Uusi joogretriitti Thaimaassa!!

KUULIN juuri Thaimaan joogaopettajaltamme Gabelta (Gabeyoga) ja Aava Resortin  suomalaiselta omistajalta Katilta, että Aavassa järjestetään seuraava vastaava joogaretriitti heinäkuussa: 4.-10. ja / tai 11.-17.7.  Blogia seuranneet tietävätkin, miten upeita kokemuksia minulla ja tyttärelläni oli siellä tammikuussa, siksi halusin vinkata siitä täälläkin. Kirjoitin siitä pitkän artikkelinkin, jossa yritin kuvata rentouttavaa ja energisoivaa hyvänolon viikkoamme mahdollisimman hyvin. Blogin aiemmat Thaimaan postaukseni löytyvät täältä. 

Aava tarjoaa paratiisimaiset puitteet Khanomin valkoisella hiekkarannalla ainutlaatuisen kauniissa, mutta rennossa hotellissa. Ympäristössä ei juuri turismia tunneta, mutta värikäs kalastajakylä markkinoineen ja vehreä luonto sekä uskomattoman kaunis saaristo tarjoavat paljon tekemistä. Retreettiin kuuluukin säännöllinen jooga (2 x päivässä), retkiä, Aavan hoito, ruoat ja asuminen.
Terveellinen ja hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja silmää ja mieltä ruokkiva ympäristö tarjoavat upeat puitteet joogaretreetille. Gabe on maailmankuulu ja kokenut joogaopettaja, jota suosittelisin lämpimästi kenelle tahansa, aloittelijasta kokeneimpaan joogiin – tai vasta joogasta kiinnosuneille. Seuraavasta retriitistä on tehty oma sivunsa täällä, jos haluat tarjota itsellesi ikimuistoisen, käänteentekevän hyvänolon loman tai vaikka vain käydä ihailemassa hulppeita joogatunnelmia, kannattaa kurkata. 
Huom. Tämä ei ole mainos eikä yhteistyöpostaus, vaan vinkki jonka halusin kirjoittaa. Gabe on myös  kertonut antavansa lukijoilleni hyvän alennuksen eli jos olet kiinnostunut, kannattaa mainita siitä ja, että löysit sivut Inspirations-blogin kautta. 
Kommentit (2)
  1. Sari Sweet Food O`Mine
    17.4.2016, 00:25

    En ole saanut mielestäni tätä Aava resortia. Joogaretriitti olisi täydellinen lisä näihin puitteisiin. Täytyy kyllä keskustella muun perheen kanssa uudelleen tästä 🙂 P.s En jaksa olla ihastelematta näitä kuvia teidän matkaltanne <3

  2. inspirations
    18.4.2016, 22:39

    Kiitos, kiva kuulla. Ihanaa, että niistä saa muillekin aurinkoenergiaa ; ) Aava on kyllä ihana paikka <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *