Tulevaisuuden tekemistä

Kuva mietelauseen kanssa iltaRanta

The best way to practice the future,

is to create it

Joka hetki on monella tavalla tärkeä ja siinä läsnä oleminen ikuisen opettelun aihe. Jokaisena hetkenä syntyy myös ainekset seuraaviin hetkiin ja omaan tulevaisuuteemme. Emme vain passiivisesti vataanotamme, mitä tuleman pitää. Se, mitä ajattelemme, mitä puhumme ja mihin huomiomme suuntaamme, on omia valintojamme. Sen avulla syntyy seuraavat hetkemme ja koko tulevaisuutemme. Tämä kuulostaa ehkä maailman yksinkertaisimmalta asialta ja niin kiinnostavaa on, miten se voi olla niin vaikeaa?

Ajatuksilla on tapana karkailla omia reittejään. Onneksi niiden kiinni nappailemista ja oikeille reiteille palauttamista voi harjoitella. Sellaisiin asioihin, joiden varaan haluamme seuraavien hetkiemme syntyvän. Onnellisiin. Hyvät ajatukset synnyttävät hyvää. Kiitollisuudne tunne lisää aihetta kiitollisuuteen.

Tänään aion kiinnittää huomiota näihin asioihin. Sisäiseen puheeseeni. Siihen, mihin tämän päivän 50 000 ajatustani suuntaan. Koska tiedän, että se, mitä sanon sisäisesti itselleni, on yhtä tärkeää kun se, mitä sanon ääneen muille. Ja se, mitä tunnen, on yhtä tärkeää, tai tärkeämpää, kuin se mitä sanon.

kauneus
Kommentit (1)
  1. Olipa tyhjentävästi sanottu! Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *