2 x Lavera Blooming Nude -meikkilook

Kaksi erilaista meikkilookkia Laveran kesän limited edition -meikeillä.

Viileä ja ”lämmin-viileä”.
Natural Pastel Edition -nimeä kantavassa meikkikokoelmassa on kaksi poskipunapalettia, kaksi luomiväripalettia ja kolme huulipunaa.

Poskipunapaleteissa on korallin ja pinkin sävyjä, luomväripalettien sävymaailma kulkee nuden, savuisen taupen, roosan ja beigen sävyissä. Helppoja väriharmonioita.

Huulipuniin olisin kaivannut vielä jotain persikkaista tai korallista sävyä, mutta ovat nämä marjaisetkin sävyt kauniita.

Tein kummatkin tämän jutun silmämeikit Blooming Nude 01 -luomiväripaletilla.

Blooming Nudessa on seuraavanlaiset sävyt ja koostumukset:

1 Satiinimattainen vaalea

2 Satiininen beigeroosa

3 Satiinimattainen vaalea kaakaonruskea

4 Hohtava pronssi

5 Hohtava taupe jossa aavistus liilaa

6 Kevyesti hohtava savuinen liilaan taittava tumma taupe

LOOK 1: KEVYT SMOKEY-EYE

Käytin silmämeikissä Blooming Nude -paletin sävyjä 6, 5, 2 ja 1.

Poskilla Rosy Spring -poskipunapaletin pinkkiä sävyä sekä viileän shampanjan sävyistä highlighteria.

Huulilla Rosy Pastel 01 -huulipuna.

Blooming Nude -paletin tummimmat sävyt ovat pigmenttisyydeltään medium-tasoa, eivät kovin voimakkaita. Levitin liikkuvalle luomelle ensin paletin tumminta taupen sävyä ja sitten hohtavaa, hieman vaaleampaa taupea osittain tummimman sävyn päälle ja luomivakoon.

Luomivaon yläkaareen levitin beigeen taittavaa roosaa (sävy näyttää kuvassa aika kanervaiselta, mutta ei ole livenä noin viileä), ja kulmakarvojen alle paletin vaaleinta sävyä.

Viileä Rosy Spring -poskipunapaletti on näistä suosikkini. Kirkas pinkki on iholla aivan ihanan raikkaan sävyinen..!

Paletissa on puuterisen shampanjan sävyinen korostussävy, heleä, satiinimattainen kirkas pinkki sekä satiinimattainen viileä korallipinkki. (En tiedä miksi kuvasin pinkin ja korallin eri järjestyksessä kuin missä ne ovat paletissa. :p)

Lämpimässä Coral Bloom -paletissa on siinäkin korallinen sävy joka on melkein sama kuin 01-paletissa mutta hieman lämpimämpi.

Coral Bloomin korostussävy on pigmenttisempi ja hohtavampi kuin Rosy Spring -paletin. Satiinimattainen korallin sävy on mieto ja hyvin hienovarainen. Kirkkainta sävyä, satiinimattaista tummaa roosapinkkiä, en ole vielä ehtinyt kokeilla meikissä. Tämä sävy menee varmasti viileällekin iholle.

LOOK 2 : LEMPEÄÄ ROOSAA JA PRONSSIA

Tämä look on ”lämmin-viileä”; lämmin iho ja silmät, viileät huulet.

Poskilla Coral Bloom -paletin korallipersikkainen sävy (kuten näkyy, se on erittäin hillitty), huulilla Pink Pastel 02 -huulipuna.

Silmämeikki toi mieleeni Diorin vanhan Sunset Café -paletin sävymaailman <3 Vanhat Dior-fanit tietävät… :-*

Levitin liikkuvan luomen keskelle paletin pronssista sävyä (4), ulkonurkkaan taupea (5) ja luomivakoon roosaa (2) sekä vaaleaa kaakaonruskeaa (3). Sisänurkkaan ja kulmaluulle levitin paletin vaaleinta sävyä (1).

Loppuun vielä kuvat toisesta luomväripaletista, tällä en ole ehtinyt vielä meikata:

Blooming Pastel 02 -paletti on ykköspalettia viileämpi ja roosaisempi.

Swatchasin töissä sävyt ja kuvailisin niitä näin:

Satiinimatta vaalea

Satiinimatta nudevaalea roosa

Satiininen liilaan taittava puuteriroosa

Roosaan taittava vaalea, puuterinen beige

Hohtava luumu/viininpunainen

Creamy mattainen tummanruskea

Tällä hetkellä Natural Pastel Edition -meikit ovat maahantuojan oman verkkokaupan lisäksi saatavilla Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Kummastako lookista tykkäsitte enemmän?

Mun täytyy sanoa että smokey on mun lemppari, vaikka roosan ja pronssin sävyinen on kesäisempi :)

kauneus silmameikki luonnonkosmetiikka
Kommentit (15)
 1. Tuo roosan ja pronssin värinen on mun mielestä kiva, mutta en vielä ole tottunut lämmin-kuuma -yhdistelmiin. :) Eli eri huulipunalla olisi parempi.

  Diorilla oli muuten ihana 3 couleurs Coral Canvas -paletti. Ihailin sitä Kicksissä, mutta siinä oli ihan älyttömän voimakas metallinen hohto, kun sävyjä kokeili kämmenselälle. En ymmärrä miksi Dior tekee tätä välillä ja esim.Chanel käytännössä aina. Luulisi, että ostajakunta on käytännön syistä hieman vanhempaa, joten himmeämpi satiininen hohto olisi varmasti myyvempi? Yli 70€ hinta on muutenkin älytön, kuten kauppaan olisi jäänyt, anyway, mutta todella kaunis yhdistelmä silti. :)

 2. Onko sulla Laveran meikkipohja myös? Olen miettinyt sitä mutten uskaltanut ostaa. Jos se ei ole olekaan riittävän peittävä ja kestävä.

  1. Näissä kuvissa ei ole Laveran pohjaa. Mä tykkäsin rehellisesti siitä edellisestä Laveran meikkivoiteesta enemmän, sen kevyesti moussemainen koostumus oli minulle enemmän mieleen kuin tämä uusi. Tämänhetkinen Laveran Soft Liquid -meikkivoide on sellainen perushyvä meikkivoide kevyiden luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden joukossa, ja tekee kokemukseni mukaan useimpien iholla tosi kaunista jälkeä (olen meikannut sillä kymmeniä asiakkaita). Se ei kuitenkaan ole erityisen peittävä, ja on mielestäni kauneimmillaan kun sitä ei lähden kovin kerrostamaan (luonnonkosmetiikalle tyypillisesti, sen silikoniton koostumus voi ”kökkööntyä” kun kerroksia levittää päällekkäin). Jos tätä kerrostaa, se kannattaa tehdä Beautyblender-tyyppisellä kostealla munasienellä niin uudet kerrokset asettuvat siististi.

   Eli summa summarum: Laveran Soft Liquid Foundation on oikein hyvä luonnonkosmetiikan meikkivoide silloin kun haetaan luonnollista, hoitavaa ja kuulasta meikkipohjaa. Jos haussa on selvästi peittävä meikkivoide, valitsisin jonkin toisen merkin, tai kokeilisin Laveran kiinteää meikkivoidetta joka on tosi peittävä :)

   Kestävyys Soft Liquidissa on mielestäni oikein hyvä, oma ihoni tosin ei ole rasvoittuva mutta se kestää minulla paremmin kuin monet synteettiset meikkivoiteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *