Thaimaan keittiöstä ideoita kotiin

JÄNNITYSTÄ ILMASSA oli ensimmäisellä Aavan dinnerillämme. Ilma oli kuuman kostea, vaikka kello oli jo paljon. Sirkat sirittelivät rannan puissa. Tämä on muuten juuri se bloggaamisen hauskuus. Kun palaa kuvien mukana takaisin elettyihin hetkiin, muistuu mieleen myös niiden fiilikset tosi konkreettisesti… Ja myös nälkä juuri nyt ; )

Sinä iltana teki mieli jotain raikasta. Krabilla oltiin jo imaistu ensimmäiset tuoreet kookokset ja heti Khanomiin saavuttuamme illallisella piti ottaa alkudrinkeiksi toiset. Tunnen muuten taas eläväsi maunkin suussani ; ) Kookos on aika tuhtia, eikä ehkä kaikkein tyypillisin alkupala, mutta sopi ihan täydellisesti juuri tähän ensimmäiseen ruokailuumme. Sen jälkeiset kookokset taisikin hulahtaa kevyinä lounaina.

Kun raikasta teki mieli, oma valintani listalta oli tuore tonnari-avokado-salaatti, ihan täydellinen yhdistelmä. Tätä voisi hyvin soveltaa vaikka ensi ketänä kotonakin. Ja eri mausteisilla kastikkeilla siitä saa aina eri luonteisen. Nyt kastike oli sopivan makea ja sopi hyvin tuoreisiin kasviksiin ja jättikokoisiin ituihin.

Tytär valitsi salaattiinsa tuoreiden hedelmien rinnalle ikisuosikkia parmankinkkua – myös helppo ja tosi kiva sovellettava omaankin keittiöön <3

 Nyt ei muuta kuin kumpparia jalkaan ja reippaalle kävelylle ystävän kanssa. Kivaa iltaa!!

Kommentit (2)
  1. Tamarindi on ihan ykkösjuttu Aasiassa! Ja niin moniulotteinen. Saakohan tuoretta tamarindia lioteltavaksi Suomesta?

  2. inspirations
    29.1.2016, 17:38

    Hei! Juu, ne olivat aivan ihania. En ole onnistunut täältä löytämään mistään. Olisipa kiva kuulla, jos löytyisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *