Karkkipäivä
Karkkipäivä

100. kirjoitus ja statistiikkaa

Karkkipäivä-blogi sai alkunsa 22. huhtikuuta ja nyt, runsaat kolme kuukautta myöhemmin, on päästy sadanteen postaukseen. Ajattelin että voisin pyöreiden kunniaksi kertoilla vähän blogin statistiikkaa.
Karkkipäivää lukee päivittäin n. 250 uniikkia kävijää. Parhaimpina päivinä luku on hieman yli 300. Se ei ole mitään verrattuna suurten ja suosittujen blogien kävijämääriin, mutta itse olen luvusta erittäin iloinen, ottaen huomioon että blogini aihealue on niinkin kapea kuin meikkikuvat. Kiitos kaikille teille jotka käytte Karkkipäivää lukemassa (tai katselemassa, tekstihän ei täällä ole pääosassa), mukavaa että teitä on olemassa! :)
Blogilistalla Karkkipäivä on kolmanneksi suosituin meikkaus-aiheinen blogi. Edellä olevat Tiptoes ja Don’t wanna grow up kirjoittavat pääsääntöisesti muista aiheista kuin meikeistä.

Top 10 luetuin sisältö blogissa on tähän saakka ollut:

(Tai, no, itse asiassa statistiikkaa on laskettu vasta 15. kesäkuuta lähtien joten sitä aiemmat julkaisut eivät tällä listalla näy..)

1. Nettishoppailun ABC
2. Man(ly) what colours!
3. Meikki-idoleita
4. Kulmakarvojen sietämätön keveys (uskomatonta että tämä aihe on kiinnostanut niin monia!)
5. Dial 911 Nails
6. Opas varjostuksiin
7. Näitä ilman en pärjää
8. Rannalla
9. Geelirajaus-scam
10. Arkiaamu

Jännä että Dial 911 Nails sijoittuu listalla noin korkealla vaikka julkaisin kirjoituksen vasta viikko sitten. Kynsijutut näkyy siis myös kiinnostavan lukijoita! Minä en kuitenkaan ole mikään Charming Nails, joten mitään huikeita kynsitaiteiluita ei Karkkipäivässä valitettavasti tulla näkemään.

Omat suosikkini tähän saakka julkaistuista meikkikuvista ovat seuraavat (kronologisessa järjestyksessä):

1. Urban Decay Peace, Ransom ja Graffiti

2. Pure Luxe Peach Champagne & Bloom

3. Dior Bleu Denim & Make Up Store Elf

4. Indelible Black Out & Pure Luxe Bloom

5. Coastal Scents Coral, Fyrinnae Electro-Koi & Mad Minerals Gossip

6. Pure Luxe Driftwood, Fyrinnae Electro-Koi & MAC Carbon

7. Urban Decay Graffiti & Zero

8. L’oreal Ultra-violet, Brown Lamé & Sand Lamé

9. Mad Minerals Taxi & Trust Fund

10. Manly 120

Onko teille jäänyt joku meikki erityisesti mieleen? Onko joku muuten kokeillut tehdä kotona Karkkipäivän meikkejä?

Kommentit (7)

 1. Anonymous

  Rakastan ton 3. meikkikuvan väriä/värejä! Aivan ihana!! (ylläri jos tykkään ku mun lempiväri :D)

 2. Charming nails

  Vaikee valita parasta kun kaikki on ihania mutta ne Isadoran Blooming spring kuvat oli niin hempeitä. Saat ne värit mielettömän hyvin näkymään kvissasi, toisin kuin eräät :)

 3. Beauty Babe

  Charming nailsin viestiä mukaillen, sun kuvissa näkyy kyllä sävyt uskomattoman hyvin! Huomaa että on taitava valokuvaaja ja hyvä kamera, ei tämmöisellä halvalla peruspokkarilla ilman kuvankäsittelyjä saa ihan tuollaisia kuvia aikaan. :) Sun kaikkia meikkikuvia on siksi ilo katsella, kun ne ovat niin laadukkaita – sekä valokuvat että meikkaus!

  Mulle on jäänyt mieleen IsaDoran Blooming Springin kuvat siksi, kun pitkään kyseisestä paletista haaveilin ja se näytti sun kuvissakin aina niin ihanalta. Nyt sain vihdoin oman Blooming Springini hankittua. :)

 4. milipili

  Sateenkaari-meikki on jäänyt hyvin mieleen, sitä olenkin käyttänyt monesti tänä kesänä ja myös monia muita, viimeisimpänä oranssi/keltainen/lila yhdistelmää.

 5. Jenny

  Oma suosikkini on ehdottomasti ollut tuolla listallasikin näkyvä numero 7. Urban Decay Graffiti & Zero! Se jotenkin kolahti täysin, siinä on rakastamaani vihreää juuri oikean sävyisenä. Pakko tunnustaa, että tallensin sen myös suosikkeihini, jotta voisin nopeasti saada sen näkyviin, kun jonain päivänä löydän sopivan vihreän ja voin ruveta sitä matkimaan.. ;)

 6. Inkivääri

  Jenny – hihii, onpa hauska kuulla…! Toivottavasti löydät tuollaisen vihreän, luulisi ainakin mineraalifirmojen satojen sävyjen joukosta löytyvän ellei halua ihan UD:n Graffitia itseään hankkia. :)

  Ja kiitokset myös muille kommentoijille, mäkin muuten tykkään niistä Blooming Spring -meikeistä kovasti! Se paletti on kyllä vuoden onnistunein hankinta, ei voi muuta sanoa.

  En kyllä tiedä mitä höpsitte meikkikuvien väreistä, kyllä mä ainakin näen BB:n ja CN:n kuvat ihan yhtä värikylläisinä kuin omanikin..! :)

 7. Anonymous

  Itse en tiedä meikkaamisesta paljoakaan, mutta tuo 7. meikkikuva on todella ihana :o

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.