Väriä ja fiiliksiä viikkoon

PINKKIÄ PÄIVÄÄN. Tänään olikin sitten aikamoinen päivä. Tiistai joka tuntui vähintään maanantailta. Vaikka nukuin viime yön tosi hyvin, painoi päälle taas useampi täyskuun seudun erittäin vähäuninen yö. Ja ensimmäinen arki neljän vapaan jälkeen ei vain lähtenyt heti ihan täysillä lentoon. Tuntuu, että koko päivä tuli kahlattua läpi jonkinlaisessa sumussa. 
Niipä tämän illan päätteeksi onkin keventävää julkaista pinkit kuvat joltain viime viikon harmaalta hetkeltä. Kyseessä oli yksi niistä päivistä, kun pilvet roikkuivat melkein niskassa ja jotain valkoista satoi joka suunnalta. Nappasin intuitiivisesi kameran ja kuljeskelin hetken itseäni viihdyttäen ympäri taloa kuvaamassa pinkkejä asioita. Ihan vain siksi, että se tuntui hyvältä. Tosin niin lähes kaikki kuvani ja postaukseni syntyvät. Välillä teen kaikenlaisia suunnitelmia, mutta seuraavassa hetkessä olen taas poikkeamassa niistä. Bloggaaminen on oma luova prosessini, jonka minusta täytyykin syntyä siinä hetkessä ja siihen kuuluvassa fiiliksessä. Aika on melkein ajanut ohi printtilehtien, jolloin kauden kuvat otettiin pahimmillaan vuotta aikaisemmin (vaikka niin kyllä vieläkin usein tehdään). Tartun kameraan, kun huvittaa ja kuvaan asioita, jotka haluan muistaa ja jakaa muidenkin kanssa.
Aika inspiraatiolla elämä muutenkin menee. Eikö se niin menee, että rakkaus astuu eteen silloin, kun sitä ei ainakaan etsi tai edes halua/jaksa/ehdi vilkuilemaan? Kiva työ ei ole vuosien suunnitelmien, vaan enemmänkin monien sattumien tai isojen intohimojen takana. Oikeanlainen koti on rakentunut tunnelmista ja asukkaiden eletyistä hetkistä eikä katalogeista. Ainakin minun on ihan turha suunnitella liikaa mitään. Kokemuksesta tiedän (ja opin koko ajan lisää), että tärkeintä on elää elämää enemmänkin virran mukana, myötäilevissä fiiliksissä ja tuntosarvet pystyssä, mieluiten vielä nauttien tai ainakin kurjuuksiin takertumatta, niitäkin kun jokaisen tielle kuitenkin myös osuu. 

 

Tällaistä tiistaivuodattelua tänään. Kauaa ei tarvinut pinkin kuvausfiiliksen kohteita etsiä: 
pinkki mielettömän tuoksuinen kierteinen möhkäle on ystävältä saatu käsintehty vaahtoava kylpykivi / maalaukset omia öljyvärifiilistelyjä / kengät ja VS-kassillinen urheilukamaa tyttären vaatehuoneesta/ huivi löytyi kaulasta.
Ihanaa ja vaaleanpunaisen värittämää viikkoa!!

Kommentit (2)
  1. Tiina | Parempia polkuja
    8.4.2015, 13:24

    Piti ihan palata lukemaan tämä uudestaan ja tulla kiittämään hyvästä tekstistä. Olen aina pitänyt itseäni hieman epäluovana ihmisenä, mutta olen vähitellen tajunnut, että blogi onkin minun ikioma luovuusprojektini, joka syntyy sydämellä, fiiliksellä ja inspiraatiolla 🙂 kritisoin itseäni välillä edelleen kuvien kuvien ja kuvakulmien puutteesta, mutta sitten olen kuitenkin aivan tyytyväinen siihen, että oma luovuuteni kumpuaa pääosin ja helpoiten sanojen ja tarinoiden kautta. Luovuuden löytyminen elämään on aika ihanaa! Kivaa viikkoa sinullekin 🙂

  2. inspirations
    11.4.2015, 08:05

    Hei TIina – kiitos kivoista ajatuksistasi. Minusta monista blogeista kumpuaa uskomattomasti luovuutta; tosi kivoja ajatuksia, kiinnostavaa tekstiä ja kuvia. Kivointa se onkin, että blogit ovat tekijänsä näköisiä – ja myös muuttuvat ja kehittyvät, kuten tekijänsäkin. On hyvä fiilis saada suollettua ajatuksia niin sanoin kuin kuvin ja blogin postaukset ovat juuri sopivan kokoisia pieniä projekteja (tai joskus isompiakin). Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *