Tervetuloa, uusi blogi on auki!!

Tervetuloa, uusi blogi on auki!!

 

Tervetuloa ja kiitos, kiitos, kiitos!!!! Ihanaa, että löysit tänne uteen blogikotiini.

inspirations-blogi alkoi pienen ulkosaaren rantakalliolla kuusi vuotta sitten, kasvoi Blogiringissä hyvinvointikategorian luetuimmaksi blogiksi ja muutti nyt kolmen Otavamedian vuoden jälkeen Anna.fi-portaalista tänne uuteen ihanan raikkaaseen Terve.fi-sivustoon Voi Hyvin-blogiksi.

Pidän muutoksesta ja uusista aluista ja olo onkin nyt innostunut kuin varsalla kevätlaitumella – (tai minulla noissa Rodoksen rantakuvissa). Jostain kummallisesta syytä tunnen, että minulla ja blogillani on enemmän happea ja tilaa täällä.

Olen monesta asiasta täällä tyytyväinen jo nyt. Terve.fi-sivustolla on laadukkaita, elämänmyönteisiä ja kiinnostavia blogeja, joita on ilo lukea. Sivut antavat ylellisen paljon tilaa kuville ja selkeydelle. Mainontakin on toteutettu kohtuudella ja hyvällä maulla. Ja myös tärkeää, vaikkakin vähiten näkyvää, on hyvin toimiva tekniikka; sivut soljuvat kevyesti ja taustatoiminnot on tehty ihanan loogisiksi. Bloggaaminen on luovaa työtä, ja tällainen ympäristö inspiroi lukijoiden lisäksi blogin kirjoittajia.

Vaikka suurin osa teistä lukijoista on tuttuja jo entisestä ympäristöstä, toivotan myös jokaisen uuden lukijan kiitollisuudella tervetulleeksi ja pieni esittely tässä vaiheessa on kai paikallaan.

Olen helsinkiläinen yrittäjä, toisen yrittäjän vaimo ja kahden nuoren aikuisen äiti, joka on jo aikoja sitten todennut, että ihanat elämänmakuiset ruuhkavuodet eivät katoa kerran alettuaan. Poikamme  opiskelee ja urheilee New Yorkissa. Tytärkin ehti jo asua talven Havaijilla, palasi kotiin lopettamaan lukion, ja auttaa myös täällä blogin puolella.

Blogi on ollut alusta asti oma henkireikäni ja luova projektini, jossa pääsen käsittelemään elämän tärkeitä asioita. Olen aina ammentanut inspiraatiota ja energiaa taiteesta, valokuvauksesta, hyvinvoinnista, hyvänolon ruoasta, merestä ja matkoista. Yhtä paljon innostun joogasta, treenistä ja luonnossa liikkumisesta kuin mielen koukeroista ja henkisestä kehityksestä.

 

P.S. Olen viime päivät hääräillyt blogin taustatoimintoja kuntoon. Halusin, että blogin auetessa löydät tuolta ylävalikosta heti alussa helposti reseptit, treeni- ja matkavinkit, hyvänolon postaukset ym.

Kuitenkin vasta tänä aamuna huomasin, että hääräillessäni blogin taustoja, blogi onkin ollut jo julkinen – toisin kuin luulin. Jos siis olet jo löytänyt tänne, ja paikat ovat olleet hujan hajan, niin pahoittelut siitä. Jatkossakin vielä nuo valikot hieman elävät ja vähän muutakin säätämistä vielä riittää, mutta tästä on hyvä startata.

Kommentit (4)
 1. Henna - Parasta Ennen
  1.10.2018, 22:17

  Tervetuloa sivustolle! En ookkaan sun blogiin ennen törmännyt, jään seuraamaan☺️ Ihana mekko sulla muuten!

  1. inspirations
   1.10.2018, 23:06

   Moikka Henna! Kiva kun löysit tänne, tervetuloa. Kävin kurkkaamassa sunkin blogin ja jäin lueskelemaan, kun löysin sieltä ihanan aitoja ja kiinnostavia postauksia. Kiitos mekkokehusta – tää onkin mulle oikea hyvän fiiliksen mekko. Harvoin sorrun heräteostoksiin, mutta tää oli sellainen ihana kesäfiiliksen tuoja keväällä, jonka ostin heti kun näin. Se oli H&M:n joku spessusarja ja kun oisin seuraavana päivänä vaihtanut kokoa, niin kaikki olikin jo myyty. Mutta onneksi tällaisila liehumekoilla ei edes oo koolla väliä, tällä on tullut heiluttua rippijuhlat ja etelän reissut ja aina tulee yhtä hyvä mieli.

 2. Miten sait siirrettyä toisesta portaalista vanhat postaukset tähän? AJattelin perustaa blogin wordpressiin, mutta mietityttää, että saako sieltä siirrettyä vanhat postaukset x vuoden jälkeen, jos pääseekin tänne bloggaamaan.

  1. inspirations
   29.10.2018, 16:50

   Hei, voit hyvin perustaa blogin WordPressiin. Jos siirryt sen jälkeen isompaan portaaliin, saat varmasti apua myös sisällön siirrossa. WordPress on myös yleisin järjestelmä esim. lehtitaloissa eli se on varmasti hyvä valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *