Unelmien toteutumisesta

IHANAA PERJANTAITA! Tuntuu, että viikonlopun alkua on ainakin täällä odotettu tavallistakin enemmän.  Katseet kääntyvät taas ruokaan ; ) 
Nämä kuvat ovat Aavasta illalta, jolloin söimme sen Aavan omistajan, Kati Häkkisen, kanssa. Ruoka-annokset olivat meille matkan aikana tyypilliset, kevyet thaimaalaiset, kasvispitoiset ja ihanasti maustetut. Pieni riisitötterö oli hauskasti pakattu bambunlehtikääreeseen (siitä en houmannut napata kuvaa), kun annos tuotiin pöytään – jolloin tarjoilija nosti ”lehtihatun” pois riisien päältä. Riisikekokin oli kohtuullisen kokoinen, juuri sopusuhtainen muussa annoksessa.
Illallisella oli kiehtovaa keskustella Katin kanssa myös Aavan synnystä. Aava syntyi oikeastaan sattumalta, niin kuin useimmat parhaat asiat. Omistajien ystävät olivat kertoneet heille upeasta ja hiljaisesta Khanomista, jonne Kati ja Atte matkustivat ohikulkumatkallaan 70 kilometriä lentokentältä tuktukilla tähtirkkaana yönä täysin epätietoisina mitään siitä, minne ovat saapumassa. Seuraavana aamuna aurinko paljasti uskomattoman kauniin ja lähes koskemattoman paratiisirannan. Pian molemmat maailman kolkkia kolunneet kokeneet matkustajat saivat vahvan tunteen siitä, että ovat tulleet ensimmäistä kertaa kotiinsa. Uskommatomman kauniit rannat olivat aivan autiot, lehmät talloivat rannalla uimareita odottavat pyyhkeet! 
Yksi asia johti toiseen, sattumat saattoivat samanhenkisiä ihmisiä yhteen ja lopputuloksena kovasta työstä, suuresta innostuksesta, luovuudesta ja selkeästä visiosta syntyi Thaimaahan ensimmäinen suomalaisomisteinen hyvänolon keidas. Nyt Aava on viisivuotias kansainvälinen arvostettu boutique-hotelli. 
Juuri tällaisista tarinoista innostun. Suomalaisena naisyrittäjänä arvostan erityisesti suomalaista pärjäämistä kovassa kansainvälisessä kilpailussa. Aava on hieno todistus siitä, että kannattaa tehdä töitä omien visioiden eteen. Ja yleensäkin uskoa unelmiin. Niitä pitää aina olla, että osa niistä voi toteutuakin ; ) Aikamoinen saavutus ja monen unelman toteutumisen tulos!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *