos silmämeikinpoistoaineeni olisi lopussa.

Joudun tunnustamaan, että en tiedä tuotteen tarkkaa hintaa, mutta ei se varmasti sarjan hintatason tuntien voi olla yli 10 euroa. Purkin koko on 125 ml.

LISÄYS: Kumpikaan putsareista ei poista vedenkestävää silmämeikkiä.

*

Mikä on teidän silmämeikinpoistoainesuosikkinne?

Kommentit (84)
  1. Mun luottoputsari silmämeikille on juurikin se sun kammoama Clinique :D Sillä saa hyvin pois UDPP: joka mulla ei vesiliukoisilla putsareilla lähde. Lisäksi sillä saa putsattua mun luottoripsarini Cliniquen Lash Powerin, vaikka se onkin lämpölukkoripsari.

    Mulla on toi Natural Code suihkussa, mutta käytän sitä harvoin koska se jostain syystä hankaloittaa näiden lämpölukkoripsareiden poistoa. Suihkussa poistankin silmämeikin yleensä naamaputsarilla, eli Sensain ykkösvaiheen cleansing creamilla tai balmilla :)

  2. Häpeäkseni tunnustan, että en omista silmämeikinpoistoainetta… :D Mulla on sama ongelma; kirvelee ja kyynelneste muuttuu öljyiseksi, kun se jo ennestään on vähän öljymäistä. Oikeastaan vain Lumenen smp-aineet sopii mun silmille, mutta olen aika sievästi saanut meikit pois kasvoputsareilla. Ja kaikki ripsetkin on tallessa! :D

Kommentointi suljettu.