Villasukkia ja mansikkasmoothieta syysiltaan

*Yhteistyössä Valio*
Nyt näistä syksyisemmistä keleistä voi hyvällä omallatunnolla ottaa kaiken irti ; ) Yksi varteenotettava keino on vaikka vetäistä pehmeimmät villasukat jalkaan, sytyttää kynttilä ja kömpiä pesään peiton alle. Tarpeeksi terapeuttista tekemistä on tietysti kirjan lukeminen ja vaikka kynsien lakkaaminen. Lisäksi tarvitaan jotain todella pehmeää ja makeaa syötävää. Ja kun senkin soisi olla vielä mielellään terveellistä, niin tilaus oli valmis uudelle smoothielle, jonka kehittelin Valion Gefilus-kampanjaan.
Ideana koko herkussa tuli olla Valion Gefilus-tuote. Niistä Mangopiimä on minusta ihan loistava uutuus. Mangopiimän lisäksi tähän smoothieen tulee poikkeuksellisesti myös kermaa antamaan ihanaa kuohkeutta. Reilusti jäisiä mansikoita raikkaudeksi ja hieman tuoretta mangoa.
Kaikki aineet hurautetaan vain sekaisin blenderissä ja hieman ylimääräistä vatkausta, että kerma pääsee oikeuksiinsa ja kuohkeuttaa koko herkun ihan pehmeäksi.

Voisiko muuten olla ihanampaa lahjaideaa kuin itse neulotut villasukat? Tällaisia aarteita olemme saaneet monessa paketissa hyvältä ystävältä, nämäkin kaunokaiset olivat viimeksi tyttären synttärikassissa. Kummasti ne vain tuntuvat entistäkin pehmeämmiltä ja lämpimämmiltä, kun tietää, että jokainen silmu on ihan ajatuksella pyöräytetty <3

Kermainen mansikkasuukko
Pelastuspaketti kaikenikäisille naisille. Kun maailma kohtelee kaltoin ja tarvitset pienen hetken vain itsellesi, vedä jalkaan pehmeät villasukat, ota esille hyvä kirja, hurauta pehmeä kermainen mansikkasuukko-smoothie ja sujahda peiton alle.   
Resepti:
1,5 dl Valion Gefilus mangopiimää
0,5 dl kermaa
puolikas tuore mango
3 dl jäisiä mansikoita
Hurauta kaikki aineet kuohkeaksi smoothieksi tehosekoittimessa ja nautiskele pitkästä lasista.  

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *