Vaahtokylpyä ja kylppärin pientä sisustelua

Kun illat hämärtyvät jo alkuiltapäivästä, tuntuu iltaysi jo keskiyöltä. Siihen aikaan tytär yleensä tulee treeneistä kotiin. Ulkona on säkkipimeää ja usein myös taivaalta tipahtelee jotain raikasta. Niinpä tässä yhtenä iltana halusin yllättää tytön valmiilla vaahtokylvyllä ja tuoksuynttilöillä.
Pojan huone on kodin alakerrassa isossa tilassa, jossa on alunperin ollut uima-allas. Tila on nykyään remontoitu asuinkäyttöön kauniin vaaleaksi. Mutta pikä parasta, nurkassa on suuri avotakka ja sitä vastapäätä lasiovien takana kylpyamme ja sen takana kaunis saunaosasto <3 <3
Ehkä jotain viime viikkojen aikatauluista kertoo se, etten ole vieläkään järjestänyt itselleni aikaa valahtaa kuumiin vaahtoihin takkatulen loimussa, vaikka marraskuu olisi siihen täydellistä aikaa. Kun tytär oli illalla tulossa kotiin, ajattelin kuitnenkin yllättää hänet valuttamalla ammeen täyteen kuumaa vettä ja ihanan tuoksuisia öljyjä ja vaahtoa sekaan. Tuolloin takkaa ei oltu vielä nuohottu, enkä uskaltanut tehdä siihen tulta lisätunnelmaksi, mutta kynttilöitä sytyttelin senkin edestä ; )

… ja vielä pari palaa tummaa suklaata (ok, ei mikään terveyspommi, mutta parissa palassa on vain muutama hiilari ja mitäpä vaahtokylpy olisi ilman pikkuherkkuja). Vasta melkein parin tunnin päästä kylvystä kömpi autuaan rentoutunut, nukkumaan valmis tyttö. 
Seuraavaksi olisi toiveissa hankkia kunnon äänentoistojärkkä ja saada tuonne alakertaankin ihanaa tunnelmamusiikkia. Kunhan ensin saadaan wifi kattavaksi. Hei, mistä näitä uuden kodin tehtäviä tuleekin koko ajan lisää – liitutauluseinällä on pitkä to do-lista ja mies ei ollut kovin tyytyväinen, kun juuri vanhan listan lyhennettyä raapustelin sinne taas rivikaupalla uusia juttuja. Mutta ei oteta näistä stressiä, ei meidän vanhassa kodissammekaan varmaan koskaan kaikki valmista ollut ; )
Saunaa ja suihkuhuonetta ei nyt näissä kuvissa näy. Siellä on raikkaan turkoosit laatat lattialla ja valkoiset seinillä. Värit ovat oikeastaan juuri makuuni. Koska vanhassa kodissa ei ollut mitään vihreän tai turkoosin sävyistä, olen tehnyt tuolla ohimennen kulkiessani pieniä kivoja tilaan sopivia löytöjä.
Pyöreä kuulaan vedenvihreä kylppärimatto löytyi HM Homesta. Samoin tuossa alahyllyllä olevat muhkeat kylpypyyhkeet. Ikea taas oli laskenut kylpypyyhkeiden hinnan alle kolmeen euroon – aika sopiva hinta nipulle vieraspyyhkeitä ja värivalikoimastakin löytyi sopiva omenanvihreä. Näitähän aina tarvitaan, perheen miehet ovat jo pari saunailtaa (tietysti) ehtineet järkätäkin.

Vaalean turkoosi tuoksukynttilä ja tummemmat pienet turkkilaistyyliset vihreät kynttilät kupeissa nappasin myös HM Homesta.
Nyt onkin poika valmistautumassa illan peliin ja lupasin tehdä kunnon pelipäivän aterian eli kokkaamista tiedossa. Hyvää keskiviikon jatkoa ja tunnelmallista hämärtyvää iltaa!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *