Viikon päästä kesä jatkuu Havaijilla

Viikon päästä kesä jatkuu Havaijillaulkosaaristolentopalloverkkoespanjan vesikoiraViikon päästä kesä jatkuu Havaijilla… Ulkosaaressa vietetyt kesäpäivät alkavat olla jo hämärtyvä muisto mielessä, kun meidän kesää rakastava tyttäremme karistaa tasan viikon päästä Suomen loppukesän pölyt kannoiltaan – tai oikeastaan aloittaa tähän perään ihan uuden kesän –  ja lentää maapallon ympäri koko talveksi Havaijille!!!! (iiiiiiiiiik, nyt aika monia tunteita hyrrää äidin päässä, päällimmäisenä sanoinkuvaamaton innostus tytön puolesta).

Nyt on valmistelut aika hyvin hoidossa, huomenna juhlitaan tyttären kanssa yhdessä lentävän ystävän synttäreitä (tyttöjen kaverithan biletettiin jo viime viikonloppuna). Päiviä on laskettu jo pitkään.

Onneksi meillä miehen kanssa alkaa olla tähän jälkikasvun maailmalle lähettämiseen jo rutiinia. Ensimmäisenä harjoituksena poika pakattiin viime syksynä koko talveksi jenkkilään ja kuukausi sitten uudelleen kohti New Yorkia. Matkustaminen ja uuden kokeminen on yksi parhaista tietämistäni asioista…  Sellaisina hetkinä, kun ikävä yrittää ottaa otetta, muistutan itsäni niistä upeista mahdollisuuksista ja kokemuksista, joita he voivat tulevana talvena elää ja joista rakentuu tärkeää henkistä pääomaa ja koko loppuiän muistoja… se on paras tapa kaivaa omakin innostukseni pintaan. Itse olen ollut onnekas kiertämään maailmaa, itsenäistymään ja rakentamaan omaa maailman- ja minäkuvaa myös kaukana kotoa. Koska tiedän sen mahdollisuudet ja arvot, olen yhtä innostunut pojan ja tyttären puolesta kuin olisin itsekin taas yhtä suurien reissujen äärellä.

Ja oikeastaan onkin kutkuttavaa, jännittävää ja totaalisen järisyttävää, miten pieni ja paljon koettava maapallukkaisemme nykyään on. Ja miten mekin oikeastaan saamme elää sitä jälkikasvun välityksellä koko tuleva talvi maailman eksoottisimmista kohteista. Saa nähdä, pääsemmekö me muutkin talven aikana moikkaamaan tytärtä surffareiden ja aurigonlaskujen paratiisisaarille, vai tyydymmekö sieltä (toivottavasti usein) saapuviin kuviin ja fiiliksiin… meillä kun on itsellämmekin yleensäkin useampi rauta tulessa ja uusia projekteja tullaan miehen kanssa tänä talvenakin toteuttamaan –  samaan aikaan kun jälkikasvu valloittaessa maailmaa tahoillaan. Niin tai näin, enköhän saa Havaijin eksoottisten fiilisten lämpöä välitettyä täältä bloginkin kautta ainakin ajoittain Suomeen pikkuhiljaa hiipivään talveenkin. Kaikki kokemukset, ajatukset ja kysymkset noihin eksoottisiin Havaijin saariin liittyen ovat tervetulleita.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *