Täydellinen tila rentoutumiseen

Täydellinen tila renotoutumiseenTäydellinen tila rentoutumiseenin bed  Ikkunanäkymä   Lavuaari Rantanäkymä

Sängyllä

Hattu  Tyynyt

TUNNNELMIA leppoisasta Aava Resort & Span toisesta huoneestamme, Poolside villasta, joita lupasin jo jokin aika sitten. Ei voi muuta kuin huokailla sisutusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kiven hyvää työtä. Parhaan työn ovat minusta kuitenkin tehneet suomalaiset omistajat valitsemalla paikan lähes tuntemattomasta Thaimaan kolkasta, Khanomista, varsinaisesta paratiisista paikallisesta pienestä kalastajakaupungista. Seutu tarjoaa täydellisen irtautumisen arjesta ja monia upeita luontokohteita.

Aavan poolside villat on nimensä mukaisesti sijoitettu oman altaan äärelle. Uima-altaan takana aukeaa valkoinen hiekka ja turkoosi meri ja lämpimässä tuulessa keinuvat kookospalmut. Jos aamulla avaa lasiovet, voi tuulessa heiluvien verhojen lomasta kuunnella ja haistella merituulta tai kävellä muutaman askeleen aurinkoon.

Suomalais-thaimaalainen taidonnäyte

Voin kuvitella suunnittelijan tavoitetilana olleen mahdollisimman rento ja monia aisteja hivelevä huone ja siinä on onnistuttu hyvin. Huoneessa ei ole mitään liikaa ja kauniin selkeä arkkitehtuuri antaa tilaa juuri sille tärkeimmälle, upealle merelle. Skandinaavinen tyylikkyys ja aasialainen trooppisuus yhdistyvät onnistuneesti ja oli upeaa nähdä ja kokea suomalaisten suunnittelun ja toteutuksen taidonnäyte maailmalla. Lisää Aavasta ja muista Thaimaan hyvänolon matkatunnelmista löytyy täältä.

*Yhteistyössä Aava Resort & Spa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *