Vähähiilariset eväät töihin

Pienestä on vaateinspiraatio kiinni. Viikonlopun juhlien jälkeen oli edelleen kynsissä hopeiset lakat. Siitä inspiratio jatkaa hopealinjalla. Teki myös mieli kirkastaa harmaata aamua. Vähän arkisempi paita ja somisteet, muuten sama fiilis kuin lauantaina. Neulekin tarvitaan jo mukaan. Yleensä katson illalla kalenterista seuraavan päivän työohjelman ja valitsen asun sen mukaan. Usein aamulla heräänkin erilaisella fiiliksellä ja asu menee hetkessä uusiksi. Ainakin itselläni pukeutuminen on niin fiilisjuttu. 

Toimistossa kaikki on valkoista. Valkoiseen en ikinä kyllästy. Se rauhoittaa ja antaa myös hyvän taustan huomioväreille. Työpäöydällä on aina teemuki ja vesikannu. Kahvia en juo ja teetäkin vasta toimistolla. Kesällä on tullut juotua enemmän kylmiä juomia tai haudutettua yrttien lehtiä, mutta toimistolle kuuluu ehdottomasti hyvä tee. Ja raikasta vettä menee töissä ainakin litra päivässä.

Otan usein töihin eväät. Säästää hurjasti aikaa. Ja saan sitä mitä haluan. Päivällä minun tekee ainakin kesäaikaan yleensä mieli jotain tuoretta ja yksinkertaista. Vain pieni valikoima hyviä makuja eikä mitään monimutkaisempaa. Annos valmistuu hetkessä, raaka-aineitä löytyy aina ja lounaasta saan hyvää energiaa ilman iltapäiväväsymystä. Ennen kotiin lähtöä syön hedelmän. Pieni juttu, mutta estää ruuan himon kotiin päästyä. 

Eväät töihin
Valikoima tuoreita raaka-aineita, max 30 g hh/annos:

1 avokado
Reilusti tuoreita mansikoita
Cashewnut-pähkinöitä 
Muutama Gouda-juuston siivu
1 dl raejuustoa

Iltapäiväksi appelsiini


Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *