Vinkit smoothien teon nopeuttamiseksi sujuviin aamuihin

Vinkit smoothien teon nopeuttamiseksi mustikatsmoothietMeillä arkiaamut käynnistyvät yleensä aina smoothieilla. Siksi niiden teko käy jo rutiinilla. Muutama yksinkertainen vinkki nopeuttaa aamutouhuja reilusti:

Vinkit smoothien teon nopeuttamiseksi

  • Laita pestyt tehosekoittimen osat valmiiksi blenderiin, jolloin niitä ei tarvitse aamulla etsiskellä kuivauskaapeista (tai pahimmassa tapauksessa liotella niistä irti edellisen päivän kuivuneita smoothieita).
  • Kannattaa pitää smoothieihin tulevat kuiva-ainekset samassa paikassa. Ainakin meillä sekaan laitetaan yleensä erilaisia supefood-jauheita ja usein steviaa makeutukseksi. Kaikki sellaiset kannattaa pitää lähekkäin. Pusseissa ja purkeissa kannattaa pitää myös pienet lusikat valmiina.
  • Käytä ainakin osa aineista pakastettuina. Silloin saat smoothiesta raikasta ja se säilyy kylmänä pidempäänkin. Kun marjat ja hedelmäpalat ovat jäisiä, ei niiden säilyvyydestäkään tarvitse huolehtia. Meillä käytetään yleensä jäisiä majoja ja banaani- ja omenapaloja.
  • Jos smoothieta hurauttaa kerralla suuremman annoksen, saa siitä samalla myös mukaan otettavan lounaan. Tämä on minusta paras tapa hoitaa pirteänä pysyminen silloinkin, kun tietää että on kiireinen päivä tulossa. Nappaan myös usein maanantaisin mukaan smoothie-lounaan tasoittamaan viikonlopun reilumpia syömisiä.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *