Trooppista shoppailua Ao Nangissa Krabilla

Trooppista shoppailua Ao Nangissa Krabillarantakatudrinksu-2 patsas

kaupassajalat-vaakaaa-minaTrooppista shoppailua Ao Nangissa Krabilla -teemalla jatketaan lämmössä ♥. Suomessa en ole mikään innokas shoppailija. Suunnittelen etukäteen ja hankin tarvittavat jutut mahdollisimman nopeasti. Aniharvoin ehdin ja jaksan vain kierrellä kaupoissa. Matkalla on toinen juttu. Jos on aikaa ja kaupat osuvat helposti reitille, on kiva käydä katsomassa paikallista tarjontaa.

Krabin hiljaisemman osan, Ao Nangin pienissä rantakadun ostoskaduissa oli leppoisaa ihmetellä rauhassa pienten putiikkien tarjontaa. Ja kaikkea kivaa sieltä tarttui mukaankin. Lähinnä tosin sellaista kevyttä, joka ei juurikaan tuonut lisäpainoa matkalaukkuihin: Rantahuituloita ja muita hellevaatteita sekä minulle että tyttärelle, miehelle kotiin silkkisolmio ja tuliaisiksi käsintehtyjä pussukoita. Parasta kaikessa oli kuitenkin maisema, joka avautui tien toiselta puolelta.

Ao Nang osoittautui muutenkin mieluisaksi lomakohteeksi, jossa on sopivasti kaikkea: paikallisuutta, kauppoja, ravintoloita, upeat rannat saaristoineen ja pitkähäntäveneineen… ja sitä lämpöä ja valoa♥.

Kirjoitin muuten kesällä Kohokohtaan samaisessa kohteessa aiheesta Muista nämä tärkeät 3 asiaa, kun shoppailet (täällä).

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *