Unohtumaton joogaretriitti taas Thaimaassa

Thaimaa retriittiAuringonnousu

 

Blogin lukijat ovatkin nähneet kevään aikana postauksiani Thaimaan matkalta. Tyttären kanssa meistä todellakin tehtiin uusia ihmisiä Khanomin paratiisirannalla sijaitsevassa poikkeuksellisen kauniissa ja rennossa  suomalaisomisteisessa Aava Resort & Spassa.  Yksi asia johti matkalla toiseen ja hyvänolon matkamme kruunasi siellä samaan aikaan pidetty amerikkalaisen Gabeyogan joogaretriitti. Aikaisemmissa matkapostauksissani olen kirjoittanut Aavan kauniista huoneistoista, Aalto-ravintolasta ja sen upeasta keittiöstä, retkistä alueen luontokohteisiin ja Gaben pitämistä joogatunneista aamuin ja illoin.

 

Gabe pitää uuden retriitin Aavassa ensi kuussa. Koska en voi kuin suositella upeaa kokemusta ikimuistoisessa ympäristössä yhden maailman kokeneimman ja monipuolisimman joogaohjaajan kanssa, lupasin kertoa siitä täälläkin. Viikon tai kahden retriittiin sisältyy paljon; säännöllisten joogatuntien lisäksi retkiä upeisiin kohteisiin, ruoat, majoitukset, luentoja ym. Retriitti on rento ja täydellinen loma ja Khanomin alue siihen juuri sopiva kohde. Plussaa annan myös miellyttävän helposta logistiikasta. Hotellialue on pieni ja kaunis. Kaikki on lähellä, spa, ravintolat, huoneistot, joogatunnit ja ranta. Koko loman voi viettää vaikka paljain jaloin tai fliplopeissa aamun auringonnousun joogasta illan rantapicniciin. Lisäksi oman sydämeni saa laulamaan kauneus kaikkialla. Vertti Kiven suunnittelema sisustus Thaimaalaisessa arkkitehdissä hivelee kaikkia aisteja ja visuaalisuus on huomioitu pienimmissäkin yksityiskohdissa.

 

Jos kaipaat todellista unelmalomaa tai ”kerran elämässä” -kokemusta, suosittelen kurkkaamaan lisätietoja retriitin sivuilta täältä. Itse en voisi rentouttavampaa matkakokemusta suositella. Se todellakin rentoutti ja latasi akut, mutta sai aikaan enmmänkin, pysähtymistä, elämänarvojen läpikäyntiä ja oikean suunnan tarkastelua. Sellaisia viikkoja pitäisi elämässä voida kokea säännöllisesti. Joogatunteja voin vain kehua suuren huutomerkin kanssa, mieli ja keho saivat todellisen rentoutuksen ja energialatauksen. Gaben tunnit sopivat kaiken tasoisille, ensikertalaisista kokeneisiin joogeihin.

 

Heinäkuussa Thaimaahan saa edullisia lentoja ja hotelli järjestää kuljetukset lähialueen kentiltä. Gabe lupaa tässä vaiheessa myös 10% aennuksen retriittiin. Lisätiedot: Thailandyogaretreat.com.

 

Kuvissa Gaben oma joka aamuinen Astanga harjoitus ennen meille pidettyä aamujoogatuntia.

Kommentit (2)
  1. Aava hotelli ” kummittelee” aina välillä mielessä ja joogaretriitti. Se olisi kyllä tässä elämäntilaanteessa niin poikaa, mutta toisaalta niin mahdotonta 🙂

  2. inspirations
    8.6.2016, 10:39

    Hei Sari,
    Onneksi hyvät asiat eivät yleensä häviä minnekkään. Ehkä vielä tulee uusi tilaisuus tai jotain muuta vastaavaa ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *