Uudenlaiset (vappu)pähkinät purtaviksi

VIIME bloggaajatapahtumassa kassiin tupsahti Nutisalilta maistiaiset parista uudenlaisesta cshew-pähkinäpussista. Eilen illalla sitten muistin ne ja perheraati pääsi maistelemaan molempia. Toinen mauista on Pepper & Salt ja toinen Sourcream & Onion. Molemmat olivat nimensä mukaisia ja niistä tykättiin, mutta voittajaa ei saatu valittua. Päätettiin, että on ihan kiinni fiiliksestä ja hetkestä, kumpaa tekisi mieli enemmän. Idea on kuitenkin kiva, perinteisten (epäterveellisempien) sipsien makuyhdistelmien tuominen raksuteltavaksi välipalaksi terveellisemmässä muodossa.

Yleisimmin suolapähkinät ovat maapähkinöitä, joiden nimi oikeastaan johtaa harhaan, kosa ne eivät ole pähkinöitä ollenkaan. Siksi olen kaipaillutkin vähän uusia vaihtohetoja pähkinävalikoimiin ja näissä onkin pohjana sacshewt.
Jos sinulla on vielä vappukauppaan meno ja naksujen hankinta, tämä on ihan suositeltava ja kiva uusi vaihtoehto. Sitäpaitsi nämä pikkunappulat olivat minusta niin söpöjä ja kuvauksellisia, että oli pakko ottaa niistä kunnon kuvasettikin ; )

Iloista vappuaattoa! Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta ja nautitaan keväästä <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *