Ulkosyömista ulkosaaressa

Grillaaminen on osa ihanaa kesäistä ulkoelämää. Välillä siihen panostetaan enemmän, välillä tehdään nopeaa ja konstailematonta, niin kuin nyt. Päivä ulkosaaressa kuluu uiskennellessa ja rentoutuessa ja grilliin heitettiin possun sisäfilettä, maissia ja kesäkurpitsasiivuja. 
Myöhemmin uusia (salaattia, vihanneksia, yrttejä, kukkakaalia) kotimaisia kasviksia kypsytettyinä ja tuoreina ja seurana vain hyvä oliiviöljy ja raejuusto. 
Tytöt kiersivät koko saaren ja valloittivat etelärannan luodon soutaen pienellä kumiveneellä. 


Vähähiilarinen pikainen grilliruoka, max 20 g hh:
grillilihaa (tässä naudan sisäfile siiutettuna ja nuijittuna)
maissia (0,5-1/henkilö) hierottuna oliiviöljyllä ja maustettuna suolalla ja pippurilla

kesäkurpista siivutettuna, sama öljyhieronta ja maustaminen
parmesaaniraastetta kesäkurpitsan päälle


Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *