Voimaa tyyneydestä

TÄNÄÄN on tullut oltua paljon keittiössä… ja ulkona merellä. Sumu toi sinne uskomattoman rauhan, kun koko maisema värjäytyi valkoiseksi. Ilma tuntui paksulta ja kostealta. Kaupunki on vielä tyhjentynyt niin paljon, että olo oli ihan epätodellinen. Kaikkialla oli hiljaista, tyyntä ja valkoista.

Aika samanlainen olotila on nyt vallannut mielenkin. Tyyni. Pääsiäinen on hyvä aika käydä sukuloimassa ja mökillä. Mutta ihana tauko arjesta myös ihan kotona oleiluun. Meillä se usein onkin juuri sitä, koska juniorien turnauksia on yleensä juuri nyt, eikä siksi lähdetä mihinkään kauemmaksi. 
Yleensä muistan pääsiäisen heleänä ja kirkkaana keväisenä viikonloppuna. Ehkä sellainen on vielä tulossakin, vaikka tämän päivän luonnon kauneus näyttäytyikin ihan toisenlaisissa sävyissä. Tuntui, että koko luontokin vain odotti. Meri ei kuohunnut, eivätkä pikkulinnut inahtaneetkaan. Kuin aika olisi pysähtynyt. Melkein meditatiivista.
Juuri tätä meressä rakastankin. Se näyttäytyy aina erilaisena. Ei koskaan kahta ihan samanlaista hetkeä. Ja aina sen olemus vaikuttaa minuunkin. Miten tällaisessa maisemassa voisikaan muuta kuin rauhoittua? Kotonakin olen nauttinut rauhallisesta musiikkia ja kynttilöistä. 
Vastakohdat vuorottelevat ja  huomenna kaikki on todennäköisesti taas toisin. Tässä tyyneydessä on hyvä ladata akkuja ja kerätä energiaa. Ja nauttia seuraavaksi taas kevään ilosta ja sinisestä  taivaasta. 

 

Kommentit (2)
  1. Sari Sweet Food O`Mine
    27.3.2016, 11:43

    Sielu lepää noissa maisemissa!

  2. inspirations
    27.3.2016, 15:38

    Juuri niin ; ) Hyvää pääsiäistä sinullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *