Uuden polven itseruskettajat – ilman laikkuja ja hajua

Uuden polven itseruskettajat - ilman laikkuja ja hajua  Tämä taitaa olla se hetki, kun alkaa olla näillä leveysasteillamme aika kiittää aurinkoa tästä kesästä. Harvinaisen myöhään se onkin jaksanut tarjota lämpöä ihollemme tänä vuonna.

Haluaisitko sinäkin jatkaa hieman kesän tuomaa päivettynyttä fiilistä ihollasi? Ajattelin vinkata tästä miellyttävästä uutuudesta; Tänä kesänä lämpimän päivetyksen hehkun synnyttämiseen on tuotu tarjolle uuden sukupolven itseruskettajat. Itse kokeilin tätä Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Boosteria ja ihastuin heti. Se sekoitetaan omaan kasvo- tai vartalovoiteeseen. Pari tippaa riittää ylläpitämään rusketusta ja 4-5 tippaa lisää sitä. Ei enää epämiellyttävää hajua tai laikkuja rasvan reuna-alueilla.

Tätä valmistetta on tehty sekä kasvoille, että vartalolle. Kosmetiikkaosaston myyjä vahvisti minulle, että molemmissa on sama koostumut. Edullisemmaksi tulee ostaa tämä vartalolle tarkoitettu Corp-Body -versio. Pullo on kätevän pienikokoinen reissuunkin otettavaksi, mutta erittäin riittoisa. Suosittelen: Uuden polven itseruskettajat – ilman laikkuja ja hajua ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *