Laveran kesämeikkikokoelma 2021 Into The Summer

Esittelyssä Laveran limited edition -kesämeikkikokoelma :) ☀️⛱

Olen saanut tuotteet töistä.

Laveran tämän kesän meikkikokoelma on nimeltään Into The Summer.

Kokoelma hakee inspiraationsa Miami Beachin, Kapkaupungin ja Los Angelesin kaltaisten kesäkaupunkien rohkeista väreistä. Miami Beach sopiikin mielestäni hyvin kokoelman teemaksi, sillä Miami vie tällaisen kasarilapsen muistot heti 80-luvulle, kiitos Miami Vicen legendaarisen TV-sarjan. (Don Johnson..! 😎) Laveran kesäkokoelman sinistä, keltaista ja turkoosia yhdistävä sävymaailma yhdistettynä barbiemaiseen tuoksuun luo vahvat kasarivibat…!

Kyllä – tuotteissa on makea, hedelmäinen tuoksu joka vie ajatukset välittömästi 80-luvun tuoksuviin nukkeihin, My Little -poneihin ja pyyhekumeihin. ☺️

Tässä kaksi kesäkokoelman meikeillä tekemääni lookkia.

Kokoelma on myynnissä yksinoikeudella ainoastaan valikoiduissa K-Citymarketeissa:

KCM Helsinki Easton⁠
KCM Helsinki Malmi⁠
KCM Helsinki Ruoholahti⁠
KCM Vantaa Koivukylä⁠
KCM Vantaa Tammisto⁠
KCM Vantaa Myyrmäki⁠
KCM Espoo Sello⁠
KCM Espoo Iso Omena⁠
KCM Järvenpää⁠
KCM Kerava⁠
KCM Turku Länsikeskus⁠
KCM Turku Kupittaa ⁠
KCM Pirkkala⁠
KCM Oulu Kaakkuri⁠
KCM Kuopio Kolmisoppi⁠
KCM Lappeenranta⁠

Kokoelman kaksi luomiväripalettia sisältävät kolmen eri koostumuksen sävyjä. Värikkäät sävyt ovat hohtavia wet & dry -luomivärejä, ruskeat sävyt ovat mattaisia puuteriluomivärejä ja paletin highlighter-sävy on voidemainen.

Palettien OVH-hinta on 10,50€.

Kokoelman aurinkopuuterit poikkeavat tavanomaisista aurinkopuutereista: Sun Glow Powder -puuterit tuovat iholle hehkua ja hyvin kevyen sävyn. Varjostuksia niillä ei voi tehdä, eikä merkittävästi sävyttää ihoa. Itse nimeäisinkin nämä ”bronzing highlightereiksi”. :)

Aurinkopuuterien OVH-hinta on 12,50€.

Kumpikin sävy on neutraali eikä taita voimakkaasti keltaiseen eikä liioin punaiseen. Sunset Beach on sävyistä vaaleampi, Golden Sahara tummempi. Pigmenttiä näissä on niin miedosti, että sävyjen syvyysero on lopulta hyvin pieni.

Kumpikin tuo iholle hehkua ja vain aavistuksen sävyä. Tykkään näistä tosi paljon! Rusketun hyvin, enkä oikeastaan koskaan ole käyttänyt aurinkopuuteria varsinaisesti ihon sävyttämiseen. Etenkään kesällä siinä ei olisi mitään pointtia..! Sen sijaan tällainen beigen sävyinen hehkutuote on aivan ihana silaus korostamaan ruskettunutta ihoa..!

Kokoelman Matt’n Stay Lips -huulimeikkikynät ovat nekin aivan ihanat! 😍 OVH-hinta näille on 10,50€.

Erään kollegan kanssa kumpikin totesimme, että näissä on vielä miellyttävämpi ja paremmin liukuva koostumus kuin vakiovalikoiman Matt’n Stay -kynissä. Ihan superhyvä koostumus, ja niin helppo käyttää!

Fiilistelinkin tätä huulimeikkituotetta talven huulipuna-postauksessani, käytän Matt’n Stay -kyniä kaiken aikaa. Pohjustan ja sävytän niillä huulet ja levitän päälle huulikiillon. Toki nämä näyttävät tosi kivalta myös yksinään. Mä vain olen kiiltävän huulimeikin ystävä..! 😙

Kesäkokoelman sävyt ovat murrettu nuderoosa Pink Splash, kirkas marjaisa pinkki Pink Siesta ja murrettu tummempi vanha roosa Dreamy Tulip.

Dreamy Tulipin väriä on vaikea kuvailla, mutta se on suosikkini..! Sävy näkyy huulillani yllä olevassa korallisessa meikki-lookissa :)

Coral Touch -paletissa on korallinen ja turkoosi wet & dry -sävy, ruskea mattasävy sekä kultaan taittava lämmin highlighter-sävy.

Wet & dry -sävyt voi nimensä mukaisesti levittää kuivana tai kosteana. Kuivana sävyt ovat miedompia ja läpikuultavia, kosteana (kuten tässä swatch-kuvassa) vahvempia ja peittävämpiä.

Coral Touch -paletin korallinen sävy on mielestäni poikkeuksellisen vahvapigmenttinen myös kuivana levittäessä. 👌Aivan ihana sävy, joka toimii myös poskipunana. Sävy shiftaa kevyesti vaaleanpunaiseen.

Turkoosi sävy on oikein klassinen, raikas kesämeikkisävy. Harva sävy sopii mielestäni yhtä makeasti kontrastiksi ruskettuneelle iholle kuin turkoosi…! 😙

Tässä meikissä olen levittänyt turkoosia sävyä kosteana.

Huulilla on Laveran vakiovalikoimaan kuuluva Matt’n Stay Lips -huulimeikkikynä sävyssä Matt’n Peach, ja sen päällä Diorin hyvin läpikuultava Lip Maximizer -huulikiilto. Tämä on yksi mun suurimmista suosikkihuulimeikeistä! 💋

Kasvoilla kesämeikkikokoelman kumpaakin aurinkopuuteria, poskilla sipaisu Coral Touch -paletin korallia. Itse asiassa minulla ei ole tässä meikissä kasvoilla meikkipohjaa ollenkaan, vaan ”meikkipohja” tulee aurinkopuuterista. Se ei peitä, mutta sen pehmeästi valoaheijastava koostumus tekee ihosta tasaisemman ja ikäänkuin viimeistellymmän näköisen kuin ilman meikkiä. Näette, että ihosta ei tule mikään helmiäisen bling-hohtava, vaan aurinkopuuterien tuoma hehku on lopulta aika hienovarainen :) Ai että tykkään niistä!

Jännittävä Summer Skies -paletti on selvästi ”haastavampi” kuin Coral Touch, sillä harva perusmeikkaaja tekee meikin sinisellä ja keltaisella.

Upeat sävyt, mutta eivät tosiaan mikään naapurin Tiinan arkimeikki. Näenkin tämän paletin ihanteellisesti osana isompaa luomivärikokoelmaa, jokainen paletin sävyistä on kaunis, mutta itse käyttäisin näitä ennemmin erillään toisistaan. Hinnalla 10,50€ yhdelle napille ei kyllä paljon jää hintaa..!

Kullankeltainen ja sininen ovat paletin wet & dry -sävyt. Keltainen on todella ihana, eikä pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Se ei kuivana levitettynä ole itse asiassa lainkaan keltainen, eikä oikein kultainenkaan, vaan jäinen vaalea, jossa ihan aavistus sitruunankeltaista. Laitoin sitä korallisessa meikissä silmän sisänurkkaan tuomaan valoa. Sävyn voimakas hohto ei näy kuvissa, kuivana sävy on siis kunnon frozen-osastoa hohtavuudessaan…! Kosteana levitettynä keltainen pigmentti tulee näkyviin, mutta jäinen sitruunainen vaaleus shiftailee silti upeasti!

Paletin mattainen sävy on kuin eksynyt väärään seuraan; muiden sävyjen ollessa viileitä, mattainen sävy on lämmin, persikkainen beige. Todella kaunis koko luomen sävy..! Sopii erinomaisesti pariksi Coral Touch -paletin ruskealle. :)

Voidemainen highlighter-sävy on jäinen, ihan aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava valkoinen.

Coral Look

Silmäluomilla Coral Touch -paletin korallia sekä Summer Skies -paletin keltaista (kuivina)

Rajaus Chanelin tummanruskealla kynällä, jonka jälki pehmennetty Coral Touch -paletin ruskealla

Alaluomella tummansinistä Summer Skies -paletista

Poskilla Laveran vakiovalikoman poskipunaa sävyssä Charming Rose

Koko kasvoilla kevyesti kesäkokoelman Sunset Beach -aurinkopuuteria

Huulilla kesäkokoelman huulimeikkikynä sävyssä Dreamy Tulip

Into The Summer -kokoelma on myynnissä yksinoikeudella vain valikoiduissa K-Citymarketeissa.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *